.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    пред компа :D

Моля ви помогнете ми !

Ето я и моята история :
    Аз съм на 13 години. Харесвам едно момиче от около 2 седмици но тя незнае за това. Тя е от моя клас. Преди 2 дена с класа отидохме на хижа. Там с нея се гушкахме цяла нощ. Тя дори ме целуна! Според вас да и кажа ли какви са моите чувства към нея и как , питам как защото открито ще ми е доста трудно щото сам един от най-лошите случаи на срамежливост ! Но ако кажете открито , ще се опитам да го премахна този мой срам и ще и разкажа всичко , но ме е страх да не да не ме харесва и тогава....... Моля ви са ПОМОЩ ! Благодаря ви предварително ! Весели празници !

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Харесва те бе, действай

Животът е адът описан в Библията!

Харесвате се-давай,кажи и,че я харесваш!Дали ще те отблъсне,никой не може да ти каже,но ако не си пробвал по-късно ще съжаляваш!Кажи и открито-повечето момичета обичат точните момчета,а не тези,които овъртат!Успех и после да кажеш какво е станало
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    ами щом казвате ще и призная но как ? казвам ви много съм срамежлив !

Град
    bulgaria
    haresvate i tq 6tom ti e dala da se gu6kate i dori tee celunala deistvai a 6to se otnasq do srama normalno no povqrvai i tq nama opit i neq 6tee sram malko ili mn riskuvai kaji za 4uvstvata si kolkoto i da te e sram uspeh

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Харесвате се-давай,кажи и,че я харесваш!Дали ще те отблъсне,никой не може да ти каже,но ако не си пробвал по-късно ще съжаляваш!Кажи и открито-повечето момичета обичат точните момчета,а не тези,които овъртат!Успех и после да кажеш какво е станало
    +1

Град
    Na sedmoto nebe
    Няма съмнение,че те харесва според мен. Пък как да и го кажеш и много лесно. Аз предпочитам момчето да ми го каже направо, без да увърта.И макар да се притесняваш това ще и покаже че наистина я харесваш. Успех

Мега фен Аватара на sasha_90
    Останах с впечатлението,че съученичката ти те харесва и сигурно е така.Съгласна съм й,че трябва да й рязкриеш чувствата си.Препоръчвам ти момента на подобна близост както на хижата,а ако няма да има скоро такъв момент,просто я покани да излезете й и кажи.Имам предвид да не чакаш много дълго,за да не те изпревари друг.

Не искам да те разочаровам, но е възможно да е била с теб само за там.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
    Абе ко ти пука дали те харесва бе... ти си само на 13, изшибай я... и я прати да си ходи, има сума ти кукли като нея ... за доебаване...
    Абе човек, за мене на света друга такава няма ! И не искам да я "изшибам" за само 1 седмица например! Харесвах едно друго момиче 2 години и да ви кажа вече не я харесвам заради това момиче от нашия клас !

Научи се да познаваш иронията...

Град
    Цитирай Първоначално написано от CaseY_StoneR
    Абе ко ти пука дали те харесва бе... ти си само на 13, изшибай я... и я прати да си ходи, има сума ти кукли като нея ... за доебаване...
    Абе човек, за мене на света друга такава няма ! И не искам да я "изшибам" за само 1 седмица например! Харесвах едно друго момиче 2 години и да ви кажа вече не я харесвам заради това момиче от нашия клас !
    Абе чуек... много на сериозно се зимаш... я си използвай младините по правило му... тичай след топката... бягай след колето... търчи по поляните... за кво са ти момичета още на 13... изживей си пълноценно детството ще има много кучки по-нататък... аз така направих и сега ми е супер яко ... имам няколко познати дето се почнаха на сериозно от малки ... и сега са баси депресарите или баси мъжките курвентии... тъй че... ФУТБОЛ, КОЛЕЛО и игри ... тва му е майката, а и 7ми клас нямахте ли изпит ?
    Сега не е това въпроса ! Аз за друго питах .......... Просто не искам и да зная вече как ша са развият нещата........... Но дано са в положителна насока за мене !

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Според мен момичето те харесва, както и ти нея. Така че не губи време - признай и чувствата си, но недей да увърташ - кажи й всичко кратко, точно и ясно. И да не те е срам - иначе друг ще те изпревари - така, че действай

според мен тя те харесва понеже постоянно сам с нея апак тва заи4е дет и подари спа с него през останалото време когато небяхте заедно просто и кажи в о4ите оби4ам те и да жидим какво 6те стане апак ако не ти отварне в което се ссамнявам просто тя не е единствена на света и замен бе6е само един но така губи6 4енно време кави и и да видим кво 6те стане \/

Град
    Вече и написах СМС за Нова Година ! Пращам го и квото ще да става !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си