.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Момче с по-малка пишка и по слабичко момиче???

как мислите не е ли по-добре ако на момчето му е по-малк момичето да е по слба....нали по-мъчничка като телосложение--Така според мене ще я задоволява повече??

Защото ако е едра и по-пълна жената по трудно се задоволява с мълка пишка???

не мога да го схвана това
    [img][/img]

Град
    *in a pink dream*

Re: Момче с по-малка пишка и по слабичко момиче???

Цитирай Първоначално написано от mmmeeennn
    как мислите не е ли по-добре ако на момчето му е по-малк момичето да е по слба....нали по-мъчничка като телосложение--Така според мене ще я задоволява повече??

edva li tova e logikata ti - shirinata na vaginata ne zavisi ot tegloto na momicheto
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Емии имам в предведч екато видиш една по-малка слабичкаа като телосложение..примерно ше я задоволиш по добре с 13 см...отколкото по едра жена с по широк таз и въобще толосложение???

Мии да кажат момичета и мочета които са били в такова положение...момче с по-малък и минъонче..и помеч с малк но с по-едра жена.-..??

не е важна дължината на половия орган на момчето а дебелината му

Град
    STARA ZAGORA
    егати.. научете се да пишете и тогава давайте безмислените вапроси.. поне дазнаем закво се раязправя из темата е...

Град
    *in a pink dream*
    Емии имам в предведч екато видиш една по-малка слабичкаа като телосложение..примерно ше я задоволиш по добре с 13 см...отколкото по едра жена с по широк таз и въобще толосложение???

Мии да кажат момичета и мочета които са били в такова положение...момче с по-малък и минъонче..и помеч с малк но с по-едра жена.-..??
    razlika ot taz do vlagalishte ima , nali zn

Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Зависи-може да е слабичка ,но отдолу да е като лисича хралупа...ебаси.Може и да е мощна мадама,ама да е тясна.И разбира се,че ако на мъжа му е по-малък ,ще успее да задоволи по-плитката и тясна,а не тази с... кофата...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

май го разбрах кво пита пича ... Ето нагледно
    дали това
    и някое нормално момиче биха усетили еднакво 13 см патка

бати тъпия народ

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koman
    дали това
    Пич нз каква патка говорят другите обаче си толкова сладък Искам да те схрускам . Сладурче

normalno e kat ti kusa *********, da imash problemi s po zakruglenite
    BMW POWER

Цитирай Първоначално написано от BMW_MPOWER

Мм не ми е късе...Ама и без тва не харесвам закръглени

Цитирай Първоначално написано от BMW_MPOWER

Мм не ми е късе...Ама и без тва не харесвам закръглени
    znachi vsichko e tochno
    BMW POWER

По твоята логика, дебелите мъже би трябвало да имат ебати куровете..
    А то не е така.. даже вповечето случаи е обратното...

Може ако е голяма дебелана просто да не можеш да го навреш докрай заради баджаците й
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna

Първо няма израз впредвид!Селско е да се каже така!
    А и како пука на теб ко и къде влиза,щом е по тънка тя и по дебел тои или както там каза!?[/u]

дали това
    и някое нормално момиче
    Това "момиче" ли е

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna

Тъпунгерчета, средната дължина на вагината е не повече от 13 сантиметра, така че определено ще усети. Да не говорим, че Г точката е в началото на вагината...и да не говорим, че дебелината е по-важна.

И втори факт - размерите на тялото нямат връзка с размерите на вагината. Както при мъжете.

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Тъпунгерчета, средната дължина на вагината е не повече от 13 сантиметра, така че определено ще усети. Да не говорим, че Г точката е в началото на вагината...и да не говорим, че дебелината е по-важна.

И втори факт - размерите на тялото нямат връзка с размерите на вагината. Както при мъжете.
    +1 i az se mycha da go obqsnq , am koi slusha

Град
    София
    За твое инфо: По-дебеличките жени са по-тясни .. там... долу...
    Smile!?

^такова животно у България нема!!!! Те виреят само в САЩ!!!Там пък кльощавите са рядко срещани
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от rubi
    ^такова животно у България нема!!!! Те виреят само в САЩ!!!Там пък кльощавите са рядко срещани
    на скоро казаха 4е ние сме на 1во или 2ро място по дебелеене в света ........
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

Re: Момче с по-малка пишка и по слабичко момиче???

да разбираме че ти е малка пишката ли кво?

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    Така говориш за тях, сякаш са някакъв нов вид
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си