Преди малко писах тема и не тя ме е накарала да напиша и тази. Винаги съм се чудел защо момичетата се питат "Защо момчетата са такива - без чувства и само е*ат и бягат?" Не знам дали някой друг е писал такава тема, но знам че аз я пиша и дано не се разсърдите заради това Давам си мнението за това как аз виждам нещата - момчетата са такива, включително и аз сигурно от тук насетне (в др тема ще видите защо), защото ги е страх точно от такива неща. Страх ги е, че момичетата ще ги наранат, че ще станат тяхна играчка и ще останат без достойнство. А повярвайте - когато момче обича, дава всичко от себе си за да запази половинката си до себе си. Винаги съм уважавал момчетата, дори и момичетата, които държат на едни и същи хора и им показват какво значат за тях. Разберете, че всяко момче е било наранявано, пък дори и да не е било - ще бъде няма какво да се залъгваме Така, че момчета - на който от вас не е било разбито сърцето - ще бъде, но това не значи да не се влюбвате. Напротив - влюбете се, обичайте за да разберете колко невероятно и красиво е това чувство. Нищо материялно не може да се сравни с това - да обичаш и да бъдеш обичан. Момичета не се сърдете на такива момчета. Повярвайте и ние можем да обичаме, но когато веднъж-два-три пъти максимум си игратя с нашите чувства и на нас ни писва, повярвайте. Знаем какво е някой да си играе с твоите чувства, знаем и ние какво е да си играем с на някого чувствата. Няма нищо лошо ако сега сте открили човек, който обичате истински, а тези които не са - ще откриете тогава, когато ви е писано (съотсветно и на мен) Дано не ме критикувате сега за това, че изказвам мнението си, а всеки да си изкаже неговото и да се получи тема без спорове, караници и обиди. Лека вечер, може по късно да се включа пак \/