- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Еротични сънища... все по-често
Здраевйте.Искам да ви питам следното нещо.Значи все по-често преживявам еротичните сънища.Но напоследък дори без да съм се възбудил отново се отделя течност.Не съм сигурен .Смисъл повечето пъти съм се възбудеил и съм свършил , но вече и без да се възбуждам отново се отделя течност може и да се сперма.И то само докато спя.Нормално ли е това?
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
emi zavisi kolko e kaot kolichestvoПървоначално написано от RIOKOKER
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Еми не мога да кажа колко точно.Със сигурност по-малко от например при мастурбация.Понеже стана по-често затова малко се притеснявам
Здравей!
Мисля, че говориш за така наречените мокри сънища. Не се притеснявай, това е нормално явление и означава, че половата ти система функционира нормално. Тялото ти произвежда семенна течност и има нужда да се освободи от нея. Успокой се, нищо тревожно не се случва. Всъщност на колко си?![]()
Първоначално написано от swords1010
Знам ,че са нормални мокрите сънища и преди съм имал ,но станаха често и даже без да се възбуждам.Иначе съм на 16![]()
А какво всъщност имаш предвид под "без да се възбуждам"? В повечето случаи при мокрите сънища, самият сън е със сексуална насоченост и все пак не е задължително. А много често може въобще да не си спомняш, за какво е ставало въпрос в съня, камо ли дали си се възбудил от него.
Първоначално написано от swords1010
Точно това се притеснявам,защото когато имам мокри сънища се възбуждам и свършвам,но сега пак има някаква течност дори без да се възбуждам.Прилича ми пак на сперма,не знам ,а иначе мокрите сънища имат ли определен период смисъл от кога до кога?
Много важен въпрос е - намалил ли си чекиите? Защото ако си редовен в това отношение почти няма да имаш мокри сънища, изтичания и т.н.
Обаче ако редовно биеш чекии и въпреки това пак течеш - това не е нормално и май треба да ходиш при чичо доктор.
Напълно нормално, особено ако не мастутбираш
Първоначално написано от Crag Hack
Смисъл редовно всеки ден ли,защото аз по принцип не го правя всеки ден??
Е, не е казано чак всеки ден. Ама на възраст 15-17 години е нормално почти всеки ден. В смисъл - нормално е да ти се иска, без да се замисляш пак да млатиш чекии почти всеки ден.
Ти на колко си години и по колко пъти седмично се отчиташ?