.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Град
    Някъде по широкия свят...

Обичам я вече 5-та година....

Влюбен съм в нея повече от 5 години.Вече минаха повече от 2 години откакто тя се премести в друго училище а аз още я желая във всички
    аспекти на думата обич.Не сме били гаджета пък и аз сам си малко задръстен.Та ви моля за помощ кажете кво да правя моля ви.

т.7
    krem4et0

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi potarsiq i i kaji za 4uvstvata si

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Govori s neq... Izlei si dushata i syrceto pred neq... Kaji i kakvo izpitvash... Ako ne otvyrne.. pone shte ti olekne po nqkakav nachin.. Shte znaesh che si opital.. i tova shte ti dade tlasyk da prodaljish napred...

Град
    Blondeland
    Ох , малко трудно ще е да ти дадем съвет защото положението ти никак не е лесно , но наистина кажи й , не виждам друг начин..
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Повече от фен Аватара на suantito
    Човека 5 години не е можал да и каже пак сега вие ще го убедите .... според мен едвали купидон чете тоя форум, единствения който може да ти помогне си ти самия.Почни да се събираш с нейната компания, покажи и че си заинтерисован към нея, но не отивай ей така и да почваш да и приказваш колко я обичаш и да и сваляш звезди, защото резултатат няма да ти хареса. Успех![/list]

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Re: КАКВО ДА НАПРАВЯ ТРЯБВА МИ ПОМОЩ!

Цитирай Първоначално написано от lsd43
    очилище пък и аз сам си малко задръстен.
    i negramoten

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    тази тема човека я е написал за да му помогнем а не да проверяваме правописа та ако искаш и пунктоацията така че мнението ти не е на място

Град
    Относно "очилище" се извинявам, просто когато видях че съм сбъркал
    думата вече бях изпратил темата. .
    Проблемът е обаче че аз съм и го казвал но тя не ми каза нищо ,въпреки че аз мисля какво и е мнението за мен.
    "Добър познат" и нищо повече.Освен това не малко пъти съм пробвал да я забравя и да продължа напред ,но просто не мога нямам сили.

тя знае ли какво изпитваш към нея?ако не знае,ти какво очакваш-тя да те потърси ли?
    сподели с нея как се чувстваш и тн.Успех

Град
    Просто не знам какво да правя вече пробвах наистина всичко ,но просто няма ефект,а аз оставам в безисходица .

Не мислиш ли ,че е време да споделиш чувствата си ????Знам ,че 5 години не си събрал тази смелост обаче човек я се стегни и върви и кажи!!!!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    София
    Щом не се е получило за 5 год,а и самата тя не проявява интерес.. СПоред мен няма смисъл. Стига си лягал с мисълта за нея и си се събуждал със същото нещо. Няма смисъл. Приеми този факт.
    Smile!?

Град
    Мерси много за съветите,но просто не мога да я забравя по-силно е от мен,но аз все пак вярвам, че времето лекува ,може би ми трябва малко повече време,за да забравя.

не е само до времето.постарай се.от самосебе си няма да стане.

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna

Re: КАКВО ДА НАПРАВЯ ТРЯБВА МИ ПОМОЩ!

Влюбен съм в нея повече от 5 години.Вече минаха повече от 2 години откакто тя се премести в друго очилище а аз още я желая във всички
    аспекти на думата обич.Не сме били гаджета пък и аз сам си малко задръстен.Та ви моля за помощ кажете кво да правя моля ви.

Ами да ти кажа...ОЧИЛИЩЕ!
    Мале , пръскам се.
    Та на колко си?С тва Оилище не ти дажвам повече от 12.
    Ама нищо.Като бях 4-ти клас(хубави времена бяха)мойто гаже ме заряза за един олигодух , рапър, от онея феишони.След като видя че е гола вода го остави.Обаче се премести в друго училище тя.
    От тогава не е същото.Мисълта ми е че не са ти мн големи шансовете.А и може новото даскале да я е променило.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lekov
    тази тема човека я е написал за да му помогнем а не да проверяваме правописа та ако искаш и пунктоацията така че мнението ти не е на място
    Много ли си важен , пък?

Град
    Ще се повторя за 50 път писах бързо и не видях че съм написал "очилище" и съм на 16 за твое сведение пич.И все пак имаш наблюдателно око и приемам забележката ти.

Град
    Благодаря за изказаните от вас съвети ,мисля че ще ми бъдат полезни
    и мисля че всички вие ми помогнахте за решението ми,а именно да продължа напред.БЛАГОДАРЯ ВИ ИСКРЕНО .

Град
    Ще се повторя за 50 път писах бързо и не видях че съм написал "очилище" и съм на 16 за твое сведение пич.И все пак имаш наблюдателно око и приемам забележката ти.
    Добре че не ме напсува , това те прави достоен Българин!
    И да кажеш како е станало!

Град
    В най скоро време ще кажа за развитието на нещата.
    И наздраве

заведия на някои купон и я напий!!! кажи си чувствата ..... и от там нататък 100% ще трябва сам да се оправяш!!!

Хах.. това ми напомня за мен преди известно време.. първата ми любов си го харесах като бях на четири та чак до седми клас... Еми и аз не знам какво да ти кажа "дръж се естествено" не помага много щото като стане въпрос за чувства държанието малко или много се променя. Поддържайте си контакт излизайте и като почувтваш, че е дошъл момента нападай Успех
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Oh deca.Oshte si mislqt,che na 16 sa sreshtnali golqmata si liubov.I az ot 1vi do 7mi klas bqh "vliubena" v edno momche...I kvo.. Da ne si mislish,che sled kato ne ti e vurzala predi da se premesti sega shte go napravi?!Mislish li,che ne se e promenila za tezi 2 godini?Che oshte shte e sushtiq chovek,v koito si otchaqna vliuben ili i da ne e sushtata mojesh da si jiveesh s ideala za neq?!Suvzemi se i se ogledai za nqkoe momiche okolo teb,s koeto shte imash po-golqm shans.Ne iskam da ti razbivam mechtite,no ako i kajesh po-golqma e veroqtnostta totalno da te otreje.A i nali znaesh edna liubov se zabravq samo s druga.Aide uspeh
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    Пловдив*

Re: Обичам я вече 5-та година....

Влюбен съм в нея повече от 5 години.Вече минаха повече от 2 години откакто тя се премести в друго училище а аз още я желая във всички

т.7
    krem4et0

Шанса ти с нея.....лично мнение -минимален.....
    Професия : PC/Auto -RLzZZzz
    Статус : Щастлив ,че живее
    Забележка:

Ем.......Отиваш до нея казваш 'Обичам те' и я целуваш пак после му мисли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си