- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- задължително ли е?
Исках да попитам задължително ли е противозачатъчните да се изписват от лекар?И майка ми не трябва да е с мен нали.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Protivoza4ata4nite se vzimat bez lekarsko pretpisanie
Разбира се че трябва да са предписани от лекар който да прецени кое е най-доброто за твоя организъм.
Не е задължително майка ти да присъства.
Противозачатъчните трябва да се препишат от лекар !
Контрацептивите се взимат и без лекарско предписание!
Моля ви не ги бъркайте !
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Bla bla glypostiVzemi si Jasmin ili niakakvi drygi koito sa za mladi momi4eta i 6te si ok.Vseki ginekolog raboti s opredelena firma i izpisva na pove4eto si pacientki edni i su6ti hap4eta.Drygo e ako iska6 da ti se napravi i hormonalen test predi tova(zabeliazala sum 4e ako ne poiska6 ne ti praviat).Vse edno e dali 6te otide6 i toi 6te ti izpi6e tezi s koito raboti ili 6te si go spesti6 i 6te se poraztursi6 iz neta.Vuv vsiaka opakovka pi6e pri kakvi bolesti ne e prepora4itelno da se vzimat tui 4e ne mislia 4e ti e nyjen lekar za da ti kaje riskovete sled kato moje6 i sama da si gi pro4ete6.
по-добре се консултирай с гинеколог, той ще те прегледа и ще ти препоръча на-подходящите. Все пак има над 80 вида! И някои от тях са специално за пушачки, други не...
[img][/img]
Чак 80 не саПървоначално написано от SilverAngel
![]()
Но видеозона и консултацията с гинеколог са задължителни![]()
Ами в космополитан пишеше че са над 80Първоначално написано от Канела^
След като не знам точно вярвам на това което чета, пък и там не пишат глупости
![]()
[img][/img]
Противозачатъчните трябва да са изписани от лекар, не е нужно майка ти да е с теб.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
въпроса ти е дали е задалжително-не ,не е задължително може да си вземеш каквито поискаш,но ако нямаш опит по добре се консултираи с лекар...![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Естествено, че трябва да са изписани от лекар.Така рискуваш да не ти препоръчат примерно най-добрите, такива, които имат по-малко странични ефекти.Макар че новите, до колкото знам - нямат странични ефекти.
Не е задължително, но е силно препоръчително поне да разбереш високо, средно или ниско дозирани препарати да приемаш. напримир ниско дозираните при момичета над 60-65 кг не са ефективни.
Bla bla glyposti Vzemi si Jasmin ili niakakvi drygi koito sa za mladi momi4eta i 6te si ok.Vseki ginekolog raboti s opredelena firma i izpisva na pove4eto si pacientki edni i su6ti hap4eta.Drygo e ako iska6 da ti se napravi i hormonalen test predi tova(zabeliazala sum 4e ako ne poiska6 ne ti praviat).Vse edno e dali 6te otide6 i toi 6te ti izpi6e tezi s koito raboti ili 6te si go spesti6 i 6te se poraztursi6 iz neta.Vuv vsiaka opakovka pi6e pri kakvi bolesti ne e prepora4itelno da se vzimat tui 4e ne mislia 4e ti e nyjen lekar za da ti kaje riskovete sled kato moje6 i sama da si gi pro4ete6.
Между другото момичето е право. Аз съм твърдо ЗА да се посети гинеколог, преди употребата на противозачатъчни, но трябва да се направят хормонални изследвания, преди лекарят да ти предпише някое лекарство. И не е задължително майка ти да е с теб.