- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бижутата ни :)
az mn obi4am takiva drankulki po princip nosq srebyrno sindjir4e s edna visulka mn qka i dve grivni4ki ednata mi e podaryk ot edna staro gadje a dr mi e ot turciq srebyrni sa i srebyrno prysten4e i obeci mn qki malko nestandartni . imam o6te mn drankulki mn gi obi4am![]()
Попринцип мразя злато и само на сребро си карам. Не свалям никога 2 пръстенчта- едно сребърно със сърчица и един пръстен дето уж се мени според настроението(се си седи много тъмно зелено почти черно) имам 2 сребърни гривнички, една лепяща се (с овца) и една розова с дървени маниста. После имам 2 или 3 сребърни синджирчета, с различни висулчици, слонче, кръстче и Дева Мария. Герданчета имам пак 3чки едно черепче от морето, едно кръстче от гроба на Ванга и едно кръгло гумено с дяволче на него. Имах и едно цикламенко с маниста ама го изгубих
и обички имам едни златни като подкови(вече не ги нося) едни сребърни сърчица (от мечо),едни като кръстчета, много странни, едни полукръгче, мънички с камъче, и едни халкички не много големи, и тва е общо взето
Имах обици от чисто злато , но вече не ги нося . Нося една черна и една бяла гривна от пластмаса , една с черни мъниста (много сладичка ) , една шарена , тънка , мънистена гривничка (когато съм по-цветно облечена) и едно колие с една сребърна плочица , висяща на кожена връвчица . Това нося най-често , иначе имам цяла кутия с герданчета и гривнички ! А обици имам 4 чифта - едни верни висящи топчета , едни черни топчета който са с чинтче , едни малки черни кристалчета с винтче и едни оранжеви висящи обички (много сладички ) !![]()
обеци нося постоянно
едно сребърно синджирче и зодиаклно камъче. Това са бижутата, които не свалям.
Иначе.. мъча се да свикна да нося и пръстени, но... не става.
Нямам снимки на бижутата си,но имам много...попринцип излизам винаги с пръстен,обеци и някакво колие и от време на време слагам и гривна...![]()
Мн гривни имам, и винаги си ги нося... На лявата ръка обикновено си слагам сребърните гривнички (4 са, една от майка, една от бащата, една от един приятел и една, дето събирах 3 седмици да си я купя), а на едно синджирче (пак сребърно и пак ми е на лявата ръка) съм си наслагала всякакви глупости, от рода на безопасни игли, капачки от бира и камъчета от запалки
. На дясната ръка си нося една черна връвка, пак с разни кламери и пр., една гривна с чени и сребристи мъниста, имах и една кожена, обаче я подарих на моя мишок преди бая време... Имам 4 сребърни пръстена (Не са много, ама са все от яки хора...) - един с едно сърце, един ц цветенца отгоре, един с разноцветни камъчета и един с неопределена форма
![]()
Маниачка съм на тема обици просто... имам най- различни, като се почне от малките сребърни топчета, та чак до едни халки с диаметър около 8- 10 см... Цветенца, паячета, безопасни иглички, ножички... такива глупости...
За врата нямам мн работи... ходя с 2 плочки, закачени на 1 кожена връвка... Имам и 2- 3 сребърни синджира, ама не ме кефят мн![]()
Ако не забравя, утре ще постна пикче![]()
Нося сребърно обеци..гривни и гердани/колиета рядко слагам..просто щото не съм свикнала да нося..но все пак си носяА иначе нося от тия "пласмасовите" бижута..или с пайетки,камъчета..единстве о имам 1-2 сребърни гривни,вреижка(сребърна) и висулчици към нея-другото е от пласмаските
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз винаги нося сребърен ланец и гривна
Много сладка коронкааааПървоначално написано от Nadelina
![]()
аз много обичам да нося гривничкир особенно ако съв си ги направила сама. купувам си конци маниста и си правя много сладки гривнички. А обеци не мога да ноя защото ушите ми се разраняват.![]()
Аз много обичам да нося бижута,но обеците са ми МАНИЯЯЯимам всякакви-малки,големи,средни,червен ,сребристи,висулки...всякак ви.Винаги се кича,ама не като коледна елха
нося си разни гривнички,сега ми подариха една кожена и на нея пише LEVI'S мн е сладичка
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
vinagi slagam grivniobecite i prustenite ne gi maham :P
Да попитам как си чистите Сваровски, че на мен са ми се позацапали малкоо?
аз преди не си свалях обеците ама на морето си изгубих едната някъде във морето и просто беше невъзможно да я намеря, но кат отидох на брега и точно при моя шезлонг некво сребърно кръстче на верижка и ще ходя някой ден да ми го претопят и да ми направят нови обеци... а иначе почти нищо не нося.. преди носех 2 сребърни гривни ама.. вече ми дотъпяха .. а имам и едни златни обеци ма и тях не ноося..
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Нося предимно сребро имам още 1 обеци (малки халки),2 гривни,2висулки,2 синджирчета и 1 пръстен.![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Много си харесвам перлите, а гривната не е моя, но също ме кефи. Иначе харесвам някви черни бижута, за обици - сребърни.
Някой път ще си снимам и другите бижута![]()
Много обичам среброто и си го нося постоянно...имам 4 пръстена 3 гривни (2 на едната ръка и 1 на другата) имам и 3 верижки, но си нося само едната...другите ги слагам по по-слециални случаи... обеците ми са малки... пак два чафта и си ги сменям...никога не оставам без обеци... едните са с черни камъчета, а другите са с 4-5 по-малки камъчета (незная какви...)
Иначе много обичам всякакви дрънкулки и имам хиляди гривнички, герданчета, обеци даже и пръстенчета![]()
имам 4 сребърни пръстена и нося два от тях непрекъснато- обожавам ги, към единия имам висулка със верижика, обикнвовено нося и тях, постоянно нося и обици, понякога слагам и гривна или часовник.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Адски много обичам сребро :]] и всякакви други джунджурийки ;]]
гривнички
сребро
сребро 2
джунджурийки ;D
тая гривна сама си я плетох!![]()
пръстените
2
3
4
5
Ъммм ... това са![]()
аз обеци рядко слагам, имам 2 сребърни пръстена, които изобщо не свалям, заедно със сребърна гривничка с малко джоинтчеа иначе нося герданчета и гривни, но по необикновени, повечето ми гривни са кожени и черни
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
_siNNer_ страхотни пръстенчета! Аз от доста време искам сребърен пръстен, но тези, който ми харесват не ми стават![]()
Различно,зависи от облеклото ми,но винаги си нося един сребарен прастен,иначе имам много гривни и 2 сребарни синджирчета,както и мн висулки за тях(playboy4e,слонче,сърчиця и една плчка на която пише името ми е египетски йероглифи),а относно обиците-винаги си слагам.Особено мн обичам големи халки![]()
Любов и вечност не се римуват...
http://prikachi.com/files/340088X.jpg - пръстенчето ми, доста е издраскано![]()
http://prikachi.com/files/340090n.jpg - пластмасови гривнички.
x
аь ус ефь пьтнсше