- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви става?!
Искам да се обърна към всички момичета..и да ви попитам какво ви става?! С всеки изминал ден продължавам да се чудя как може момичетата да си лягат с който им падне...било то защото и казал че я обича (не в истинския смисъл,а с мисълта 4е така ще му пусне)..за няколко водки или едн кутия цигари?! Нормално ли е едно момиче да губи девствеността си на 11-12 години?!Или просто да си легнеш с някой,само защото се е помолил!?![]()
Аз не намирам това за нещо нормално.И аз съм моми4е и аз правя секс,но само защото изпитвам много силни чувства към момчето до мен.Да се е случило веднъж...човешко е всеки прави грешки...но да се повтаря редовно и то със съвсем ясно съзнание!?
Не съм лезбийка или мъжемразка..но някои момчета са просто огромни лекета и мислят само за 4укане,а по-лошото е ,че има кой да им се върже.
Не бъдете такива момичета...а момчетата да не се заблуждават,че всичките сме толкова наивни![]()
![]()
I don't need the sun
Don't need the moon
Now that you're here
God gave me both in you
I don't need to sleep
Only need to look at you
Then I'll be awake
Much more than any rest could do
За жалост е така. Много голяма част от младото поколение прави безразборен секс,без да помисля за последствията
. Аз също съм момиче,но никога не бих си легнала с някого,само защото ме е помолил
![]()
![]()
(momi4e sam) Za mene li4no e golqmo unijenie da legne6 s nqkoi zaradi ne6to materialno ili prosto na nego mu se 4uka.No qvno gi ima i takiva momi4eta,na koito ne im pravi vpe4atlenie s koi lqgat i s koi stavat!!!Za sajalenie gi ima!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Lullaby saglasa sam taka si e v dne6to vreme ima sqkvi....![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
ох какво да кажа, веднъж една блонди идиотка се изхвърли че можела да има който си поиска - защото мъжете си падали по руси момичета, готови да правят секс с всеки просто ей така, за спорта - в превод по моему - курви. та въпросното "девойче" мина през кого ли не, и дори единия беше сводник, сега май има бебе от някакъв циганин - не я знам, ама да и имам гордостта, че може да има - пардон, да я мине всеки...
ако не си се праснала на 11-12 на4и си изостанала стара мома![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!
Темата е дискутирана многократно във форума. Естествено, че не е нормално да си лягаш с всеки, който ти каже "обичам те". Крайно ненормално е да правиш секс на 12/13 . Не искам отново да започвам темата за семейството, за липса на внимание, близост и пример за подръжание, но това са корените на подобни обществени проблеми.
кво се косиш ве, кат че ли ти си 12-годишното момиче, губещо девствеността си?![]()
Пффф.... такива не подлежат на коментар простоПървоначално написано от Lil`sukrovishteto
![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Malkata mi bratovchedka ( tq e na 12 god ) i veche pravi sex vse edno e nqkvo hobi![]()
![]()
![]()
no kakvo da se pravi ... pusnala e malko gardi izto4i se i se misli za golqma...
![]()
![]()
Уважавам те :PПървоначално написано от 182+44_4adel
Абе.. ако е руса.. да е естествено русо а не "перхидроленото кукленцее тип барби" пффф...![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Всеки прави с живота си каквото пожелае.
Ха...поредната възмутена..
ахх тъкмо вчера се бях замислила, че скоро не е пускана подобна тъпа тема... и ето...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."