- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво ви донесе Дядо Коледа...
Щастие ми донесе.Иначе любовта си я имам и сгодния мъж.![]()
Кат гледам мненията май доста хора от форума са непослушни и не им е донесъл нищо...![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ко се оплакваш ... на баща ми му се падна годеж, на майка ми - бебе ... а на мене - щастието ... иди разбери за какво става въпрос ...Първоначално написано от punkrock
Еми понеже с приятеля ми не сме от един град и аз бях се уговорила с мойте приятелки да излезем и като отидох там кадето се чакаме той беше там прегърна ме каза ми че ме обича и ..бях мнного щастлива щото не очаквах да го видя...та Дядо Коледа ми донесе .... приятеля ми.[/u]
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Донесе ми малко очаквана любоФ и един Canon EOS 300D![]()
И един малко развален(но ще си го оправя) Sony Ericsson W950i![]()
Много е добре тая коледа!![]()
Щастието,което ми донесе е най-големия подарък. Иначе препдочитам да ми дават пари и сама да си избирам подаръците вечеЕ,взех си 2 блузки,чанта, супер готин оригинален кожен колан, а след няколко дни и нов компютър, както и лазерна епилация
![]()
Smile!?
i az chakkah da mi pusne edno hybavko momchence prez komina amaaaa neeee.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tai che sam mu obidena
![]()
мен ми донесе разни готинки не6та и не6о кофти - жестоко скарване с гаджето.........![]()
и май ще сме до тук
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
тая година добрия старец ме изненада с разочарование от момчето което мн харесвах![]()
When life gives you a hundred reasons to cry..Show life that you have a thousand reasons to smile =)
na men ne mi donese ni6to vkarame pak v depresiq
Ех дядо Коледа не ми донисе това което исках![]()
![]()
, но ще отида да си взема подаръка скоро
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()