.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Аз съм на мнение,че попринцип годините са от значение,но когато разликата е 4 години не е проблем.Ако са били проблем и за него още от началото е нямало да се получи.Лично моето мнение е че годините са предтекст за нещо друго.Поговори с него,така ще разбереш причината.Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на babity
    Абе кво си ги въобрзявате тия, че можете да убедите някого в нещо без той да иска? той просто може деликатно да иска да те отреже. досега е бил в Англия и от там е можел всичко да те обещае само за да не му мрънкаш, ама сега се прибира може да не иска да се обвърже толкова бързо или пък да не смята, че си толкова зряла и да не иска да ти ходи по детския гъз...помисли за това!

Ако е 2-3 години разликата не е важно...но е яко е някъв 25 годишен педофил..ДА,има значение
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

не знам дали ще може да ти помогне това което ще ти кажа,но все пак ще опитам.така...преди време едно момче ме харесваше,обаче аз него -не.той беше с 4 години по-голям от мен.и реших да кажа че годините са проблем за мен.че е много голям.
    с това искам да кажа че това наистина може да е само оправдания както писаха по горе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си