- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с пениса
Здр. за първи път пиша в такъв форум такова лично нещо но съм отчаян имам по пениса на главичката наи открая едни бели малки папчици дори да ги драпна немога как да ги махна. Има друго като си пипна главичката трябвали да изпатвам едно гадна болка която много боли.![]()
![]()
Nai-dobre otidi na lekar,za da ne se uslojni nqmam si i na ideq kakvo moje da e !!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
не се опитвай да ги махаш!
обикновено са нормална част от кожата. има много такива теми тук за "малките бели пупчици". порови или ползвай търсачката
Ето ви линк как изглеждат това претиснително нещо http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ae_glandis.jpg
Срам ме да ида на лекар се пак съм на 14 от малак град съм няма да мога просто как ше кажа на наще просто много се претисняжам изкам да намеря начин да ги махна
ааа отиваи на лекар кат ги видях ми стана лошо кажваи на маика си и на баща си и отиваи на лекар![]()
![]()
хаха няма да кажа на наште ко ше кажа Татко на пениса на главичката имам малки бели тичици
кат си мия оная работа без да изкам един и пипнай главичката
Първоначално написано от svetlin92
Мойте са такива лошо ли е? тва
АААААААААААААА ЩЕ ПОВЪРНА БЕ... ААААААААААААААААААААААААА АААААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кво е това невежество бе..това ти е пишката все пак..грижи се малко повече НЕ БИЙ САМО ЧИКИЙ ..пфф