1-vo pogovorete!!!!! za da si predpo4ela imenno toi da ti e 1-vi(dori i da ne se e polu4il,si imala namerenie..) na4i varzkata vi trq si zaslujava i e tapo da preebeta samo 6toto ne mu kazva6 kade gre6i, a az sam sigurna 4e ako mu kaje6 i naistina te obi4a 6te napravi vsik4o vazmojno da se popravi.. POGOVORETE i v nikav slu4ai ne go zarqzvai bez da mu kaje6 istinskata pri4ina kolkoto i da mu e gadno!GOVORETE!
a ina4e normalno e edno mom4e da si go iska postoqno i se pak 6tom 6 meseca e ustiskal.. pak dobre, za men tva zna4i 4e kolkoto i da mu se iska i da ti namekva postoqno v nikav slu4ai ne e zardi tva s teb ,nz na po koko godini ste no osobeno ako na nego ne mu e za 1-vi pat oo povqrvai geroistvo e 4e ne ste go napravili 6 meseca v dne6no vreme trq i ti da se opita6 da go razbere6 za tva POGOVORETE i sled tva si precenqi dali nqma6 4ustva kam nego
btw az taka zarqzah moq fr zardi ei takiva nedoizkazani ne6ta (ne sa6tite,6tot ne bqhme spali o6te) i mi traq6e sedmica dve bez nego za da rzbera 4e toi e 4oveka i da sedem da si kajem si4ko kvo 6to i povqrvai mi sega go obi4am pove4e ot vsqkoga i kogato imame problem sqdame i go obsajdame koito kvoto moje da opravi.
ne teb ne ti propora4vam da stigate do razdqla...a problemite v seksa se opravqt samo sa GOVORENE i spodelqne!