.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG

Помощ хора много ви моля ще умра направо нз кво да правя

Значи въпроса е в това преди 1 година срещнах 1 момиче и се влюбих от пръв поглед.Както си и мислите признах и за чувствата си към нея дори след време и предлойих да опитаме дали ще се получи нещо между нас , но тя ми отказа и от тогава се виждахме много рядко но през цялата тази година аз постоянно мислех за нея защото я обичам истински и в последно време започна да ми обръща повече внимание и да си говориме казами че е скъсала с досегашното си гадже и незнам какво да правя.МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ. Да опитам ли пак или не ?

Фани се гръмни

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ти си го написал на подписа си - следвай мечтите си! Не ти пречи пак да опиташ, нищо не губиш, най-много да съжаляваш после цял живот, че не си си дал втори шанс. Така че действай направо казвам аз - знам от личен опит, че и чудеса стават, моята история е нещо подобно
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna
    Аз пак ще кажа,да ви имах проблемите!
    Ти на колко си бе?Че ми изглеждаш на 12.
    Кви са тези гаджета?Гледай да се изучиш!!!
    Ако я карах на гаджета да не съм в 4-та ЕГ!
    Ама карай нали съм тука,ще помогна:
    1.По блъскай си оная работа в стената,че да не се притесниш като я видиш и да се изложиш нещо.
    2.После събираш смелост и й обясняваш колко я харесваш.(в никакъв сучай не я питай за гаджето!).
    3.Би трябвало поне малко да се трогне.Ако не стане пурвия път,след ден два пак я питай дали е навита.Кой зане , може от самота да вземе да се навие.
    -----------------------------------УСПЕХ--------------------------------------------
    \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Ти си го написал на подписа си - следвай мечтите си! Не ти пречи пак да опиташ, нищо не губиш, най-много да съжаляваш после цял живот, че не си си дал втори шанс. Така че действай направо казвам аз - знам от личен опит, че и чудеса стават, моята история е нещо подобно
    \/ и аз мисля така
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

от опит глава не боли

Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от SandForGaara
    Аз пак ще кажа,да ви имах проблемите!
    Ти на колко си бе?Че ми изглеждаш на 12.
    Ами да ти кажа маи съм на 17

Град
    bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    от опит глава не боли
    +1

Голям фен Аватара на alehole
    Ми опитай се .. казаха ти вече от опит глава не боли ... а и щом от известно време се виждате по-често може тя да е размислила .. Абе оПитай се
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    Пловдив
    Ти си и резерва. Скъсала и затова се връща при теб защото няма при кой друг да отиде...
    Сериозно си задай въпроса да ли искаш да си с някой на който до скоро си му бил безразличен...

Абе караи само на пред пък кавото стане.
    World Of Warcraft TBC RulzzzzzzzZ

Опитай ! Можеш само да спечелиш

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами пробвай нищо не губиш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Epa nema nujda da se 4udi6 i da pita6 kvo da pravi6 nema ni6to da ti stane ako opita6 pak i tetaka. Ti si pi4 [ot opit tikvata nema da te zaboli] :P :P

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от danny_f4e
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    \/ и аз мисля така
    А така

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на babity
    ако иска нещо...сама ще успее да си го намери! спри да и нахалстваш като за начало, единственото, което ще постигнеш ако продължиш да и досаждаш е унижение!

Виж подписа ми.Точка 1.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Опитай отново с нея,ако и този път те отреже,значи нямаш шанс.

ами аз обичах приятеля си 2 години преди да се себерем и преди това той имаше супер сериозна връзка от 1г и 3 месеца...така,че ако скоро се е разделила с приятеля си и ако иска да стане нещо м/у вас ще е най-много за да накара бившия си да изревнува...но пък от друга страна може да те заобича и да забрави за първоначалното си намерение...аз изчаках 6 месеца и тогава му споделих чувствата си и сега сме заедно вече 3 месеца и мн се обичаме =D> но пък ако мислиш,че ще си намери друг преди теб и нещата ще отидат на сериозно...признавай и не чакай! Айде помисли добре 1 ден и се реши успех!

Ако ти даде някакъв знак,че имаш шанс-опитай... В смисъл ако се държи по-мило с теб от преди или знам ли...

Град
    Pirdop BG
    нали точно това казвам че в последно време е много по-мила с мен и дори вчера когато и разказах едно нешо за мене и и казах че никой не го е грижа за мен тя ми каза че греша и че нея я било много грижа за мене и т.н. и незнам какво да правя много си я обичам но ме е страх да не би да я загубя като и призная

Град
    Pirdop BG
    стана още по-лошо разбрах че си е харесала некой така мисля че няма смисал да и признавам за чувствата си и ще се опитам да я забравя но съм сигурен че щом не съм успял досега няма и занапред да я забравя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си