- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Треа ми програма или команда :)
Здравейте на всички ..
Имам голяма нужда от някаква команда или програмка с която да направя следното нещо:
Да копирам определен файл от друг комп без другия да разбере
и с различни разширения !!
Мисля че ще стане с МСДОС не сам сигурен ако някой знае нещо моля да помогне сичко ще ми е от полза !!
Между другото Това се случи пред учите ми ! така че не вярвам да не стане !
Моля Помогнете ПЛЗ
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
А ти стига спами !Първоначално написано от EniTyYy
п.с. Няма как просто така да му копираш файл в компютъра току така без да разбере.Или оня човек тряа да си е разрешил дотъпа от друго компютри, или да му вкараш троянец.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
с реално е ...Първоначално написано от MajeStic
я поразясни как ще стане![]()
Няма да стане. Другия трябва да е тъпо копеле с уин 98, на който е разрешен достъпа и екзекуцията на файлове от далечен компютър, който задължително е в локалната мрежа с до 10.х разстояние. С други думи - нема да стане.Първоначално написано от zero
чоек на мен ми го напраиха тоя номер ...Първоначално написано от Mortificatiоn777
Не разбрах нищо ...
после ми прати файла и знам точно какво трябва да пише вътре ...
неможе да си го напише сам повярваи![]()
И съм с ХР напрао ма шашна ...
Защо да не може наглася таймера в колко часа да му го прати по скайип например в 5 през ноща въвежда скайп името и разширението на съответния файл
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
И той нали трябва да го приеме и да го екзекутира, бе, ум?! А в твоя случай, zero, някой яко се е филмирал... И ти заедно с него.Първоначално написано от Anf3tamin4o
Mortificatiоn777 Замълчи като не знаеш и не спами напразно бе "Ум"
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
а бе чоек не са базикам влизал съм в други компове (с разрешение !) и сам праил тия файлове .. дадох му ИП-то и влезе и наистина фаила който бе откраднал от фр-нда беше абсолютно сащия даже и ми го пратиПървоначално написано от Mortificatiоn777
напрао ма разби само че треа реал ама не сам сигурен ...
Анфетаминчо, не си ти тоя, който ще ми обяснява какво знам и какво не знам. Файл без разрешение не може да се прехвърли от нормален потребител. Тези потребители, които могат няма да се занимават с разни пишльовци из форумите, които искат да се правят на хакери.Първоначално написано от Anf3tamin4o
Аре не пиши кат ше пишеш простотий а ?Първоначално написано от BallFace
Ко ше кажеш ? НЕ се прай не остроумен че ма нервиш ...
Ай ся да се върнем към темата![]()