- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не сте ли искали ?!
Много пъти съм искала да се махна от нас и да не весна повече,ма няма къде да хода![]()
Чак дотам не могат да повлияят на психиката ми! Каквото и да става, това е последното нещо, което би ми дошло на ума. Все пак...нека мислим и преценяваме ситуациите по-трезво (празниците минаха) Пък дори и да се появят такива мисли, едното "Заслужава ли си?!" би ни отказало от по-нататъшни действия
Определено е имало моменти, когато едва съм сдържала гнева и нервите си, но след това съм осъзнавала, че е било за добро. Това обаче не означава, че съм им мълчала - напротив, казвала съм си всичко, което мисля, винаги. С по-умерен тон, разбира се. Така съм спестявала много неприятности. Пък и като се замисля, почти винаги съм успявала в борбата си за нещо. Явно това е ключът към успеха!
![]()
Ами не мисля да слагам край на безценния си живот заради няква си караница! Пък и те наще като се скараме веднага осъзнават че грешат и ми се извиняват...Мале като кученца съм ги дресирала!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Миналата седмица бях на крачка да се изнеса,но до самоубийство...не![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Твърдо не,.Колкото и сериозно да се скарам с родителите си, съм неспособна да посегна на живота си.Ядът връхлита неочаквано, без да предупреди.Той е следсвие от натрупани нерви,ядът не може да потикне към самоубийство,поради факта, че е твърде краткотраен и преходен, като чувство.![]()
Когато бях по-малка ми се искаше да отида да живея при баба и дядо в провинцията, сега обаче, като се сетя на какви глупости съм била готова и си се чудя сама на акъла.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
чак до там-НЕ![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
emi 4ak do samoubistvo mi se e iskalo edin dva p1ri no po skro iskam da s1m na ostrov samo s nai dobrite si priqteli i nikoi drug
Да убия себе си - не, но да убия тях -да.
Memento moriendum esse!
Ммм не, още по- малко заради някакъв си спор с родителите. Минавало ми е от време на време през главата какво би станало, ако някой ден стигна до степен, в която бих го направила, но никога не съм го обмисляла сериозно като идея.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
преди много 4есто ама сега ве4е не.
да
™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™
®®® • °•™ In God we trust! • °•™
Абсурд.. ако беше така, то сега да съм депресирана отчаяла се от живота девойка.. Толкова нормално нещо като караниците с родителите не би ме изкарало до такава степен извън контрол, че чак да си правя планове за самоубийство.
Има толкова по-сериозни проблеми от обичайните спорове с родителските тела, обаче не самоубийството е начина да се решат.. Все пак на тея години е съвсем нормално да не се разбираме с родителите.. Не е болка за умиране..![]()
You are broken, I can fix you...
НЯяяяяя![]()
ина4е веднъж от ярост щях да помета една приятелка и да гушне букета,но това беше отдавна![]()
![]()
![]()
нееееиначе мнооогооо често ми опъват нервичките
![]()
Естествено..Но никога на сериозно .. И мисля че все още има трезвомислещи хора!
dam i na men mi se e cluchvalo.
Не. Но ми се е щяло да избягам. И макар да имам достатъчно мои си пари да живея дълго време у някоя приятелка /сещам се за една, която ще ме приюти на драго сърце без да ми поиска и стотинка за храната и другите неща/, никога не бих дори избягала. Глупаво е.
Хах, не. Най-много да ма занимават с глупости понякога, които и без тва са безсмислени за коментиране.
posledno vreme mi se iska shtoto maika mi ne mi dava da se mestq.. poneje v novoto daskalo mi padna i uspeha i daskalite se zaqjdat... ama poneje e mat. gimnaziq i spored neq trqbva na sqka cena dasum tam... a vsu6tnost podgotovkata izob6to ne mi se vijda dobra...![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
ооо не в никакъв случай![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ужасн0 мн0г0 пъти ми се е искал0 да се изнеса при баба,п0-рядк0 да се килна,н0 е бил0 за м0менти .. все пак си 0бичам навите![]()