- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво ви донесе Дядо Коледа...
Аз му бях писал да ми донеся някоя згодна женица ама явно ме е сложил при лошите деца и не ми донесе нищо...На вас донесе ли ви любов, щастие нещо друго??![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
мн пиене ми донесе![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Нима не знаеш, че има Дядо Коледа и за непослушните?Първоначално написано от tuzaro
На мен ми донесе пишка.![]()
au na men mi donese razni prostotiiki i samo tuga aaaaa i sa6to taka super mnoy piq4ka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да си я ползваш със здравеПървоначално написано от cherinka
П.П.тва в подписа от някоя сръбска песен ли е?
Женица нова не ми е донесъл...харесвам си старото тигърчеКоято като за коледа ми подари 1 сърдене...сърди ми се
А нещото е толкова безобидно...макар сега адски много да съжалявам
![]()
![]()
Какво друго ми донесе дядо коледа....малко парички....наистина малко,но нали са от сърце,че да си купя нещо което наистина искамПък и хората са казали "Капка по капка-вир."
Весели празници съфорумници![]()
Браво майна, щом парите стигат за тва дето искаш да си купиш идеално, пък си имаш и собствено гадже...Завиждам тиПървоначално написано от Lav40
![]()
Да.Първоначално написано от tuzaro
донесе ми унивeрсално дистанционно от магазина за 1лев до 10 за телевизора в квартирата ми умирам от кеф![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
За съжаление не ми е гадже...дели ни огромно разстояниеПървоначално написано от tuzaro
![]()
".. Money, money, money, money, животът е парии..! "
Така ли беше?Та, пари ми даде, 'щот нищо материално не ми трябваше. O_o Пък за другите неща, които си пожелах .. ще видим. ;]
Много смислен отговор....Айде съфорумци лека и доходна аз отивам да сънувамПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Парички ми донесе..Пък другите неща .. още ги учаквам..
![]()
Мечтите са безкрайни..
донесе ми..., нищо не ми донесе да го ебъ в мързеливия пърдялник
![]()
![]()
![]()
нищо не ми носи вече, голям съм и съм бил непослушен тая година![]()
ще чакам "коледното намаление" да свърши и ще си зема нещо по на далавера, че са дерат кожи!
май тази година Дядото се бъзика жестоко с моята личностаз искам някой да гушкам ,той ми носи принтер
![]()
Само пари ми донесе ...
Ама от баницата с късметите пак ми се падна бебето![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Донесе ми пари..куфар с гримове![]()
и незабравима вечер с моито момче![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Донесе ми нов телефон,дрешки,малко козметични работи,а бе вообще се хубави работи
Ами на мен ми донесе нов телефон,нова плазма,парички,абе доволна съм от Дядо Коледа тази годинаЕ ако беше взел и някое момче за подарък нямаше да отажа,но да не ставам нагла,доволна съм и на това
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...