.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    Sofiq

Какво ви става?!

Искам да се обърна към всички момичета..и да ви попитам какво ви става?! С всеки изминал ден продължавам да се чудя как може момичетата да си лягат с който им падне...било то защото и казал че я обича (не в истинския смисъл,а с мисълта 4е така ще му пусне)..за няколко водки или едн кутия цигари?! Нормално ли е едно момиче да губи девствеността си на 11-12 години?!Или просто да си легнеш с някой,само защото се е помолил!?
    Аз не намирам това за нещо нормално.И аз съм моми4е и аз правя секс,но само защото изпитвам много силни чувства към момчето до мен.Да се е случило веднъж...човешко е всеки прави грешки...но да се повтаря редовно и то със съвсем ясно съзнание!?
    Не съм лезбийка или мъжемразка..но някои момчета са просто огромни лекета и мислят само за 4укане,а по-лошото е ,че има кой да им се върже.
    Не бъдете такива момичета...а момчетата да не се заблуждават,че всичките сме толкова наивни
    I don't need the sun
    Don't need the moon
    Now that you're here
    God gave me both in you

I don't need to sleep
    Only need to look at you
    Then I'll be awake
    Much more than any rest could do

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами аз лично съм разочарован от днешните момичета,защото ми се правят на много интересни и ходят с по - голями батковци заради парите и заради секса. Това е в днешно време

За жалост е така . Много голяма част от младото поколение прави безразборен секс,без да помисля за последствията . Аз също съм момиче,но никога не бих си легнала с някого,само защото ме е помолил

Град
    ПрИ Теб
    (momi4e sam) Za mene li4no e golqmo unijenie da legne6 s nqkoi zaradi ne6to materialno ili prosto na nego mu se 4uka.No qvno gi ima i takiva momi4eta,na koito ne im pravi vpe4atlenie s koi lqgat i s koi stavat!!!Za sajalenie gi ima!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Еми аз понякога ги съжелявам,даже мисля 4е не им е хубаво да спат с който им падне,а го правят за да предизвикат някакъв интерес сред хората /макар и така да стават смешни/,понеже нямат друг на4ин да бъдат интересни за околните.

Lullaby saglasa sam taka si e v dne6to vreme ima sqkvi....
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

ох какво да кажа, веднъж една блонди идиотка се изхвърли че можела да има който си поиска - защото мъжете си падали по руси момичета, готови да правят секс с всеки просто ей така, за спорта - в превод по моему - курви. та въпросното "девойче" мина през кого ли не, и дори единия беше сводник, сега май има бебе от някакъв циганин - не я знам, ама да и имам гордостта, че може да има - пардон, да я мине всеки...

ако не си се праснала на 11-12 на4и си изостанала стара мома
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

Град
    Асеновград, България
    Темата е дискутирана многократно във форума. Естествено, че не е нормално да си лягаш с всеки, който ти каже "обичам те". Крайно ненормално е да правиш секс на 12/13 . Не искам отново да започвам темата за семейството, за липса на внимание, близост и пример за подръжание, но това са корените на подобни обществени проблеми.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

кво се косиш ве, кат че ли ти си 12-годишното момиче, губещо девствеността си?

Цитирай Първоначално написано от Lil`sukrovishteto
    ох какво да кажа, веднъж една блонди идиотка се изхвърли че можела да има който си поиска - защото мъжете си падали по руси момичета, готови да правят секс с всеки просто ей така, за спорта - в превод по моему - к**ви. та въпросното "девойче" мина през кого ли не, и дори единия беше сводник, сега май има бебе от някакъв циганин - не я знам, ама да и имам гордостта, че може да има - пардон, да я мине всеки...
    Пффф.... такива не подлежат на коментар просто
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Град
    Gr.Burgas
    Malkata mi bratovchedka ( tq e na 12 god ) i veche pravi sex vse edno e nqkvo hobi no kakvo da se pravi ... pusnala e malko gardi izto4i se i se misli za golqma...

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от jane_17
    Цитирай Първоначално написано от Lil`sukrovishteto
    ох какво да кажа, веднъж една блонди идиотка се изхвърли че можела да има който си поиска - защото мъжете си падали по руси момичета, готови да правят секс с всеки просто ей така, за спорта - в превод по моему - к**ви. та въпросното "девойче" мина през кого ли не, и дори единия беше сводник, сега май има бебе от някакъв циганин - не я знам, ама да и имам гордостта, че може да има - пардон, да я мине всеки...
    Пффф.... такива не подлежат на коментар просто
    Аз не си падам по руси...
    в смисъл ,не че не харесвам руси, но не като видя руса...и оная работа да ме дърпа към нея...
    Уважавам те :P
    Абе.. ако е руса.. да е естествено русо а не "перхидроленото кукленцее тип барби" пффф...
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Re: Какво ви става?!

Всеки прави с живота си каквото пожелае.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Какво ви става?!

Ха...поредната възмутена..

ахх тъкмо вчера се бях замислила, че скоро не е пускана подобна тъпа тема... и ето...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си