.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 104
    az mn obi4am takiva drankulki po princip nosq srebyrno sindjir4e s edna visulka mn qka i dve grivni4ki ednata mi e podaryk ot edna staro gadje a dr mi e ot turciq srebyrni sa i srebyrno prysten4e i obeci mn qki malko nestandartni . imam o6te mn drankulki mn gi obi4am
    НеМа нАчИн Да нЕмА НаЧиН!!!

http://fun.vestnik24.com/simagochi/mani4et0

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Попринцип мразя злато и само на сребро си карам. Не свалям никога 2 пръстенчта- едно сребърно със сърчица и един пръстен дето уж се мени според настроението(се си седи много тъмно зелено почти черно) имам 2 сребърни гривнички, една лепяща се (с овца ) и една розова с дървени маниста. После имам 2 или 3 сребърни синджирчета, с различни висулчици, слонче, кръстче и Дева Мария. Герданчета имам пак 3чки едно черепче от морето, едно кръстче от гроба на Ванга и едно кръгло гумено с дяволче на него. Имах и едно цикламенко с маниста ама го изгубих и обички имам едни златни като подкови(вече не ги нося) едни сребърни сърчица (от мечо),едни като кръстчета, много странни, едни полукръгче, мънички с камъче, и едни халкички не много големи, и тва е общо взето

Имах обици от чисто злато , но вече не ги нося . Нося една черна и една бяла гривна от пластмаса , една с черни мъниста (много сладичка ) , една шарена , тънка , мънистена гривничка (когато съм по-цветно облечена) и едно колие с една сребърна плочица , висяща на кожена връвчица . Това нося най-често , иначе имам цяла кутия с герданчета и гривнички ! А обици имам 4 чифта - едни верни висящи топчета , едни черни топчета който са с чинтче , едни малки черни кристалчета с винтче и едни оранжеви висящи обички (много сладички ) !

обеци нося постоянно
    едно сребърно синджирче и зодиаклно камъче. Това са бижутата, които не свалям.
    Иначе.. мъча се да свикна да нося и пръстени, но... не става.

Град
    Sofia
    Нямам снимки на бижутата си,но имам много...попринцип излизам винаги с пръстен,обеци и някакво колие и от време на време слагам и гривна...

обичам злато и сребро, но сякаш повече злато... и много ми харесва ако има камъни. страшно много бижута имам.. слабост са ми
    за лятото обичам да слагам и колиета от дрънкулков тип

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Мн гривни имам, и винаги си ги нося... На лявата ръка обикновено си слагам сребърните гривнички (4 са, една от майка, една от бащата, една от един приятел и една, дето събирах 3 седмици да си я купя ), а на едно синджирче (пак сребърно и пак ми е на лявата ръка) съм си наслагала всякакви глупости, от рода на безопасни игли, капачки от бира и камъчета от запалки . На дясната ръка си нося една черна връвка, пак с разни кламери и пр., една гривна с чени и сребристи мъниста, имах и една кожена, обаче я подарих на моя мишок преди бая време... Имам 4 сребърни пръстена (Не са много, ама са все от яки хора...) - един с едно сърце, един ц цветенца отгоре, един с разноцветни камъчета и един с неопределена форма
    Маниачка съм на тема обици просто... имам най- различни, като се почне от малките сребърни топчета, та чак до едни халки с диаметър около 8- 10 см... Цветенца, паячета, безопасни иглички, ножички... такива глупости...
    За врата нямам мн работи... ходя с 2 плочки, закачени на 1 кожена връвка... Имам и 2- 3 сребърни синджира, ама не ме кефят мн

Ако не забравя, утре ще постна пикче

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Нося сребърно обеци..гривни и гердани/колиета рядко слагам..просто щото не съм свикнала да нося..но все пак си нося А иначе нося от тия "пласмасовите" бижута..или с пайетки,камъчета..единстве о имам 1-2 сребърни гривни,вреижка(сребърна) и висулчици към нея-другото е от пласмаските
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    София
    Аз винаги нося сребърен ланец и гривна

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Az pak sashtata snimka koqto slojih i v drugata tema shte pusna i tuk... za da vidite s kakvi obeci i kolie bqh na bala si
    http://img168.imageshack.us/my.php?i...ture066gv3.jpg

Principno inache nosq vinagi obeci... a grivni i prysteni pochti nikoga :P
    Много сладка коронкаааа

аз много обичам да нося гривничкир особенно ако съв си ги направила сама. купувам си конци маниста и си правя много сладки гривнички. А обеци не мога да ноя защото ушите ми се разраняват.

Аз много обичам да нося бижута,но обеците са ми МАНИЯЯЯ имам всякакви-малки,големи,средни,червен ,сребристи,висулки...всякак ви.Винаги се кича,ама не като коледна елха нося си разни гривнички,сега ми подариха една кожена и на нея пише LEVI'S мн е сладичка
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

vinagi slagam grivni obecite i prustenite ne gi maham :P

Да попитам как си чистите Сваровски, че на мен са ми се позацапали малкоо?

Град
    София :Pp
    аз преди не си свалях обеците ама на морето си изгубих едната някъде във морето и просто беше невъзможно да я намеря, но кат отидох на брега и точно при моя шезлонг некво сребърно кръстче на верижка и ще ходя някой ден да ми го претопят и да ми направят нови обеци... а иначе почти нищо не нося.. преди носех 2 сребърни гривни ама.. вече ми дотъпяха .. а имам и едни златни обеци ма и тях не ноося..
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Град
    Бургас

Нося предимно сребро имам още 1 обеци (малки халки),2 гривни,2висулки,2 синджирчета и 1 пръстен.
    OnLy God CaN Judge Me !

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България

Много си харесвам перлите, а гривната не е моя, но също ме кефи. Иначе харесвам някви черни бижута, за обици - сребърни.
    Някой път ще си снимам и другите бижута

Много обичам среброто и си го нося постоянно...имам 4 пръстена 3 гривни (2 на едната ръка и 1 на другата) имам и 3 верижки, но си нося само едната...другите ги слагам по по-слециални случаи... обеците ми са малки... пак два чафта и си ги сменям...никога не оставам без обеци... едните са с черни камъчета, а другите са с 4-5 по-малки камъчета (незная какви...)
    Иначе много обичам всякакви дрънкулки и имам хиляди гривнички, герданчета, обеци даже и пръстенчета

Супер фен Аватара на gabi_94
    имам 4 сребърни пръстена и нося два от тях непрекъснато- обожавам ги, към единия имам висулка със верижика, обикнвовено нося и тях, постоянно нося и обици, понякога слагам и гривна или часовник.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Адски много обичам сребро :]] и всякакви други джунджурийки ;]]

гривнички

сребро

сребро 2

джунджурийки ;D

тая гривна сама си я плетох!

пръстените

2

3

4

5

Ъммм ... това са

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    аз обеци рядко слагам, имам 2 сребърни пръстена, които изобщо не свалям, заедно със сребърна гривничка с малко джоинтче а иначе нося герданчета и гривни, но по необикновени, повечето ми гривни са кожени и черни
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    София, България
    _siNNer_ страхотни пръстенчета! Аз от доста време искам сребърен пръстен, но тези, който ми харесват не ми стават

Различно,зависи от облеклото ми,но винаги си нося един сребарен прастен,иначе имам много гривни и 2 сребарни синджирчета,както и мн висулки за тях(playboy4e,слонче,сърчиця и една плчка на която пише името ми е египетски йероглифи),а относно обиците-винаги си слагам.Особено мн обичам големи халки
    Любов и вечност не се римуват...

Град
    София, България
    http://prikachi.com/files/340088X.jpg - пръстенчето ми, доста е издраскано
    http://prikachi.com/files/340090n.jpg - пластмасови гривнички.

x
    аь ус ефь пьтнсше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си