- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бижутата ни :)
BlagodarqПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
мдаа, едната халка, която нося е така - мога да я огъна спокойно, но не знам от къде е![]()
обеци - 2 чифта сребърни халкички, по-големи златни халки, едни златни с флорален мотив...но злато не слагам почти
за врата - една любима сребърна висулка, сребърен паяк, синджирчета с кръстчета и ключета, малко черно осветено дървено кръстче, няколко с мъниста, голям седефен медальон, голям дървен медальон, камъчета на зодии и още боклуци
гривни - лепещи, кожени, от мъниста, елегантна сребърна със бял седеф![]()
пръстени - 2 не свалям - 1 малка халка и 1 по-голям (с джойнтче от поранни периоди), още 1 с голям лилав камък, които почти не нося
в общи линии вече не нося толкова много![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
мн са-гердани,гривни,пръстени,ко иета,обеци и то в големи количества...![]()
До преди 3-4 месеца бях окичена цялата в сребро-ужас,пръстени (11 ли бяха ... ),гривни,всичко което можеш да си помислиш ...
Махнах среброто и минах на злато - семпло ... 5 пръстена,гривна,обеци и синджирче с ангелче на него,което приятелят ми ми подари за Коледаа преди това бях си сложила символите на Вяра,Надежда и Любов
![]()
Баси и ми скъса зеленото герданче,беПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
Сребърен синджир и гривна обикновенно ме красятИначе обичам финтифлюшките много ;д;д;д Герданчета,гривнички,обеци иии много обециии във всички цветове ;р
така... решила съм да напиша един дъъъълъг и уникално тъпо пост
да видим![]()
![]()
нося два вида обици - едните са абсолютно обикновенни, сребърни малки топчета. другите са на ска каретааалошото е, че не помня къде ги слагам и ги губя постоянно
на врата постоянно си нося едно сребърно синджирче със слончепонякога слагам от тези дървените.. или пък разми медальони.
Злато не нося![]()
гривна.. пак не носяотвреме-навраме слагам една сребърна, но това е рядко
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Златният синджир ми е слабост
Obi4am da nosq prasteni 3-4 max,obi4ki no ne nqkoi ki4ozni kakto i grivni4ka na kra4eto.
ami vinagi hodq s obici koito sa 5 ,prusten vinagi nosq 2 grivni i 1 lanec
takuv e prustena mi
obicite mi
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Абе,Мишо го скъса..Ебаси..мн е нахален..почна да ми рови в несесера и го извади и го скъсаПървоначално написано от Madness
мн е зле...и мене ме е яд..
![]()
Най-често нося по 1 сребърно синджирче и няколко дървени гривни,а и обици.Но изобщо не обичам златото
![]()
Имам 2 пло4ки(ДогТагс) едната на Д&Г ДРУГАТА НА МИСС 60 А ИНА4ЕЕЕЕ ГРИВНИ4КИ НЧМАМ,И ОБИ4КИ НЧМАМ
е тва е с гадно качество,щото съм го изрязвала ..
Това ааз съм си го правила и за това много си го обичам![]()
![]()
ae mrazq srebro i zlato kato grivni i kolie.. mn e tapo nqma nikav smisal... toest ne mi e v stila prosto... kato obeci stiga da sa sempli ne nqkvi dalgi, golemi ili o6te po lo6o - kragli =XxxxXXx, 6e kaje6 sam na 1 milion godini.. kakto i da e de... grivni nosq po mnooogo - obi4am se ki4a xIxixi... na vrata gerdan4e ili ako 6e e srebro da e lanec - ama ne tanak takav -> mutra style rulZ/ne 4e imam de, no me kefi kak sedi i na momi4e/. prasten ili 6e e srebaren ili 6e e takav nqkav da ne e tenekiq
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Обожавам сребро!
нося сумати пръстени / сребърни/ и не се разделям от тях - без тях все едно нямам ръце..ужасно е! и пръстен = халка.
гривни нося - през ден май .
обици-без тях няма как да изляза.
колиетата са част от тялото ми просто вече..
с други думи без тези неща все едно не мога да дишам..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
ММ аз нося разни шаренки гривнички,герданчета и обици,от които повечето аз съм си правила .... иначе предпочитам среброто пред златото![]()
Не се разделям с някои от бижутата ми...НИКОГА...подарък са ми и...имат висока стойност за мен...напомнят ми за лиубимите ми хора...Синджирче със слънчице(гравирано,с буква),пръстена от майка ми,пръстена от приятеля ми,с него си подарихме наскоро едни верижки,на които са гравирани имената ни...съответно,той носи с моето аз с неговото име(с това не се разделям)а при специлани поводи вече според типа дрехи и в зависимост от повода :P
Ами аз имам 2 златни синджирчета с висулки (и двете висулки са сърчица-едното е синичко(камък),а другата висулка е пак сърчице,но по-малко и с червено камъче,вътре в него )
2 сребърни пръстена
2 чифта златни обици и 1 сребърни...Дотук със златото и среброто![]()
Имам най-различни тенекийки-обици,герданчета,гривнички (от която една самичка си я направих)![]()
Тъй като не всеки ден имам пари за злато или сребро,по-често си купувам разни финтифлюшки
![]()
Аз винаги нося един сребърен пръстен, подарък е от сестра ми и гривничка, която си бях взела от Рилския манастир. А иначе като излизам винаги слагам някакви обеци, а нещо за врата само за специални поводи.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Нося или сребро, или някакви шарени обеци, лошото е, че ръся много за обеци, докато купя за всички дупки.Пръстени, нося, мда, сребърни. Гривни също - никога не свалям една от бирени капачки, много си я обичам, прави ми я един приятел.
Също харесвам и гривни с шипове. Имам и една сребърна верижка, която понякога слагам (когато не забравя).
Ами аз главно харесвам сребро ама рядко си купувам. Имам една сребърна верижка с висулка сърце с камъчета и един сребен пръстен подарък от първото ми гадже. Ама ми е малко голям и рядко го нося. А иначе обожавам големи обеци. Имам всякакви видове. Или обемни или дълги. Най - вече висящи и халки. Имам най - големия размер халки, които съм намирала в града си.Малки не нося, освен на втората си дупка. Имам една верижка с висулка на която пише Dior, но е фалшива ( не е сребърна ) и едно черно заплетено, което стои по врата като татуйровка. Имам и доста гердани включително и перли. Това главно нося за врата. А гривни имам една сребърна подарък от леля ми и другите са едни кръгли като халки шарени, перли, разни с дрънкулки, една кожена с капси и накитник с джойнт. А имам и един черен по - дебел на който пише sexy.