.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Смаляване на снимки

Трябва да смаля едни снимки но вабще не съм наясно .. малко помощ няма да ми е излишна

т.1 и т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Губя контрол когато теб те няма .. не виждам смисъл за да остана..Сгушена в мен рисуваш свят за двама..Ако се пуснеш, аз ще те хвана (h) (h) (h)

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Най-лесно е с пейнт
    Изображение разтягане и накланяне/второто/ после пипаш само първите две правоъгълничета/хоризонтално, вертикално/, желателно е цифрите да са еднакви.
    Май е това
    What you give is what you get!

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    а ако не стане с пеинта пробвай с Irfan View

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Ами аз снимките си ги смалявам в това сайтче www.shrinkpictures.com доста е лесно, мисля че ще се оправиш

Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Най-лесно е с пейнт
    Изображение разтягане и накланяне/второто/ после пипаш само първите две правоъгълничета/хоризонтално, вертикално/, желателно е цифрите да са еднакви.
    Май е това
    да,с Пейнт е най-лесно...

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Най-лесно е с пейнт
    Май е това
    да,с Пейнт е най-лесно...
    А защо аз не намирам направо да си задам пикселите и то да ми го направи на толкова? Защото няма. Не мерси. Предпочитам си Irfan View пък да си ми ги прави както трябва(: Бая по голяма играчка си е да натъкмя някоя картинка на определени пиксели (:
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Аз не мога да разбера как искаш да я смалиш като МБ или като пиксели.Аз ако искам да ги правя по малки/големи си ползвам Dema image resizer ама трудно се намира сериен номер за нея.Иначе е страшна пишеш си пикселите и ти я прави точно толкова
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Ако снимката е 90/1000, как ще бъде препоръчително двете да са еднакви? И аз предпочитам Ирфан-а, защото не променя снимката.

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    VSO Image Resizer Пробвай с нея, мен ми свършва добра работа...пък и си избираш размера, който искаш Лесна и удобна е =)/ Потърси я в www.download.bg

БебЕтатаа мииии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си