.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Намек за нещо повече от приятелство..отново..

Здравейте,
    искам малко помощ от ваша страна. Преди време бях с едно момиче, с което имахме силни чувства един към друг, но една моя страна от характера ми я отблъсна. След доста месеци труд да я премахна тази черта от мен, мисля че успях. Та сега въпроса ми е следния - някакъв смс, които съвсем леко да подсказва за нещо повече от приятелство и същевременно да не е много самонадеян. Съвсем леко да подсказва за намека?

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Миличко сега ако влезе през коминаи те открадне единдебел старец с брада и с тъп елен...спокойно просто казах на дядо коледа че те искам за подарък!Обичам те
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    bulgaria
    Poznai koi misli za teb!Poznai koi te obi4a!Poznai koi ti pra6ta tozi sms!

Очите ти са черен ад,устните ти-френски шоколад,казано на кратко,ти си нещо сладко

Топъл хляб и сиренце,ти си мойто пиленце!Топъл хляб и кашкавал,ти си моя идеал

ВсЕкИ ДеН МиСъЛта За ТеБ....КаРа Ме Да БъДа НаЙ ЩасТлИвИя чОвЕк На сВеТа....ВсеКи ДеН ТвОя СиЛуеТ КаРа Ме Да ПоЛуДяВаМ БеЗ Да зНаМ и аЗ ЗаЩо......!

ne6to takova sporedmen USPEH

Аз например тези неща съм ги виждала в мн сайтове познати са ми и аз някой ми прати нещо такова ще го помисля за идиот oO
    А не знам обаче дали още поддържате някаква връзка...Ако не защо не започнеш с едно "здрасти,как си,как минаха празниците(или нещо такова)"?Изглежда сэвсем невинно и ненатрапчиво а в същото време показва че се интересуваш от другия човек =p

Цитирай Първоначално написано от ice_f90
    ВсЕкИ ДеН МиСъЛта За ТеБ....КаРа Ме Да БъДа НаЙ ЩасТлИвИя чОвЕк На сВеТа....ВсеКи ДеН ТвОя СиЛуеТ КаРа Ме Да ПоЛуДяВаМ БеЗ Да зНаМ и аЗ ЗаЩо......!
    \/ spored men tova e nai podhodq6to \/

Град
    Монтана
    Ти си роза ти си крем ти си щастие за мен ... ще я закопаеш направо

Съветите по-горе са доста добри

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna
    Да ви имах проблемите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове