- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви помогнете ми !
Ето я и моята история :
Аз съм на 13 години. Харесвам едно момиче от около 2 седмици но тя незнае за това. Тя е от моя клас. Преди 2 дена с класа отидохме на хижа. Там с нея се гушкахме цяла нощ. Тя дори ме целуна! Според вас да и кажа ли какви са моите чувства към нея и как , питам как защото открито ще ми е доста трудно щото сам един от най-лошите случаи на срамежливост ! Но ако кажете открито , ще се опитам да го премахна този мой срам и ще и разкажа всичко , но ме е страх да не да не ме харесва и тогава.......![]()
![]()
Моля ви са ПОМОЩ ! Благодаря ви предварително ! Весели празници !
Харесва те бе, действай![]()
Животът е адът описан в Библията!
Харесвате се-давай,кажи и,че я харесваш!Дали ще те отблъсне,никой не може да ти каже,но ако не си пробвал по-късно ще съжаляваш!Кажи и открито-повечето момичета обичат точните момчета,а не тези,които овъртат!Успех и после да кажеш какво е станало![]()
Just haters make me famous! εĭз
ами щом казвате ще и призная но как ? казвам ви много съм срамежлив !
haresvate i tq 6tom ti e dala da se gu6kate i dori tee celunala deistvai a 6to se otnasq do srama normalno no povqrvai i tq nama opit i neq 6tee sram malko ili mn riskuvai kaji za 4uvstvata si kolkoto i da te e sram uspeh![]()
Останах с впечатлението,че съученичката ти те харесва и сигурно е така.Съгласна съм й,че трябва да й рязкриеш чувствата си.Препоръчвам ти момента на подобна близост както на хижата,а ако няма да има скоро такъв момент,просто я покани да излезете й и кажи.Имам предвид да не чакаш много дълго,за да не те изпревари друг.
Не искам да те разочаровам, но е възможно да е била с теб само за там.
Абе човек, за мене на света друга такава няма ! И не искам да я "изшибам" за само 1 седмица например! Харесвах едно друго момиче 2 години и да ви кажа вече не я харесвам заради това момиче от нашия клас !Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
Сега не е това въпроса ! Аз за друго питах .......... Просто не искам и да зная вече как ша са развият нещата........... Но дано са в положителна насока за мене !Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
Според мен момичето те харесва, както и ти нея. Така че не губи време - признай и чувствата си, но недей да увърташ - кажи й всичко кратко, точно и ясно. И да не те е срам - иначе друг ще те изпревари - така, че действай![]()
според мен тя те харесва понеже постоянно сам с нея апак тва заи4е дет и подари спа с него през останалото време когато небяхте заедно просто и кажи в о4ите оби4ам те и да жидим какво 6те стане апак ако не ти отварне в което се ссамнявам просто тя не е единствена на света и замен бе6е само един но така губи6 4енно време кави и и да видим кво 6те стане \/
Вече и написах СМС за Нова Година ! Пращам го и квото ще да става !