- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое да избера - разума или сърцето?
Zapoznah se s edno mom4e,stra6no mn mi haresa i si razmenihme skypetata i v produljenie na 1 mesec neprekusnato si pisahme,ot edin grad sme i to malko grad4e e i pove4eto hora se poznavame.estestveno kakto vsi4ki momi4eta spodelih s priqtelkata mi i tq kato razbra za koe mom4e stava vupros mi razkaza,4e toi e bil suden za trafik na momi4eta,no e platil nqkakva globa i vsi4ko e priklu4ilo!No az obi4am tova mom4e makar i samo 1 put da sme se vijdali!Toi neprekusnato mi zvunni po tela,pra6tame si sms-i,pi6ime si v skypeto i se privurzah kum nego i imam 4ustva i dori go obi4am ;((,no e trafikant!Koe da izbera razuma mi kazva da go ostavq,za6toto e takuv, a surceto mi govori 4e go obi4am i kakuvto i da e toi e moeto mom4e i 6te uspeq da go promenq.Molq vi,pomognete mi koe da izbera!![]()
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Видяли сте се един път и го обичаш - ооок.
Ти трябва да решиш как да постъпиш.Приятелка ти е, дала ти е съвет, но ти не си малка...
ami spored men razuma ti trqbva da naddelee.. vsy6tnost qsna li te situaciqta? qsno li ti e kakvo zna4i trafik na jeni ? kak moje da prodyljava6 da si pi6e6 s nego.. nz... a bi li kazala na kolko ste ( i dvamata ) ?
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Понякога е по-добре да послушаш разума, отколкото сърцето. Не искам да ти казвам какво да правиш, щом го обичаш. Ти си прецени.
Видяла си го един път и го обичаш, смях![]()
ся кажи че си на 14 или по малко...
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ne sum na 14,na 17 sum,a toi e na 23
ти го обичаш... ако се опиташ да го вразумиш и той наистина те обича-ще те послуша, но ако не е съгласен по добре послушай разума си!
DaNcE Is My LiFe !
Аз бих избрала разума.Защо него ли?Ако например ти направи нещо лошо(не ти го пожелавам)ще те остави белег,а ако не и е бил напълно искрен-ще срещнеш пак любовта.Но все пак изборът си е твой.Първоначално написано от MuMuTo0o
В този случай разума. Не се забърквай с неприятности, той може да не е такъв, за какъвто се представя. Защо въобще се колебаеш, когато става въпрос за човек, които се занимава с трафик на жени?!![]()
![]()
![]()
Наистина не те разбирам, бягай надалече от този тип!
И не вярвам, че това може да бъде любов - една среща и един месец чат в скайпа.![]()
Zashtoto na mene ne mi izglejda da e takuv,za tolkova mn ne6ta sme govoreli,za ob6to bude6te,za seriozna vruzka i vulb6te ne mi izglejda da e takuv,zatova se kolebaq,no informaciqta ot priqtelkata mi e sigurna i dostoverna za sujaleni![]()
![]()
![]()
още преди да отворя темата и помислих , че ще ти напиша да послушаш сърцето си........обааааче сега ти казвам...определено послушай разума сита това е трафик на жени за Бога
(освен ако приятелката ти не те лъже, може тя да го харесва)
, което ще е мн тъпо , но както и да е
успех \
/
Момиче съм
Ако това с трафика е вярно - мислиш ли, че е постъпвал по различен начин с момичетата, на които е навредил?
Напълно съм съгласна с горните мнения! Не трябва по никакъв начин да рискуваш живота си!!! Бил се променил... да,да! Има една поговорка "Вълка козината си мени, но нрава не", мислиш ли че човек на 23 години, изграден като личност, психика, мироглед и т.н, занимавал се с такива тежки престъпления би се променил??? И какво ще се видите, ще се обичате, и накрая той ще те зареже, ще изпрати при другите момичета, жертви на трафика... Не ти отива на тия 17 години да си толкова наивна! Мисли с главата си! Ти дори не го познаваш, за да опознаеш един човек се изисква време... и трябва да е очи в очи... Осъзнай се!!! Правиш голяма грешка...!!!
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Не ти ли е минавало през акъла че може да се преструва пред теб?Първоначално написано от MuMuTo0o
И аз те съветвам а стоиш на страна от този човек.
Познавам такъв човек,които преди се е занимавал с такива работи и ти казвам да послушаш СЪРЦЕТО,напук на всички мнения по горе.
Тва е апсурт,щото точно в този бизнес се вкарват момичета,които не са от неговия град,още повече че ти не само си от неговия град ами и града е малак и сички се познавате.
Не бъди глупава,ако стане нещо с теб , нали всички ще обвинят него.
Спокойно,слушай сърцето.
А и всеки има право на втори шанс,не е ли така?
Напълно съм съгласна с мненията на другите все пак това е трафик на жени!Осъзнай се малко и мисли с главата си по-добре бягаи от него!успех да избереш правилният път
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
\Първоначално написано от DiTko^
/ \
/ \
/ \
/ \
/
ае брат стига да не слушаш разума на патката си всичко е наред винаги мисли с голямата си глава и действай според сърцето си ( освен в 1 ситуация там не се изисква много голямата глава )
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Те ще го обвинят ... а за нея ще е прекалено късно.Първоначално написано от Nisan
Разума или сърцето, разума или сърцето.. преди време бях в тази дилева.. ибрах сърцето, опарих се и слезнах на земята.Но в твоят случай е различно.На твое място не бих се захванала с такъв човек.Опитай да не се заниамваш с него и за да ти е по-лесно преустанови всякаква връзка с него
Което не ти пречи да мислиш като 14-годишна...Първоначално написано от MuMuTo0o
Оставяй го тоя, аз лично мога да ти кажа 2 неща: НЕ ГО обичаш истински (и да не ми вярваш. опитай с него и ще се убедиш) и ще се опариш, ако опиташ. Защо съм сигурна, е не го обичаш ли? Ами практически невъзможно е.
Със сегашния сии приятел си пишехме 4 месеца всеки Божи ден по скайп (е, той ме имаше по-скоро за фр само), аз бях хлътнала до уши, повтарях на всички около мен колко много съм го обичала, а после какво? 2 месеца и половина след като тръгнахме не бях сигурна дали наисина изпитвам нещо толкова дълбоко. Защото едно е измислената реалност в интернет, друго е дейсвителността...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
razuma operedeleno kolkoto i da ti e trudno za da ne stane posle kysno
Ами замисляла ли си се че приятелката ти може да те е излъгала защото го харесва и я е страх![]()
(но ако питаш мен не рискувай, ами си го забрави)
![]()
Away from life!
Разума, разбира се!
Priqtelkata mi ne me e izlugala,informaciqta e vqrna i dostoverna)