- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- апф :)
Здравеите,Весели Празници
ммм... ходя с едно момче от 1 седмица и сега има рд а нз какжо да му подаря....предложете ми нещо ....![]()
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
Една незабравима вечер - само ти и тойМожеш и нещо по-малко в добавка
![]()
ее освен това ...![]()
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
Добре ... днес ми подариха ... колан ? Ето ти нещо конкретно - вземи му хубав - със закопчаваща катарама или там, както се казва. Много е елегантен.![]()
колан...хм...не е зле Аз мислех някои комплект парфюми ала бала ама .. мн тъпо тва,вече..сякаш![]()
Не е тъпо - аз бих се зарадвал на всичкоТой говорил ли е за нещо, което харесва, или което няма в момента, а му е нужно.
Ми не..тои има всичко точно това е проблема![]()
Другия вариант - ако си гледала Сам вкъщи 2-ката - като онези гълъбчета - едното в теб, а другото у него и така когато ги погледнеш се сещаш за другия. Или нещо таковаИдеята хич не е лоша. Понякога подаръка не е нужно да е голям и скъп
![]()
РомАнтикА.... романтикаааПървоначално написано от DiTko^
![]()
![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
ами ако му взема пръстен...прекалено е рано още нали... иначе колана ии гълъбчетата са мн добра идея![]()
хихи може да ти се стори тъповато,но ако обича някакъв определен вид алкохол,да му вземеш бутилка от любимото му питие с чаша,а другата ми идея може да прозвучи старомодна,но ако обича да чете някакви по-специални книги (екшъни,книги за игри,нещо такова) + някакво сувенирче или запалки,ключодържатели
![]()
![]()
Виж.. не е нужно подаракът да е нещо голямо.. Важното е да е от сърце и нещо което да му остане за спомен... Излизаш по магазините с 20-30 лв. и което ти хареса и мислиш че и на него ще му хареса-го взимаш... Къв е проблема? Започни от някой плюшка... до.... де да знам... Твой си е приятела.. Би тряало да го познаваш - Помисли кво би му харесало...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Няма значение,че има всичко.Винаги ще му е приятно да му подарят нещо.Ще му хареса и твоят подарък независимо дали е скъп или евтин.Първоначално написано от Love_me_
Щом подаръкът е от сърце не е чак от такова значение дали е скъп или не... (това си е лично мое мнение)
--> Ако не можеш да ги обедиш, объркай ги!
--> Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.
--> Не мразете нас за това което сме, за нещата които правим, мразете себе си, за това че само завиждате!
Аз бих подарила на гаджето си нещо практично или нещо ,което е свързано с интересите му.
За втория месец ан бифшия си подарих от тези книжките с мислите,защото той много обича такива неща ...
Иначе може примерно да му купиш някоя блузка и като си я облече винаги ще се сеща за теб
![]()
Хехе ... ти да не се жениш за негоПървоначално написано от Love_me_
Та какво реши да му вземеш ?
А като стана въпрос за книги ... онзи ден гледах в една книжарница "Най-добрите тостове на всички времена" ... така ме засърбяха ръчичките ...![]()
еми аз например взех на приятеля си за рождения му ден лула.той пуши трева и мн й се зарадва.купувала съм блузи.вземи му нещо което да харесва,а не ей така да отбиеш номера![]()
Е,кво.. Взе ли я? Аз имах таква ..ама не знам къде съм я забутала?Първоначално написано от DiTko^
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
за една седмца според не трябва да е нещо скъпо освеен ако не го обичаш ужасно мн или не те бъркат парите...ако бях на теб щях да му подаря наша обща снимка сложена в красива рамка и можеби бих се постарала на този ден да си изкараме мн яко двамата така че да го запомни...![]()
When life gives you a hundred reasons to cry..Show life that you have a thousand reasons to smile =)
Ми аз лично съм взела на моя една сребърна обица и мн як парфюм.Утре ще му ги поднеса и ще пиша дали е останал доволен![]()
Ми не я взех, нямах толкова пари в момента у себе си. Струваше 15лв. А после изобщо съм забравил за нея, а и нямах и нямам сега излишни 15 лева за такава книжкаПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Иначе е мн. готина - с едни лъскави страници и корици, все едно позлатени. И на всяка страничка по един тост, украсен и изрисуван, доста яка беше.