.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Моля помогнете ...

ситуацията е следната:
    Аз съм момиче на 15. преди 1 седмица правих секс за първи път. не използвахме презерватив . приятелят ми не е свършил в мен, но знам че все пак има някаква вероятност да съм забременяла, за това преди да са минали 24 часа испих Ескапел, и след 5 дена ми дойде. Но започнаха да ме наболяват зърната и много се притеснявам. моля помогнете, на какво може да се дължи ??? (предварително благодаря на всички)

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    До никъде няма да стигнеш с този железен разум
    ЗА какво си пила хапчетата след като не е свършил в теб ?
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Еми мацка .. какво да ти кажа .. ясно е, че не си бременна .. какви са ти притесненията?! И ЗА КАКВО СА НАПРАВЕНИ КОНДОМИТЕ! Спокойно
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Малко коли4ество сперма се отделя о6те преди да си свършил.За това не е гаранция като не е свършил в теб 4е няма да забременееш...
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

Цитирай Първоначално написано от ViLLa*07
    Малко коли4ество сперма се отделя о6те преди да си свършил.За това не е гаранция като не е свършил в теб 4е няма да забременееш...
    точно за това не се колебах и изпих Ескапел. ми притесних се за това че ме наболяват гърдите (зърната по-точно) , дали може да е заради хапчето. мн ви благодаря за отговорите. весели празници

Цитирай Първоначално написано от i_love_me
    Цитирай Първоначално написано от ViLLa*07
    точно за това не се колебах и изпих Ескапел. ми притесних се за това че ме наболяват гърдите (зърната по-точно) , дали може да е заради хапчето. мн ви благодаря за отговорите. весели празници
    не съм пил такова хап4е не мога да ти помогна
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си