.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    до твоята звезда :)

СЕкс - Как да повярва,че е 1вия

Отдавна съм тука .. и май вече е време да вида как можете да помогнете и на мене ?

Така .. на кратко: приятеля ми не ми вярва, че Първия ми път ( секс ) е бил с него ! Причината е, че преди да бъдем заедно е чувал, че съм била с 2 други момчета ( това е простотията на малкия град ... факт ) ...другите причини били, че .. нямало е кръв, не съм била достатъчно тясна .. и можело е да ме боли повече, след като той смаия ми е казвал .. да тея неща не са задължителни, организма може да ти е различен .. , Но тея неща са му повлияли ..доста на мнението !
    Така .. 1во .. той е спал с доста момичета и смятам, че е опитен ..и не се нуждая от кофти коментари по негов адрес .. но ако искате пишете
    така 2ро .. много е недоверчиш и колкото и да му казвам да ми има доверие .. просто много се е прецаквал в живота и характера му се е променил .. до тая степен
    и 3то .. знам, че му е неприятно .. ( от това,че си мисли,че съм го излъгала, че ми е 1вия ) .. Това беше важно за него

И Молбата ми е . !! Понеже това за мене беше много важно !!. ако сте на мое място .. как ще процедирате .. как най-добре бихте го убедили в това в което искам и аз да го убедя .. Какво бихте направили .. и така
    Много ви благодаря предварително .. знам, че във форума има сериозни хора и разчитам точно на такива ! :P :P :P

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami ne se otkazvai ot tezata si. Sled vreme shte go prieme. Ima nedoverchivi hora i nishto ne mojesh da napravish osven da se pridurjash kum versiqta si. Sled vreme shte q prieme. Edva li ima neshto drugo, koeto mojesh da napravish. Kogato mu go kazvash v uchite ne go gledai s usmivka ami napravi taka, che da razbere, che se chuvstvash ubidena ot tova, che ti nqma doverie.
    Eating isn't cheating - Arnold

2ро .. много е недоверчиш и колкото и да му казвам да ми има доверие .. просто много се е прецаквал в живота и характера му се е променил

според мен в една връзка доверието и усмивката е най-голямата висота която може да се достигне в една връзка - не можеш ли да причиниш доверието и усмивката в отсрещните очи ако ще и да правиш 10 пъти на ден секс с него и ако ще 1000 пъти да напишеш че го обичаш - това не е така.а относно живота...не познавам някой човек който живота да не го прецаква постоянно.кажи му че го обичаш и че доверието е сладка и малка любов и го попитай той на усещането ли си вярва или на тези които му казват че ти не си права и ако вярва на това какво чува от други хора го попитай дали ще му е по приятно с тях ! аз самият помня в една тема която следях и в която ти казах едно нещо ,че ти написа че скоро си направила първият си път-ако не ти повярва го фани за рака отидете в някоя зала и ми покажи поста ми -това ще помогне и ... аз ще направя така че истината да възтържествува

Град
    127.0.0.1
    кво ти пука дали ти вярва или не..
    всъщност ако съм на теб няма даже да му кажа, че е първи.. да не се надува много..

Както казва amatorium дръж си на това което си казала и го погледни в очите с необстъпчивост и не го повтаряй на всеки 2 минути. 2-3 пъти е достатачно.

Град
    София най-голямото село в БГ
    macka nedei da se ot4aivash! prodyljdavai da mu kazvash gordo 4e toi ti e pyrviq?! i mu kaji zashto da te luja?!?! dryj na svoeto i mislq 4e shte mu doide akula v glavata!

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Както казва amatorium дръж си на това което си казала и го погледни в очите с необстъпчивост и не го повтаряй на всеки 2 минути. 2-3 пъти е достатачно.

+1
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нищо не можеш да направиш. Кажи му-това е така, ако вярваш-ок, ако не вярваш твой проблем. В крайна сметка вече няма как да му докажеш нищо...След като за него това е важно, защо да не ти вярва? Болката и кръвта не са гаранция за това. Има всякакви жени. Може твоето влагалище просто да е по-широко. Знаеш ли....каква връзка градите като не си вярвате за важните неща?

Град
    Благодаря ви ..за хубавите съвети и за това, че ми приехте темата на сериозно
    sexnaeks - казала съм му, че ще му я покажа .. и ще го направя
    krem4et0 - наистина връзката ни в момента е трудна и знам, че точно доверието ще ни помогне много .. ;/

Нека сега да попитам друго ... Ако до сега не сте казвали на човека до вас, че го обичате а и знаете, че е време .. какво бихте му казали, че да го разчуствате най-много и да приеме всичко много навътре .. нещо по убедително .. и като действия ..
    Питам това, не защото не знам примерно аз какво да правя ..,но може да кажете нещо интересно от вашия живот .. нещо различно с което да помогнете ..

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ami ne se otkazvai ot tezata si. Sled vreme shte go prieme. Ima nedoverchivi hora i nishto ne mojesh da napravish osven da se pridurjash kum versiqta si. Sled vreme shte q prieme. Edva li ima neshto drugo, koeto mojesh da napravish. Kogato mu go kazvash v uchite ne go gledai s usmivka ami napravi taka, che da razbere, che se chuvstvash ubidena ot tova, che ti nqma doverie.
    +1
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Град
    \/

pri vsqko momi4e e razli4no pri nqkoi dori i kruv ne te4e pri drugi ima pove4ko...taka e i vlizaneto pri nqkoi po lesno se kusa cipata pri drugi e mn po bolezneno...

Град
    Цитирай Първоначално написано от miss_91
    pri vsqko momi4e e razli4no pri nqkoi dori i kruv ne te4e pri drugi ima pove4ko...taka e i vlizaneto pri nqkoi po lesno se kusa cipata pri drugi e mn po bolezneno...
    това ми е ясно, зависи от организма .. и до колко си развит ..
    мерси все пак

...и на мен не ми вярваше, но му обясних, че ако за такава глупост не ми вярва и толкова се вглъбява, за вбъдеще ще си имаме големи проблеми. Ако за такова нещо ти няма доверие, то не ми се мисли занапред каква мнителност ще бъде, каква подозрителност, ревност и т.н. Като толкова не вярва, че му казваш истината, да вземе да почете малко и сам да се убеди възможно ли е, не е ли...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си