- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не сте ли искали ?!
Понякога са ме ядосвали до такава степен, че да искам да си събера багажа и да се изнеса от вкъщи, но не и да се Killna![]()
емии да много често се случва особено напоследък.Най-вече за това,че искат твърде мноого от мен а не осъзнават какво ми дават ..
Не искам всички,искам теб !
Искала сум ..мн да избягам от тях..щото се караме сериозно..слу4вало ми се е да си сабирам багайа да стигна до гарата и да се вурна,защото се замислим куде ще отида нямам пари..!!Но самооуубииство искало ми се е ,но никога няма да има слост да си навредя на живота![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първо, да сме наясно, че каквото и да става, в никакъв случай не бих посегнала на живота си. Самоубийството е проява на слабост, а и голяма работа, ако с нашите имаме някакви проблеми. Каквито и да са тези проблеми, те не струват човешки живот, не струват моя живот. До сега сме имали изключително малко спорове и всичките са били дребни и незначителни. Ако се случи нещо подобно, ще се оправим за цифра кратко време.
В живота ми ще ми се случват най - различни неща, ако една караница с родителите ми е способна да ме сломи, то мога да си представя какво ще правя при някои по - сериозно ситуации.![]()
Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
+1Mноого ме дразнят понякога(особено мама)![]()
Не се е случвало.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Да се самоубия само защото родителите ми са ме изкарали от релси. Това е прекалено, а те са губили веднъж дете, ако това стане пак не знам дали ще издържат.![]()
аз да се килл-на ?нее..
да килл-на тях? даа.
ама тва са глупави мисли,никога не бих го направила..![]()
The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!
Че що аз,а не тях .. не съм искала да килл мене си,ама тях да..но това са само моментни мисли
Да, особено последните дни тук. Най-често споровете почват от неприбрани ластички или книги и прерастват в измишльотините на майка ми, че съм лека, че гъза не мога да си обърша, че съм мързелана, че я мразя и така нататък. Когато се опитам да я опровергая и тя разбере, че съм права ме наказва за седмица и тогава ми става най-криво и ми се е искало да се самоубия. Но за щастие при мен всички ми минава за максимум един час и след ред сълзи, ред сополи си усмихвам като репичка![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Хах ,, * до там не се е стигало ......... за сега![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Да![]()
Суетата.Моят любим грях.
Първоначално написано от The_girl_from_the_hell
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Хех, чак до такива кризисни моменти, нямам спомен да се е стигало, но като се ядосам на самата себе си и изпадам в едни тежки-тежки размисли относно смисъла и стойността на живота ми...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
може би но само на думи ... никога не бих го сторила наистина
Ее чак толкова-НЕ.Може да се каже,че ми идва да "Kill-na" тях![]()
![]()
![]()
![]()
Better DeaD,Than In Love ...
Случвало ми се е много пъти.
Причина за това са били по-сериозните скандали вкъщи.Също така случаите,в които родителите ми са показвали,че съжаляват за това,в което съм се превърнала. По този начин се чувствам адски неразбрана и самотна.