- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и покажа,че съм се променил?
Ами влюбен съм в едно момиче и много я обичам но тя не ми вярва казва ми веднъж ти повярвах дадох ти сърцето ти а ти го разби страх ме е пак да ти повярвам .. а аз няма да я нараня обичам я много но тя ме отблъсква знам че тя още ме обича но просто я е страх да не я нараня защото миналият път 2 седмици неспряла да плаче .. Никога повече не бих и сторил това но тя не го разбира и сега се държи зле с мен ту е мила ту ми вика изчезни![]()
![]()
![]()
![]()
Казва ми не съм ти играчка когато ме поискаш да ме имаш и после пак да ме захвърлиш .. знам че не е играчка тя е много по различна от момичетата с който съм ходил до сега и е невероятно красива .. и понякога се чудя какво намери в мен горе долу съм хубав незнам вика ми държиш се гадно с хората обиждаш ги гаден си ... скоро ми вика нещастник лъжец шибаняк хаха копеле винаги ми се кара за нещо защо съм казал еди какво си .. и също не ми вярва че ще е единствена за мен.. защото познава някой от бившите ми приятелки и те са и напълнили главата че съм бил най големия лъжец на света и че ми е било само за ебането.. а точно с това момиче не е така обичам я много но тя не ми вярвя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()