- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 69!? :D
тцтцтц... ами двамата партньори си правят орална любов едновременно...
[img][/img]
то е близко до ъкъла бе дите
![]()
e... mn prosto ... kak moje da se pravi ... of neobrazovani de4kovci![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
фащате се за ушите и.. газзз..
ami kogato i dvamata se zadovolqvat s ysta i ezik
vzaimno
ednovremenno
lejat edin do dryg
no kato 6 i 9
sa oburnati
taka do glavata e organa na partniora my
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
ti mu lapa6 toi te lije i vsi4ko e tip top :P :P :P :P :P :P
...ili edin vyrhu drug... i si dostavqt udovolstvie.. :P
tva e mn qka poza-pone na mene mn mi haresva-vzaimnata oralna liubov e ne6to super qko probvaite -ako vie i partniora vi se podarjate dobre vs 6e e super :P :P :P
obi4am moeto milo
69-
toi/tia otdolo legnal/a po grub.
ti otgore liagash po korem, v obratna pozicia, demek liceto ti e kam **** mu/ ****** i.
tolkoz. kef do nebesata.
BMW POWER
кратко, ясно и вярноПървоначално написано от SilverAngel
![]()
За мен не е кеф до небесата - да не говорим, че съм мъничка и не стигам лесно пениса на партньора. Друго си е да се съсредоточиш върху това, което правиш или ти правят. И това не е точно поза...по-скоро поза за орален секс.
+1 ..Първоначално написано от `Death`Whore``
супер мн се разсейвам.Или аз правя нещо или той..определено не я обичам тая " поза"![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
И аз не я обичам............Предпочитам аз за него, той за мен нещо да свърши............
Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така си е...разсейващо е...затова не я практикувам![]()
i az ponqkoga se razseivam , vypreki tova e mn mi haresva , kato si hvanem tempoto i ...![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Първоначално написано от glezan4e
Оооо,а повечето дето пишете тук 100% сте мноооооого образовани![]()
късмет
![]()
Първоначално написано от AtMosFera
![]()
Много точно казано...![]()
Установих че на приятелката ми много и харесва така да й доставям орално задоволяване, но ная, както и на мен, май не ми е много удобна когато тя го правя. Но всъщност е доста приятна поза за фелацио, особено ако дамата би могла га го поеме по-навътре.
А като казвате че се разсейвате, айде кажето вие тогава ние, лицата от мъжки по, като ви доставяме някакъв вид сексуално задовооляване, защо вие пак посягате към панталоните ни? Не е ли пак до някаква степен 69...макар и не орално
To4noПървоначално написано от BMW_MPOWER
![]()
ХАХхахаха верно има много дечковци![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз не посягам към панталоните на мъжа си. Най-много го моля за няко целувчица, но не обичам когато нещо ми прави да правя нещо друго........лежа си и се наслаждавам.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ