- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 14 Февруари (Св.Валентин) Какво ще правите
Здравейте искам да попитам как искате да прекарате св.валентин и как бихте изненадали гаджето си![]()
Nai VaJnO E MeZeTo Da E BlaJNo i Pi4eTo Da E VlaJNo ! ! !
по-добре не я клати.. нали трябва да я изненадашПървоначално написано от PUSS
![]()
![]()
![]()
еми ще се напия мноо ясно![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Къф е тоя измислен празник бе ...
жените са решили че ще има и такъф ден и то що на ТРИФОН ЗАРЕЗАН
щото мъжете са пияни и нз кво правят и така жените могат да ги манипулират и да им харчат парите . . . ..
Ще изпия литър домашно лекарство и ще се довърша със сироп от хмел![]()
![]()
![]()
![]()
От там ако все още мога да дишам ще ходим да ебем няква негърка за 20 лева![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Надявам се, нищо. Няма по-тъп и измислен празник от тоя.
Собственост на Canis_Dirus
Наистина вече става банално с тоя Св. Валентин... Като има влюбени нека да се обичат ама какво толкова се драматизира покрай тая дата 14 февруари
А сега по темата: нямам си приятел вече и предполагам ще купонясвам някъде с приятелки, то друго какво да правя...![]()
>>> House Music <<<
комерсиален празник с 2 думи.. използват го да си продават по-успешно евтините парцалки и парфюмчета...![]()
моята половинка сигурно за 3-та по ред година ще се издразни, че отново съм обърнал гръб на стандартната процедура... или може би вече е свикнала![]()
ми не знам аз със сигорнос ще празнувам трифон зарезан и не знам дали ще сам в състояние за св.валентин![]()
Хубаво е да има празник на влюбените![]()
Аз лично ще празнувам Трифон Зарезан със свободните си приятелки![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ами за съжаление нищо..имахме много хубави планове,но гаджето ми вчера претърпя злопулука,сега е в болница и едва ли до 14 ще бъде в състояние да празнува
![]()
![]()
![]()
ufff ... toq praznik neznam koi go e izmislil, no e mn drazne6t!kato 4e li vednuj v godinata obi4a6 polovinkata si?!predpolagam 4e 6te ni bude povod za edin po-spokoen i romanti4en sex ma nito iskam podaruci nito cvetq i podobni!toi samia mi stiga![]()
![]()
Ами ние няма да си подаряваме подаръци, аз му казах че не искам, важното е само да сме заедно до тогава, пък другото не е от значение, иначе няма какво толкова да празнуваме - само ще идем на ресторант най-вероятно, ще видим - до тогава има време![]()
незнам незнам
все ще прекарам някак си..
който е от варна - и иска да купонясваме заедно
да ми пишееееее
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Мн блудкав празник! Не ме кефи! Виж Трифон Зарезан си е др нещо :П![]()
Не сме решили. Предполагам ще отидем на ресторантче да се почерпим и ще се приберем по живо по здраво, защото на другия ден аз имам изпит, а той е на работа![]()
Нищо особено няма да правя..
Сига се побърквали по тоя празник, глупаво е![]()
![]()
Робинята на Quench
Хубаво е веднъж в годината,да показваш на любимия човек че още го обичаш,а не си с него,вече рутинно
Аз ще съм на няколко хиляди километра от моето коте![]()