- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое да избера - разума или сърцето?
oooooo аз ти предлагам да не се занимаваш с него 6тото е опасен и да не стане така да станеш жертва на трафиканството му...но незнам ти си решаваш!![]()
Не си ли се замисляла,че това може да е просто маска?Вероятно се преструва,за да може и ти да попаднеш в капана...Първоначално написано от MuMuTo0o
neizglejda da me luje,vinagi kato kazva ne6to me gleda v o4ite,nemislq 4e me luje![]()
Не можеш да кажеш, че го обичаш смао от един път, но както кажеш.Аз ти препоръчвам да не му се доверяваш много, след като приятелка ти е казала това за него значи най-вероятно е истина.Понякога просто не трябва да се слуша сърцето.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Опредлено разумаВ тази тема по скоро не става дума за това дали го обичаш ,а дали си готова да се забъркаш в нещо наистина сериозно!Та ти си едва на 17 -живота е пред теб ,недей да се занимаваш с човек ,чието манало не е много ясно и дори незнаеш дали той изобщо би могъл да се промени.Послушай разума и забрави за този човек,така ще е най-добре за теб.Около теб има толкова други момчета ,които искат да са с теб ,а ти си мислиш ,че си обикнала един трафикант!Помисли трезво всичко това не е игра както по филмите-ти си в реалносттА!
Момиче, мисли, докато е време!
След като информацията, която са ти дали е истинска, значи трябва да стоиш настрана от него! И другото, което е! Това не е любов, което изпитваш, това е привличане. Любовта идва с времето, с опознаването на човека, с общите преживявания...
Този човек се опитва да те омае, за да те използва, може пък и ти да паднеш в клопката му и да те изтъргува. Лесно е да омаеш едно младо момиче, тоя човек знае точно какво да ти каже, за да те накара да се чувстваш желана. Сигурно на стотици жени е казвал същото, а те са мислили, че е истина! Осъзнай се, защото после може да е късно. Спри всякакъв контакт с него, махни го от скайпа си, кажи му да спре да ти звъни, можеш много да пострадаш, това не е игра!![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ами според мен разума,защото няма да ти е приятно да те вкара в канал да те бие.. и т.н.![]()
![]()
e ako iskash da otidesh na po4ivka vyv 4ehiq,polsha,germaniq i t.n.. izberi syrceto...dokolkoto znam kato iznasqt jeni ot bg po tozi na4in nqkude tam gi prashtat
Според мен трябва да послушаш разума си, защото има опасност не само опт разбито сърце, а от нещо много по-сериозно в случая! Не знам д али си заозната с трафика на хора, но това е наистина много страшно явление в днешно време и ако можеш бягай колкото се може по-далеч от него, не рискувай![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
само се пази това направи![]()
Това са пълни глупости.Първоначално написано от Nisan
Добре, да приемем, че тя не е застрашена. Но все пак, помисли, какъв човек може да си, за да се занимаваш с това? Мъж с висок морал, който уважава жените? Много е лесно да завъртиш главата на едно 17 годишно момиче и да я убедиш колко заслужаващ доверие човек си.
"Sometimes there's so much beauty in the world..."
Аз виждам нещата по два начина.
1.Зарязваш го на момента
2.Събуждаш се някой ден, някъде, неизвестно къде, многобройни пъти изнасилена и пребита, със силна зависимост към наркотици, и така всеки ден до края на живота ти.
Избора го правиш ти \/ направи го навреме докато можеш
![]()
mmmmmmmmm parvo se uveri dali priqtelkata ti kazva istina.. porazpitai malko bei ako se okaje che naistina se zanimava s trafik na jeniii... maliii trq bqgash ot nego makar i da go obichah ..ako se zanimava s tfa v momenta prosto te umaiva i posle samo sh stradashh..... noo izbora e tfoi ..
abe hora ne se li nauchihte che ne mojesh da se vliubish za edin nie ne sme ot prikazkite kadeto princyt na beliq kon idva i groznoto pate se vliubva i jiveqt shtastlivooo shtastlivooo...... NE GO OBICHASH ! VAOBRAZQVASH SI! i mai naistina shte ti doide akul v glavata chak ako ti se sluchi neshto. Kazvash che ne izglejdal che te lyje hahaha mi to ako si lijecheshe kato lyje mislish li che tezi momicheta koito sa si izpatili shtqha da sa v takova sustoqnie? hm... poprincip kato vidish che nqkoi te lyje ne mu se vryzvash na glupostite......taiche edva li si e lichalo che gi lyje . Ne izglejdal takyv losh chovek ... hmmmm tova pyk kakvo obshto ima chovek moje da izglejda kato prost selqndur no moje da e adski inteligenten tova nqma nikako znachenie. MISLI !!!!!![]()
![]()
първо трябва да прецениш дали е вярно това което ти е казала твоята приятелка за щото всеки може да си измисли всичко за всеки.....според мен трябва да се видите и да си поговорите сериозно по темата пък и ако го обича6 не може да продължавате само по скъпе налии??? дано да се окаже свестен пожелавам ти успех!![]()
When life gives you a hundred reasons to cry..Show life that you have a thousand reasons to smile =)
Малко странна история.Не мисля,че го обичаш,не бързай,опознай го.![]()
Кажи му каКВО си научила за него и виж каква ще е реакцията. Това е като за начало. После пиши пак тука
Smile!?
Ами ако я изнасили като тя му каже 4е знае къв помияр е ?Първоначално написано от ra4ence
![]()
еми ок, обичаш го, ми тръгни с него! кво ти пречи! просто не се съгласявай да ходите заедно на почивка, все пак неможеш да си сигурна дали ще се върнеш![]()
![]()
![]()