.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на koalka
    Не съм изпадала в такава ситуация, но пък затова трябва да се внимава да не ставаш толкова близък/ка с някой приятел, после нещата се усложняват...Но пък споделяш дадени интереси, общи теми и харесваш характера на другия - защо не?Е, после приятелството никога не може да е същото.

ако има изобщо след това приятелство.винаги съм искала момче на което мога да споделя всичко.но да сме си само приятели.само до тук.без нищо повече...

am kakvo bi stanalo ako spodelq6 vsi4ko na priatelq si dane bi da ima ne6to lo6o nqma ni6to lo6o se pak ako tozi 4ovek ti e bil best fr i sega ti e gadje o6te po hubavo se pak ne e li malko gadno spodelq6 si4ko sas best fr posle ti stava gadje i spira6 da mu spodelq6 nqkoi raboti 6tot hodite

Цитирай Първоначално написано от 6antaviq
    am kakvo bi stanalo ako spodelq6 vsi4ko na priatelq si dane bi da ima ne6to lo6o nqma ni6to lo6o se pak ako tozi 4ovek ti e bil best fr i sega ti e gadje o6te po hubavo se pak ne e li malko gadno spodelq6 si4ko sas best fr posle ti stava gadje i spira6 da mu spodelq6 nqkoi raboti 6tot hodite
    ами няма лошо да споделяш с приятеля си мисля че никой не е казал това.обаче има нещо вярно че след като станете вече повече от приятели не споделяш всичко както с най-добрия ти приятел...

e da moje da e taka no az pak pravq obratnoto spodelqm absoliutno vsi4ko s moita priatelka nz tq dali go pravi sa6toto no na tvoe mqsto bih spodelql si4ko se pak s nego si bila i best fr ili se laja ne6to taka 6te se razbirate s nego o6te pove4e

е естествно и аз споделям всичко,обаче понякога има неща които и аз бих искала да не знам.всмисъл все пак и двамата трябва да си имаме собствен живот

Това е вярно, но има такав период от врзката кадето нетрябва да има скрито покрито Защото почвот да се пораждат съмнения и от двете страни и нещата почват да куцат малко по малко Но като савет не се опитви да изневеряваш адски тапо е (тва май е доста изван темата ама го казах импулсивно )

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university

Re: от най-добър приятел-гадже

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Да, имала съм.
    Познавахме се от години... после станахме по-близки(като приятели).. после възникнаха и други чувства..
    Бяхме заедно 6 месеца.
    И сега, след като вече сме разделени от доста време, отново сме си близки приятели.
    За което съм безкрайно щастлива, защото той е един от малкото хора, на които държа адски много.
    нещо подобно...обаче бяхме заедно почти две години...сега не искам да виждам въпросното момиче...keep walking!
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

[color=brown]в момента съм в нещо такова.. и аз даже не знам какво е.. не съм си патила още от това но има време

Град
    The endless river
    от 8-ми клас сме приятели сега (11-ти) вече сме най-добри приятели и няма нищо повече от това между нас.Честно казано не мога да си представя да сме нещо повече от приятели
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Не.Все пак той е не само най-добрия ми приятел,а и мой братовчед ...иии гадже на най-добрата ми приятелка

a аз да ви се оплача...скъсах с гаджето ми (така де-бившето вече) той се разплака,мн ми стана кофти че му причинявам това

На мен най-добрия ми приятел ми е предлагал да тръгваме,но му отказах...нямах никакви чувства към него, освен приятелски

Е сега като скаса с това момче какво мислиш да правиш

Цитирай Първоначално написано от 6antaviq
    Е сега като скаса с това момче какво мислиш да правиш
    ти нещо много любопитен взе да ставаш : еми не знам какво ще правя

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    a аз да ви се оплача...скъсах с гаджето ми (така де-бившето вече) той се разплака,мн ми стана кофти че му причинявам това
    Незнам за кой път казват как някое момче се е разплакало!Чудя се преувеличавате ли или аз съм робот който е учен да не показва чувства.

И другите са учени по този начин. Но и бившият, и сегашният ми мъж са плакали пред мен.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

еми не знам ама на все повече момчета им се случва да плачат,наистина е много странно

Аз от както се помня имам един най-добър приятел и го обичам от все сърце..като брат. Поне на мен това ми е идеята за такъв вид приятелство. И няма земна сила която да ме накара да си разваля приятелството заради разни пуберски нагони.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Re: от най-добър приятел-гадже

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Да, имала съм.
    Познавахме се от години... после станахме по-близки(като приятели).. после възникнаха и други чувства..
    Бяхме заедно 6 месеца.
    И сега, след като вече сме разделени от доста време, отново сме си близки приятели.
    За което съм безкрайно щастлива, защото той е един от малкото хора, на които държа адски много.
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си