.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106
    Много пъти съм искала да се махна от нас и да не весна повече,ма няма къде да хода

Град
    Pays de la Loire
    Чак дотам не могат да повлияят на психиката ми! Каквото и да става, това е последното нещо, което би ми дошло на ума. Все пак...нека мислим и преценяваме ситуациите по-трезво (празниците минаха ) Пък дори и да се появят такива мисли, едното "Заслужава ли си?!" би ни отказало от по-нататъшни действия Определено е имало моменти, когато едва съм сдържала гнева и нервите си, но след това съм осъзнавала, че е било за добро. Това обаче не означава, че съм им мълчала - напротив, казвала съм си всичко, което мисля, винаги. С по-умерен тон, разбира се. Така съм спестявала много неприятности. Пък и като се замисля, почти винаги съм успявала в борбата си за нещо. Явно това е ключът към успеха!

Ами не мисля да слагам край на безценния си живот заради няква си караница! Пък и те наще като се скараме веднага осъзнават че грешат и ми се извиняват...Мале като кученца съм ги дресирала!!!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Голям фен
    Миналата седмица бях на крачка да се изнеса,но до самоубийство...не
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Твърдо не,.Колкото и сериозно да се скарам с родителите си, съм неспособна да посегна на живота си.Ядът връхлита неочаквано, без да предупреди.Той е следсвие от натрупани нерви,ядът не може да потикне към самоубийство,поради факта, че е твърде краткотраен и преходен, като чувство.

Когато бях по-малка ми се искаше да отида да живея при баба и дядо в провинцията, сега обаче, като се сетя на какви глупости съм била готова и си се чудя сама на акъла.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

чак до там-НЕ
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Град
    in your sweet dreams
    не ...
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

emi 4ak do samoubistvo mi se e iskalo edin dva p1ri no po skro iskam da s1m na ostrov samo s nai dobrite si priqteli i nikoi drug

Да убия себе си - не, но да убия тях -да.
    Memento moriendum esse!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ммм не, още по- малко заради някакъв си спор с родителите. Минавало ми е от време на време през главата какво би станало, ако някой ден стигна до степен, в която бих го направила, но никога не съм го обмисляла сериозно като идея.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    OUT OF SPACE
    преди много 4есто ама сега ве4е не.

да

™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™

®®® • °•™ In God we trust! • °•™

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Абсурд.. ако беше така, то сега да съм депресирана отчаяла се от живота девойка.. Толкова нормално нещо като караниците с родителите не би ме изкарало до такава степен извън контрол, че чак да си правя планове за самоубийство.
    Има толкова по-сериозни проблеми от обичайните спорове с родителските тела, обаче не самоубийството е начина да се решат.. Все пак на тея години е съвсем нормално да не се разбираме с родителите.. Не е болка за умиране..
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    НЯяяяяя
    ина4е веднъж от ярост щях да помета една приятелка и да гушне букета,но това беше отдавна

нееее иначе мнооогооо често ми опъват нервичките

Град
    Добрич :o)
    Естествено..Но никога на сериозно .. И мисля че все още има трезвомислещи хора!

dam i na men mi se e cluchvalo.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Не. Но ми се е щяло да избягам. И макар да имам достатъчно мои си пари да живея дълго време у някоя приятелка /сещам се за една, която ще ме приюти на драго сърце без да ми поиска и стотинка за храната и другите неща/, никога не бих дори избягала. Глупаво е.

Хах, не. Най-много да ма занимават с глупости понякога, които и без тва са безсмислени за коментиране.

posledno vreme mi se iska shtoto maika mi ne mi dava da se mestq.. poneje v novoto daskalo mi padna i uspeha i daskalite se zaqjdat... ama poneje e mat. gimnaziq i spored neq trqbva na sqka cena dasum tam... a vsu6tnost podgotovkata izob6to ne mi se vijda dobra...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен Аватара на Amateur
    Не

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ооо не в никакъв случай
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Голям фен Аватара на asasfdf
    ами не нервират ме понякога, ама какво толкова?

ужасн0 мн0г0 пъти ми се е искал0 да се изнеса при баба,п0-рядк0 да се килна,н0 е бил0 за м0менти .. все пак си 0бичам навите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си