- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас възможно ли е?
zdraveite na si4ki! 4estita koleda badete jivi i zdravi i kakvoto si pojelaete da vi se sbadne![]()
iskam da vi popitam ne6to?! Vazmojno li e nqkoe mom4e da se vlubi da haresa ili kakvoto e tam nqkoe momi4e koeto go e vijdalo samo 2 pati i sa si pisali 1 ve4er po skype![]()
![]()
6tot na men mi se struva nqkvo super izmisleno nqkvo super nevazmojno iskam da 4uq v va6eto mnenie
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Eстествено,че е възможно.Какъв е този въпрос :P Ще си позволя да се отклоня малко от темата.Искам да кажа само,че с предишното ми гадже се запознахме в скайп.Даже бяхме от различни градове,но това не беше пречка за нас и всеки уикенд се виждахме...Така че...УСПЕХ...![]()
![]()
JiVeI zA dnEs,zA6t0To v4eRa NqMa dA sE v1rNe,a yTrE MoJe Da nE DoidE~!!!
Хареса-ДА!Първоначално написано от darince
Влюби-НЕ!
За да се влюби в теб трябва поне да те познава...а това очевидно не е така...
Хареса-ДА!
Влюби-НЕ!
За да се влюби в теб трябва поне да те познава...а това очевидно не е така...[/quote]
mi ddz i na men mi se struva nqkvo nevazmojno i samo mi pi6e 4e az sam momi4eto po koeto e hlatnal super zdravoa na men mi e super gadno 4e go otrqzah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ъм "love love love all for love "всичко е възможно
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Всичко е възможно както казват хората тукСпоред мен е едно временно влечение, което скоро ще мине. Знам какво е ... до преди седмица още ме държеше
Ще му мине
![]()
Имаш твърдото ми варненско "не"
Особено пък за влюбване. Виж се га момчето може да е леко женствен и да хлътва бързо.
напълно е възможно...![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Чак да се влюби...не мисля, но пък да те хареса - то е ясно, че е възможно.
Ами дам .. всичко в възможно.. Може и любоф от пръв поглед да е ..![]()
Мечтите са безкрайни..
лайна... аз не вярвам!!!
Романтична история, а ?Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
![]()
Да хареса - да, да се влюби - надали...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+1 napalno vqrnoПървоначално написано от Lav40
всичко е възможно...
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Може би..любов от пръв поглед![]()