- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля помогнете ...
ситуацията е следната:
Аз съм момиче на 15. преди 1 седмица правих секс за първи път. не използвахме презерватив. приятелят ми не е свършил в мен, но знам че все пак има някаква вероятност да съм забременяла, за това преди да са минали 24 часа испих Ескапел, и след 5 дена ми дойде. Но започнаха да ме наболяват зърната и много се притеснявам. моля помогнете, на какво може да се дължи ??? (предварително благодаря на всички)
![]()
![]()
![]()
До никъде няма да стигнеш с този железен разум
ЗА какво си пила хапчетата след като не е свършил в теб ?
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Еми мацка .. какво да ти кажа .. ясно е, че не си бременна .. какви са ти притесненията?! И ЗА КАКВО СА НАПРАВЕНИ КОНДОМИТЕ!Спокойно
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Малко коли4ество сперма се отделя о6те преди да си свършил.За това не е гаранция като не е свършил в теб 4е няма да забременееш...![]()
Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!
точно за това не се колебах и изпих Ескапел. ми притесних се за това че ме наболяват гърдите (зърната по-точно) , дали може да е заради хапчето. мн ви благодаря за отговорите. весели празнициПървоначално написано от ViLLa*07
![]()
не съм пил такова хап4е не мога да ти помогнаПървоначално написано от i_love_me
![]()
![]()
![]()
Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!