- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кфо ви се падна от питката и от баницата?
Аз исках друго...ама кво да прайш,късмет?!![]()
Падна ми се ново гадже![]()
Печалба от тотото![]()
От баницата ми се падна парата![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
Бебе, пътешестие, нова къща, печалба от тотото, любов и кариера...
4 баници съм яла![]()
На мен от баницата ми се паднаха пари, в питката, както написах - също паричката.
На мен от баницата ми се падна късмета![]()
От питката ми се падна паричката, а от баницата печалба от тотото и екскурзия в чужбина.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
паричките и пътуване![]()
От баницата ми се любов, а от питката паричката.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
От нашата баница първия ми късмет беше "Екскурзия в чужбина",а втория "Ще се сдобиеш с нова къща,без свекърва и без тъща." ...![]()
А от днес,у баба,в парчето ми имаше два късмета-единия беше любовта,а другия...нова любов...![]()
Луда ралта...
Мноу ш' ма обичат тая година...![]()
Let the beats control your soul...
Два пъти парата, два пъти щастието, един път здравето ... исках да ми се падне любовта, но ...
О, ние правим баницата с много късмети, е този път се уляхме малко.Но ги правихме с приятеля ми и ни беше много забавно и написахме 20, а след това майка ми още 8. Тя пише гадни от рода на "разходка на кучето", "чистене" и тн.
Та падна ми се здраве още първият късмет и това най-много ме зарадва. После ми се падна и дренче, екскурзия за двама, любов, мързел, работа, пазаруване, брак, бебе и къща /имаше още 1, ама него не успях да го разчета/.
На приятеля ми се падна също екскурзия и му казаха, че няма право да не ни бъде съвместна. Въпреки че наште казаха "Как можеш да обсъждаш ново заминаване, като тази нощ се върна от такова, което не беше от най-приятните". Но на мен вече ми се ходи пак, но никога повече не с автобус.![]()
Хах, а на приятелят ми му се падна, че ще е неукротим като динозавър Рекс и ще прави страстен Секс. /добре, че баща ми спеше, когато му се падна това./. Надявам се да сподели този си късмет само и едниствено с мен.
![]()
На мене ми се падна купонЯ,мързела и успехакой кат мен.А на 1 приятелка се паднаха парите и се шегуваме,че трябва да вървим все в комплект за да правим мн купони за много пара
![]()
![]()
![]()
![]()
Имате си вече булка,хайде догодина люлка.Странното ,е че точно това исках да ми се падне.
![]()
"troyanka"![]()
![]()
![]()
От баницата-паричката и ново гадже...амин![]()
От питката-нищо![]()
от баницата на Бъдни вечер нищо не ми се падна![]()
а от питката,която беше на Нова година-любов и нов дом![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.