Ми аз съм говорила с него.. след като ме въра втория път му писах SMSи да влезе в скайп.. той влезе и му казах "Ако не исаш да си с мен, просто ми го кажи, ане си играй с мен, не е толкова трудно да кажеш не.. не сиакм да лудна по теб и д ме оте*еш, супер гадно е"
той ми каза, че иска да е с мен и няма да ме нарани.. е.. обаче вече го прави.. чувахме се по телефона, аз доста SMSи му писах.. и пиша.. дали пък не ставам досадна и не мисли, че ме има и д е изгубил интерес? как мислите? днес в СМСа за Коледа не му писах нито "бебе" нито целувки нито нищо.. просто "В, честита Коледа и весело посрещане на НГ! Всичко най-най ти желая" а иначе бих го написала "Бебе, честита Коледа и да си изкараш мн яко на НГ.. желая ти всичко най-яко, мн усмивки дъра бъра. Цунки :* (hug)" (ест. без "дъра бъра")
Аз мислхе, че съм го стреснала като се видяхме.. май се беше притеснил.. вместо да седнемда си лафим докато чакахме да стане време да влизаме в киното.. ние ходихме да купуваме подарък за маика му.. ммм, колко романтичнооо... YES! (party)..
освен тоя SMS от него днес.. който ви цитирах горе.. др не съм получила от него.. нито обаждане нито някъв др СМС.. не знам..
а н купона беше супер якооо.. незабравимо.. малко е ревнивичък обаче и лесно избухва.. дори до тоалетната дойде с мен и ме изчака отвън "за да не избягам" и се държеше мн мило с мен.. даже и хората от компанията му ми казаха, че поприцип е различен и онази вечер се е държал направо страхотно.. на думи е силен.. но как да разбера дали наистина има някакви чувства към мен.. не знам.. иначе тези неща, които ви ги казах съм ги казвала и на него.. като му се скарам ми е извинява и т.н. ама.. не знам.. не е и особено разговорлив.. а ако нямае з какво да говорим.. става леко скучно.. охх.. не знам какво да правя.. вече не знам.. затова се обръщам към вас.. ???
а ИСКАМ да съм с него..