- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко кофти въпрос
Зна4и този петък нали отпразнувахме ваканцията в една дискотека. Много яко си прекарах макар и без алкохол..не пия. С един супер добър пр,по който ина4е сам луда,но той по мен май не...и така денсахме супер много ии нали както следва тои ме целуна на една романти4на песен....после много се целувахме,но никой нищо не казваше за връзка,а и знаете просто за ве4ерта...но аз го харесвам и сега направо много ме е яд 4е се подадох на емоцията,защото знам 4е за него съм просто 'моми4ето което го скъса от танци' и една добра приятелка...та въпроса ми е как по някакъв на4ин да се отърся от този гняв към себе си,затова 4е му се отдадох по някакъв на4ин??
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
haha ami bih ti kazal da se grumnesh no tova ne e mnogo hubavo ako naistina izpitvash kum nego gnqv nqma kak da se ottursish ot nego izvednuj,.. to shte stane postepenno.Puk i e po dobre da si ostanete samo priqteli i nqkak si da go prevuzmogneh
emm poprikazvai si s nego pyk ti taka go nagovori 4e toi da ostane s vpe4atlenieto 4e i za teb nezna4i ni6tu i 4e e bilo prosto taka ii moi da podeistva de
Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mnogo interesen na4in
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пускаш цс и изкъртваш всички :P
Ако не идеята с дряновицата също е добра![]()
Първоначално написано от ateto
YEsSSSS weee ! mo6tni ste... iny4e i az po princip kat sym bqsna kat vkliu4a Cs-a dan mi sa mqrkat 4e im ebavam maikata [cenzura]
Говорете може пък и да се получи нещо по-сериозно!Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Вземи една тухла - напиши на нея "обичам те" намери го тоз тфой фр , чупи му тухлата на главата и му кажи виждаш ли колко много боли да те обичам. После цъкни малко цс![]()
podkrepqm tfa mnenie nad men![]()
![]()
![]()
=D>
![]()
![]()
Хмм.. труден въпрос, няма как изведнъж да се оттърсиш от гнева... наи-вероятно ще стане лека-полека..ако изобщо стане![]()
Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
xaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ебавам не значи ли нещо друго?Първоначално написано от LaDy^DaQnA
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ако искаш с него,кажи му>>
но да забравиш нещо забрави
нямам повод да сънувам....