.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Град
    Dobrich

Първа среща

Искам помощ тъи като съм много притеснителен.Едно момиче което мн харесвам ме покани на кафе(и тя ме харесва знам го на 100%).И много искам да изляза с нея ама като знам че ще малча като п***а защото както казах сам притеснителен и много много неми се излиза ама пък иначе ще си остана сам .Моля ви помогнете ми.

т.7
    krem4et0

Град
    Монтана
    Абе да ти кажа честно знам какво ти е. Обаче не прави грешката да си останеш у вас - излез с нея пък каквото стане. Говорете си за общи неща, попитай я да ти разкаже нещо за себе си. Питай я за интересите й, с какво се занимава, каква музика слуша ... та ако трябва си говорете и за училище. Само внимавай да не изтърсиш някоя глупост, с която да я засегнеш. Хайде - късмет

Мега фен Аватара на sasha_90
    Проблемът ти не идва от това,че си притеснителен,а от това,че си мислиш,че ще се изложиш.Ако искаш срещата ви да мине добре не мисли за отрицателни неща т.е. мисли положително.Нормално е да има притеснение и от двете страни,но целта е да се владее.Не мисли предварително за какво да си говорите,измислиш ли предварително теми за разговор-това ще ти изиграе лоша шега.Просто отивате например на кафе и започвате да си говорите за общи неща.Вярвам,че ще намерите за какво да си говорите и няма да мълчите.Успех.

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    Виж по-горе казаното с това съм съгласен,също се притесняваш от това че ще мълчиш,спокойно остави я тя да говори изслушвай я ,изразявай мнение по това което тя разказва,задавай допълнителни въпроси към разказаното от нея,но не само да оставиш тя да си говори а ти да я зяпаш в деколтето АМИ Я ИЗСЛУШВАЙ НАИСТИНА !
    Виж дори да не си говорите,най -малкото ще стоите прегърнати повярвай ми,ако тя както твърдиш те харесва,щом те е поканила на кафе ще ти намекне и да я прегърнеш ако ти не се усетиш кога трябва...
    Бъди спокоен остави нещата на нея,ама не изцяло да мълчиш ами примерно ти кажи в кое кафе ще ходите,ти кажи дали след кафето ще се разкарвате имай малко достойнство!!

Надявам са да съм помогнал.

Поздрави,Ахмед.
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

според мен ако си толкова притеснителен както ти каза първо трябва добре да се опознаеш с това момиче, да говорите за общи неща, да знаеш интересите й, с една дума-да си съвсем спокоен в нейната компания и да знаеш винаги с какво можеш да е заговориш[/b]
    DaNcE Is My LiFe !

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Майна пиеш 2,3,4 големи водки и отиваш на кафе, няма да имаш никви притеснения, даже ше си много весел
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Майна пиеш 2,3,4 големи водки и отиваш на кафе, няма да имаш никви притеснения, даже ше си много весел
    awe maina ti da ne si ot plovdiv
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    Монтана
    Това обаче много помага, повярвай ми! Много. Хич няма да се притесняваш за темата за разговор. Обаче th3d3vil93 не го препоръчвам

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    awe maina ti da ne si ot plovdiv
    Точно

Град
    Dobrich
    Ами сега аз сам 8 клас и за първа година сме в един клас и се познаваме горе долу и я знам каква музика слуша и мн други неща.БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ предполагам че ще са ми от полза.

Фен
    Град
    Варна
    Майна...4 големи водки ще са му много Но най-лесния вариант да се отпуснеш е именно да пийнеш малко Ама не да не можеш да ходиш по пътя...ама лекинко да те замая и да ти стане веселко Ще ти дам 2 примера от моя живот които със сигурност ако повториш...ще си голям идиот
    На моята баш 1ва среща се случи най-немислимото...както и ти спомена...мълчах като путка ех онези времена...сега като се сетя ми е мн смешно
    И 2рата житейска ситуация...йедене,пинье....пр екаленно много пинье... Толкова много,че не съм разбрал,че е искала да се отбием до диското На сутринта ме пита защо не съм отишъл,а от сичкото пинье не съм я чул

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Е тва е начина

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Dobrich
    А иначе мн ме кефи в характер и така и не знам за какво да си приказваме а сам на 15 а за тая възраст маи сам мн

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от th3d3vil93
    А иначе мн ме кефи в характер и така и не знам за какво да си приказваме а сам на 15 а за тая възраст маи сам мн
    Нищо ти няма Ще излезеш с 1,2,3...ще се оправиш до 9ти-10ти клас...
    Пиши ми на ЛС да ти пратя 1 полезен линк

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Lav40
    Цитирай Първоначално написано от th3d3vil93
    Нищо ти няма Ще излезеш с 1,2,3...ще се оправиш до 9ти-10ти клас...
    Пиши ми на ЛС да ти пратя 1 полезен линк
    пшшш ей егоист дай и на нас линка малко да се образоваме

имах същия проблем,но споко пич не се притеснявай бъди себе си и както казаха най-важното за жените е да ги слушаш и късмет после кажи как е минало \/ \/

Град
    Монтана
    Давай линка на сам ... не се инати !

4ek sq kak taka hem q haresva6 ujasno mnogo hem "ne mi se izliza" be q govori za vreme sk8 basket maganzizi moda ili naprao q nalazva6 i tva e... na tva ne mu se iskat prikazki

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Завърти едно масе с нея и веднага ще тръгне разговора...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Ами започни с как си .. кво правиш а/у.. пак той разговора сам ще си тръгне.. Айде успех..
    Мечтите са безкрайни..

awe az ta videh onq den na dunerite we ne si tolkova pritesnitelen napsuva prodavachkata ne iska luk i kaza da vi eba putkata maina kvo se praish na lud we mursho
    Kiss On The Lips

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DiTko^
    Това е 1 форум посветен на свалките..."мъже" така се свалят "путки"...
    Не задавайте тъпи въпроси там А просто прочетете Дон Жуан библията и ще разберете,че жените не са страшни

http://donjuan.cobrabg.com/

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Lav40
    Цитирай Първоначално написано от DiTko^
    Това е 1 форум посветен на свалките..."мъже" така се свалят "п****"...
    Не задавайте тъпи въпроси там А просто прочетете Дон Жуан библията и ще разберете,че жените не са страшни

http://donjuan.cobrabg.com/
    Благодаря много

Добрата първа среща е като недвижимото имущество. Става въпрос за място, място, място. Нито едно момиче не обича да седи и да не прави нищо и освен ако е много спокойно момиче, въобще няма да е очарована от идеята просто да вечеряте тихо у тях или у вас. За разлика от това, което показват по филмите, тихата вечеря не е толкова забавна за жената, колкото може би си мислиш. Защото “да излезете на среща” означава “да излезете” – трябва да смените обстановката, за да са нещата интересни. Освен това тя иска да види как се справяш в истинския свят, а това не можеш да го направиш като седиш у дома.
    Light The Universe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си