Отдавна съм тука .. и май вече е време да вида как можете да помогнете и на мене ?

Така .. на кратко: приятеля ми не ми вярва, че Първия ми път ( секс ) е бил с него ! Причината е, че преди да бъдем заедно е чувал, че съм била с 2 други момчета ( това е простотията на малкия град ... факт ) ...другите причини били, че .. нямало е кръв, не съм била достатъчно тясна .. и можело е да ме боли повече, след като той смаия ми е казвал .. да тея неща не са задължителни, организма може да ти е различен .. , Но тея неща са му повлияли ..доста на мнението !
Така .. 1во .. той е спал с доста момичета и смятам, че е опитен ..и не се нуждая от кофти коментари по негов адрес .. но ако искате пишете
така 2ро .. много е недоверчиш и колкото и да му казвам да ми има доверие .. просто много се е прецаквал в живота и характера му се е променил .. до тая степен
и 3то .. знам, че му е неприятно .. ( от това,че си мисли,че съм го излъгала, че ми е 1вия ) .. Това беше важно за него

И Молбата ми е . !! Понеже това за мене беше много важно !!. ако сте на мое място .. как ще процедирате .. как най-добре бихте го убедили в това в което искам и аз да го убедя .. Какво бихте направили .. и така
Много ви благодаря предварително .. знам, че във форума има сериозни хора и разчитам точно на такива ! :P :P :P