- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само да питам! :)
Днес с приятеля ми правихме анален секс... Обаче проблема беше, че сменихме 3 презерватива, защото се късаха по незнайно какви причини! По какъв начин си го обяснявате това?
П.П. За пръв път ни беше това.
Презервативите бяха на Дурекс. (ако е от значение)
Моля, без подигравки! Благодаря предварително на отговорилите!![]()
смажете повечко следващия път...
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
polzvaite lybrikant
Да кажа честно аз не съм правила анален секс и не мога да ти помогна.. Но може би, защото му е бил много голям, а ти много тясна! Но ще се усъвършенствате! :P
Ами взехме от тези презервативи на Дурекс, които имат повече лубрикант..проблеми нямаше, но не знам защо така ставаше...![]()
Е Дурекс имат упътване, ама явно и вие сте решили че сте много образовани и сте го изхвърлили, нали?
Освен Дщрекс, не знам други марки имат ли специализирани презервативи за анален секс. Мисля че бяха по 9 в кутия.
Ако сте ползвали такива, в което се съмнявам, и са се скъсали най-вероятно пак във вас е проблема
Защото ануса няма естествена смазка-т.е. сух е...а и вероятно не сте ползвали лубриканти...
Дори и при вагиналния секс,когато акта е по-продължителен и презерватива изсъхва...той се късаАз поне така си го обяснявам
![]()
А тамамПървоначално написано от KimBerLy1912
Кво друго да кажем . . .
явно презервативите немат много смаска по тях пробвай с "LifeStyles"
Първоначално написано от SilverAngel
i az taka smqtam ... osven
ako naprimer ste slojili vazelin ?!?! toi razqjda kondomite . za tova ako kupuvate dopylnitelen lubrikant , pitaite dali e na vodna osnovva i dali e syvmestim s lateks
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж