.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен

задължително ли е?

Исках да попитам задължително ли е противозачатъчните да се изписват от лекар?И майка ми не трябва да е с мен нали.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Protivoza4ata4nite se vzimat bez lekarsko pretpisanie

Разбира се че трябва да са предписани от лекар който да прецени кое е най-доброто за твоя организъм.
    Не е задължително майка ти да присъства.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Противозачатъчните трябва да се препишат от лекар !
    Контрацептивите се взимат и без лекарско предписание!
    Моля ви не ги бъркайте !
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Bla bla glyposti Vzemi si Jasmin ili niakakvi drygi koito sa za mladi momi4eta i 6te si ok.Vseki ginekolog raboti s opredelena firma i izpisva na pove4eto si pacientki edni i su6ti hap4eta.Drygo e ako iska6 da ti se napravi i hormonalen test predi tova(zabeliazala sum 4e ako ne poiska6 ne ti praviat).Vse edno e dali 6te otide6 i toi 6te ti izpi6e tezi s koito raboti ili 6te si go spesti6 i 6te se poraztursi6 iz neta.Vuv vsiaka opakovka pi6e pri kakvi bolesti ne e prepora4itelno da se vzimat tui 4e ne mislia 4e ti e nyjen lekar za da ti kaje riskovete sled kato moje6 i sama da si gi pro4ete6.

по-добре се консултирай с гинеколог, той ще те прегледа и ще ти препоръча на-подходящите. Все пак има над 80 вида! И някои от тях са специално за пушачки, други не...
    [img][/img]

Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    по-добре се консултирай с гинеколог, той ще те прегледа и ще ти препоръча на-подходящите. Все пак има над 80 вида! И някои от тях са специално за пушачки, други не...
    Чак 80 не са
    Но видеозона и консултацията с гинеколог са задължителни

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    Чак 80 не са
    Но видеозона и консултацията с гинеколог са задължителни
    Ами в космополитан пишеше че са над 80 След като не знам точно вярвам на това което чета, пък и там не пишат глупости
    [img][/img]

Град
    Там, където е сърцето...
    Противозачатъчните трябва да са изписани от лекар, не е нужно майка ти да е с теб.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    въпроса ти е дали е задалжително-не ,не е задължително може да си вземеш каквито поискаш,но ако нямаш опит по добре се консултираи с лекар...
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Противозачатъчните трябва да се препишат от лекар !
    Контрацептивите се взимат и без лекарско предписание!
    Моля ви не ги бъркайте !
    +1

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че трябва да са изписани от лекар.Така рискуваш да не ти препоръчат примерно най-добрите, такива, които имат по-малко странични ефекти.Макар че новите, до колкото знам - нямат странични ефекти.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е задължително, но е силно препоръчително поне да разбереш високо, средно или ниско дозирани препарати да приемаш. напримир ниско дозираните при момичета над 60-65 кг не са ефективни.

Bla bla glyposti Vzemi si Jasmin ili niakakvi drygi koito sa za mladi momi4eta i 6te si ok.Vseki ginekolog raboti s opredelena firma i izpisva na pove4eto si pacientki edni i su6ti hap4eta.Drygo e ako iska6 da ti se napravi i hormonalen test predi tova(zabeliazala sum 4e ako ne poiska6 ne ti praviat).Vse edno e dali 6te otide6 i toi 6te ti izpi6e tezi s koito raboti ili 6te si go spesti6 i 6te se poraztursi6 iz neta.Vuv vsiaka opakovka pi6e pri kakvi bolesti ne e prepora4itelno da se vzimat tui 4e ne mislia 4e ti e nyjen lekar za da ti kaje riskovete sled kato moje6 i sama da si gi pro4ete6.

Между другото момичето е право. Аз съм твърдо ЗА да се посети гинеколог, преди употребата на противозачатъчни, но трябва да се направят хормонални изследвания, преди лекарят да ти предпише някое лекарство. И не е задължително майка ти да е с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си