- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ хора много ви моля ще умра направо нз кво да правя
Значи въпроса е в това преди 1 година срещнах 1 момиче и се влюбих от пръв поглед.Както си и мислите признах и за чувствата си към нея дори след време и предлойих да опитаме дали ще се получи нещо между нас , но тя ми отказа и от тогава се виждахме много рядко но през цялата тази година аз постоянно мислех за нея защото я обичам истински и в последно време започна да ми обръща повече внимание и да си говориме казами че е скъсала с досегашното си гадже и незнам какво да правя.МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ. Да опитам ли пак или не ?
Фани се гръмни![]()
Ти си го написал на подписа си - следвай мечтите си! Не ти пречи пак да опиташ, нищо не губиш, най-много да съжаляваш после цял живот, че не си си дал втори шанс.Така че действай направо казвам аз - знам от личен опит, че и чудеса стават, моята история е нещо подобно
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз пак ще кажа,да ви имах проблемите!
Ти на колко си бе?Че ми изглеждаш на 12.![]()
Кви са тези гаджета?Гледай да се изучиш!!!
Ако я карах на гаджета да не съм в 4-та ЕГ!
Ама карай нали съм тука,ще помогна:
1.По блъскай си оная работа в стената,че да не се притесниш като я видиш и да се изложиш нещо.
2.После събираш смелост и й обясняваш колко я харесваш.(в никакъв сучай не я питай за гаджето!).
3.Би трябвало поне малко да се трогне.Ако не стане пурвия път,след ден два пак я питай дали е навита.Кой зане , може от самота да вземе да се навие.
-----------------------------------УСПЕХ--------------------------------------------
\/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
\Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
/ и аз мисля така
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
от опит глава не боли![]()
+1Първоначално написано от princesa_viki
Ми опитай се .. казаха ти вече от опит глава не боли ... а и щом от известно време се виждате по-често може тя да е размислила .. Абе оПитай се![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Ти си и резерва. Скъсала и затова се връща при теб защото няма при кой друг да отиде...
Сериозно си задай въпроса да ли искаш да си с някой на който до скоро си му бил безразличен...
Абе караи само на пред пък кавото стане.![]()
World Of Warcraft TBC RulzzzzzzzZ
Опитай ! Можеш само да спечелиш![]()
Ами пробвай нищо не губиш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Epa nema nujda da se 4udi6 i da pita6 kvo da pravi6 nema ni6to da ti stane ako opita6 pak i tetaka. Ti si pi4 [ot opit tikvata nema da te zaboli]![]()
![]()
![]()
:P :P
А такаПървоначално написано от danny_f4e
Животът е адът описан в Библията!
ако иска нещо...сама ще успее да си го намери! спри да и нахалстваш като за начало, единственото, което ще постигнеш ако продължиш да и досаждаш е унижение!
Виж подписа ми.Точка 1.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
Опитай отново с нея,ако и този път те отреже,значи нямаш шанс.
ами аз обичах приятеля си 2 години преди да се себерем и преди това той имаше супер сериозна връзка от 1г и 3 месеца...така,че ако скоро се е разделила с приятеля си и ако иска да стане нещо м/у вас ще е най-много за да накара бившия си да изревнува...но пък от друга страна може да те заобича и да забрави за първоначалното си намерение...аз изчаках 6 месеца и тогава му споделих чувствата си и сега сме заедно вече 3 месеца и мн се обичаме=D>
но пък ако мислиш,че ще си намери друг преди теб и нещата ще отидат на сериозно...признавай и не чакай! Айде помисли добре 1 ден и се реши
успех!
![]()
Ако ти даде някакъв знак,че имаш шанс-опитай...В смисъл ако се държи по-мило с теб от преди или знам ли...
![]()
нали точно това казвам че в последно време е много по-мила с мен и дори вчера когато и разказах едно нешо за мене и и казах че никой не го е грижа за мен тя ми каза че греша и че нея я било много грижа за мене и т.н. и незнам какво да правя много си я обичамно ме е страх да не би да я загубя като и призная
![]()
![]()