.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    krai vsi4ko svur6i dotuka bqh po dobre da umra !!

Град
    РЮАР

Re: Как да и покажа,че съм се променил?

Ведн1ж загубиш ли си доверието после трудно се вр1ща...

oh.. kak iskam avtora na tazi tema da e moeto gadje.. ili mi se vodi biv6...
    ina4e.. pokaji e tova s koeto si razli4en... zapo4nete otna4alo... podari i cvete, izvini i se, kaji i vsi4ko koeto ni napisa tuk...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

mi ne to vsi4ko svur6i tq mi kaza nemoga da ti vqrvam ve4e za6toto razbra o6te tam nqkakvi ne6ta koito ne iskah da znae i taka.. si4ko se preeba emi qvno ne ni e pisano da sme zaedno ina4e Blagodarq na vsi4ki koito pisahte

i na men tova mi e mnogo poznato no kogato kazah krai go napravih za vinagi,i ti ako ne uspee6 da q obedi6 4e si se promenil naistina ..moje bi nqma da uspee6 da si q varne6.trqbva da napravi6 taka,4e tq otnovo da ti ima dove4erie,v protiven slu4ai...tova e kraq!Uspeh i ako uspee6 ne zabravqi kolko mnogo e tq za teb
    Jivota e kato ogledalo, ako mu se usmihnesh, shte ti otvarne sys syshtoto!!!

Ti naistina si postupil ujasno predi ... no vajnoto e 4e si se osuznal i si se promenil. Kaji i 4e si bil golqm tupak 4e ne si razbral kakvo momi4e ima6 do teb ... 4e ne si iskal da q narani6 ... 4e e nai - vajnoto ne6to v jivota ti
    4e ako ti prosti nikoga nqma da se povtori .. kaji i 4e vseki 4ovek ima pravo na vtori 6ans i ako ti go dade nikoga nqma da q razo4arova6.. nakraq i kaji prosto obi4am te ne moga bez teb i i dai 2-3 dni da pomisli.. ako ne jelae da e s teb priemi go i q razberi. ostavi q ako ne jelae da e s teb

Град
    София
    Знаеш ли че и на нея и се иска да си с нея?
    Но след врмее ще се откажеш от нея.. Сигурна съм... И то защото тя вече няма никога да ти повярва... ! Никога... Дори да тръгнете пак... Тя ще продължава с хапливите забележки... На тебе ще ти псине.. и пак ще я зарежеш.. Защо да и вгорчаваш живота пак? По добре я остави... Така няма да се излекува тя...
    Вие на хероин ли сте бе?

Голям фен
    А ти откъде си толкова сигурен,че си се променил като казваш,че е научила неща,които не си искал да знае...Явно няма да стане,откажи се.
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

daa az se otkazah hmm kazahme si mn ne6ta i pff mai ne sum q obi4al taka kakto az si misleh prosto mai naistina si4ko e bilo e taka kogato q iskam da q iam razbrah go sega hmm i tq kaza ok i do tam sega sym s drugo momi4e

такива сте всички голяма обич голямо чудо и какво каде избяга обичта пффф
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

много я обичам но тя не ми вярва
    вярва ти ама не ти се кефи вече. Сори, търси си нови увлечения.

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от adidas_boy
    Казвал съм и го милион пъти това което написах тука даже и мн по хубави неща но тя все не та не вика писна ми през ден да се чувствам зле заради теб познавам те от 3 месеца и през повечето време ми е било зле заради теб обичам те прекалено много за да ти позволя пак да ме нараниш .. Кво толко съм и направил и аз незнам вика ми 1 месец ме омайваше и накрая като ме имаше се държеше безразлично а аз немога да понеса момчето което обичам да е безразличен към мен а пък и аз излизах с още 1 моми4е тогава и така въртях ги без да осъзнавам че тя е момичето което обичам променил съм се много и я обичам давам всичко за нея но тя не го разбира вика една червена роза аз в продължение на 1 месец само цветя и подарявам и изненади и правя и всичко давах за нея но тя ..
    Това е интересното и жалкото че хората разбират колко много са имали чак когато го загубят.Според мен ти нямаш никакви шансове, просто си се подиграл с чувствата на момичето.Не съм никой че да те съдя,но просто ти не я заслужаваш.По-добре се промени и продължи напред , но за да се промениш трябва да си силен а аз не мисля че ти си силен...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Сегашният ми приятел е правил същото с мен и то вда пъти
    Вда пъти в живота си се влюбвах адски силно в него и вда пъти той се подигра с мен На третият път вече не го исках да го видя и на снима ама вда месеца ме гони и показа,че наистина се е променил и аз пак се влюбих в него и сега живея с него и сме згодени и ше се женим. Ама не винаги момичетата дават втори шанс,ако аз не му бях дала сега щях да съм сама

hehe taq tema ot mn otdavna puk ste q vurnali am da trqbva da se davat pove4e 6ansove :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си