.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Как да го убедя, че годините не са важни

zdraveite xora.re6ix da pi6a tyk za da mi olekne malko sus edno mom4e se vodi 4e xodim ot nqkolko meseca 2,3 toi sega 6te si idva ot angliq oba4e mi kaza 4e iskal da prem zaradi razlikata v godinite 4g. vika 4e 4ystvata my ne sa se promenili.mnogo go obi4am kak da go ubedq 4e godinite ne sa vajni ;(

Модерирано от swords1010
    Т.7 от правилника!

Град
    ПрИ Теб
    Ako te obi4a istinski godinite ne trqbva da sa nikakva pre4ka pomejdu vi.Ami pogovori s nego i ako toi prodaljava da si darji na negovoto zna4i ne te zaslijava uspeh4eta dano da se vrazumi!!!!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

На колко години си ?

Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    Ako te obi4a istinski godinite ne trqbva da sa nikakva pre4ka pomejdu vi.Ami pogovori s nego i ako toi prodaljava da si darji na negovoto zna4i ne te zaslijava uspeh4eta dano da se vrazumi!!!!!!
    +1
    ако има желание,има и начини.т.е-ако те обича,няма да се оправдава с годинките,а ако не е така си търси извинения по -добре се увери в чувствата му...

na 15 sum no sum dosta zrqla za vuzrasta si kolkoto i sme6no da zvy4i...toi predi mi e kazval 4e ne go pretisnqvat no neska izvednuj mi go kaza ... napravo kolednoto nastroenie mi se skapa ;(

Dai mu malko vreme da pomisli nad tova.V nikakuv slu4ai oba4e ne ti4ai sled nego,za6toto spored men 6te go otblusne6 po tozi na4in.Uspeh
    §~How can I go on, from day to day
    Who can make me strong in every way
    Where can I be safe, where can I belong
    In this great big world of sadness...~§

toi kaza 4e zasega spored nego tova bilo po dobre da sprem zaradi godinite ;(

Ami 6tom e kazal taka opitai se da mu pokaje6 4e si mnogo po zrqla za godinite si,no pak ti kazvam ne ti4ai sled nego.Ako naistina ima 4uvstva kum teb 6te se useti rano ili kasno i sam 6te doide pri teb.Ako ne stane taka zdrave da e ,6te sre6tne6 drug.Moje sega da ne ti se vqrva ,no e taka
    §~How can I go on, from day to day
    Who can make me strong in every way
    Where can I be safe, where can I belong
    In this great big world of sadness...~§

kak da my go pokaja be mila?

Не искам да те разочаровам, но това е само оправдание.
    Ако ти беше на 11, пък той на 15, разбирам годините да пречат.
    Има някаква друга причина. И едва ли е хубава.

не знам дали ще ти помогне това което ще ти кажа,но да опитам :P
    преди 2 години имах за първи път по сериозна връзка,обаче чувствата не бяха еднакви от двете страни.когато той искаше да скъсаме защото съм малка за него аз не го оставях намира.звунях му,знаех къде е и ходех по него-детска ми работа.та искам да ти кажа че единствения начин да не го търсиш.покажи му че го разбираш,дори и да не е така.не си мисли че на него му е лесно.няма да плачеш мацка

Цитирай Първоначално написано от ~Make~Me~Feel~
    Ami 6tom e kazal taka opitai se da mu pokaje6 4e si mnogo po zrqla za godinite si,no pak ti kazvam ne ti4ai sled nego.Ako naistina ima 4uvstva kum teb 6te se useti rano ili kasno i sam 6te doide pri teb.Ako ne stane taka zdrave da e ,6te sre6tne6 drug.Moje sega da ne ti se vqrva ,no e taka
    напълно вярно

Мега фен Аватара на koalka
    Не можеш да го убедиш, защото годините са само предтекст за раздялата...Ако бяха те причината, проблема щеше да го има и в началото, дори нямаше да тръгнете.Откажи се.

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna
    Цитирай Първоначално написано от phobia
    Не искам да те разочаровам, но това е само оправдание.
    Ако ти беше на 11, пък той на 15, разбирам годините да пречат.
    Има някаква друга причина. И едва ли е хубава.
    Много е прав/а.

и при мен в началото беше така аз бях на 15 той на 18, но като му покажеш, 4е не си дечко и ще разбере , че няма проблем стига да ти даде шанс да му го покажеш

i kak po to4no da my go pokaja?

като не го преследваш,като му оставиш време да помисли,опитай се да го разбереш.и ако е решил да се разделите-не му прави сцени от рода:"моля те остани с мен","ще направя ... ако не си с мен"(това последното най-вече)а и щом не знаеш как да му покажеш че си голяма може би наистина не си

Град
    Търново.... Велико Търново
    педофилияяяяяяя........... много са ми смешни такива заблудени момиченца като тебе видят батко и вече примират стига си по голям вече сичко дават за теб мноо зле

ahh mila opravdava se ne e do godinite ako te obi4a6e istinski nikoga nqma6e da kaje tova znam 4e e gadno no go ostavi ne te obi4a samo 6te strada6

Пфффффффффффффффф напоследак все ме глождят едни мисли,че на моя любим може му щукне същото Макар че като тръгнахме той беше на 19,аз на 12.Сега той е на 21 аз на 14 и човека през тия 2 год нищо против годините ми не е казвал винаги е споменавал,че има чувството,че е с момиче на неговите години и не е забелязвал,че съм по-малка щот съм мн зряла ама напоследак нз кфо ми е...все си внушавам,че в един хубав ден ще ми каже...че разликата ни е мн голяма и тр да се разделим Ама чесно казано мисля,че няма да го направи защото...като бях на 12 и 13 не го направи,че сега ли..

Цитирай Първоначално написано от kael
    педофилияяяяяяя........... много са ми смешни такива заблудени момиченца като тебе видят батко и вече примират стига си по голям вече сичко дават за теб мноо зле
    Ти на нас също си ни смешен ама никой не ти го натяква нали?

Еми то ти го казаха тези преди мен.Тва е просто оправдание.Явно чувствата му са се променили.Просто останете само приятели.Едва ли ти можеш да промениш нещата с квото и да било.

Голям фен
    Според мен това е поредното оправдание защото незнае как да ти каже че няма чувства към теб...защото разликата в годините няма никакво значение ако има любов...пък и 4 години не са нищо...

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Еми пречат...
    ще пречат ако момичето е някоя лигла,която не знае какво иска...
    обаче няма да пречат ако тя наистина е зряла за възрастта си.
    за съжаление ние не можем да кажем зряла ли е или не,най-добре те си го знаят

Виж, разликата в годините е проблем. Но не и когато тази разлика е 4 години. Не са чак толкова много. А и той като е тръгвал с теб не е ли знаел за въпросната разлика...? И тогава не е била проблем за него. Според мен просто иска да скъсате и си търси причина...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си