.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Да кажа аз кво направих...

Начи аз уча в едно даскало тая година дойдаха зайци, аз съм в 10 клас, преди 2 седмици си харесах едно зайче писахме си няколко пъти в скайп и един ден го фанах в коридора и я нацелувах, до тука сичко наред ама момичето си има гадже пак от мойто даскало само че 9 клас. От тогава тоя пич кат ме види в коридора ме гледа на кръв и ся в петък ме спря пред неговата стая и ми каза че ше ме бие да му оставя гаджето, ама на мен ми беше лошо и сънливо и го подминах и така.Момичето ме харесва и аз го харесвам кат го вида в даскало или някаде другаде веднага ми скача и почва да ме прегръща и други работи ми прави...Та да питам кво да правя, сигурно няма да направя тва дето ше кажете ама вие си кажете.
    П.П. начи момичето е 8а клас, гаджето и е 9а, а аз съм 10а много хубаво съвпадение и класните са ни на един етаж пред една стая
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми като ти се отвори му бий два шамара с крак в гръбначния кош и да отлита на юг ... накарай я да го отсвири бе . . .
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
    Изчукай гаджето и' да не ревнува, че отделяш на нея повече внимание отколкото на него
    хах миналия ден го видях с един сутиен ако не ми беше лошо щях да му скоча направо...

Град
    Там, където е сърцето...
    Емм като са харесвате малката да зарязва другия и готово, пък и едва ли ще те набие. Тя ако не го харесва вече... той и да те набие... няа да има никаф смисъл... тъй че ако многу я харесваш фащай си я да ни та и*е
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    40 Miles from the Sun
    Къв е тоя уеее!! Прати го при мен! Ха! Ще заплашва той!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Момчето няма да ме набие щот кат го гледам...стига ви да кажа че сутрин става и половин час си прави косата с преса...Аз първи няма да му посегна щот малката ше се разсърди ама ако той се опита нещо ше му избия няколко зъба..,Пък тя не иска да го остави щот ше го нарани много и такива глупости и си мисли че ше я помислат за курва ако тръгне с мене щот на мен не ми се носи хубава слава в даскало

Град
    people`s wet dreams
    Попринцип не е начина чрез бой , но не е и приятно да крадеш гаджета , та каквото и да стане ще сте квит

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от midle
    Попринцип не е начина чрез бой , но не е и приятно да крадеш гаджета , та каквото и да стане ще сте квит
    Знам че не е приятно, ама момичето не се дърпаше кой знае колко

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от midle
    Знам че не е приятно, ама момичето не се дърпаше кой знае колко
    Ами колега все пак 8 клас е следователно е на 14 ... не познавам 14 годишна която се дърпа на батко нито пък съм чувал за подобен случаи . .. просто вече изгубих интерес да се занимавам с такива няма тръпка . . .
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    40 Miles from the Sun
    Ауе, 14годишните сме сложни животни. В Мг-то същите истории се развиват и аз взех да се изавявам като някъв психиатър, та може случайно да ми метнеш скайпа и', та да видиш как ще го зареже ония. Иначе, глей ся. Ще го нарани, ако го остави? Извинете, ама гаджето ми се натиска с некъв и му се мятка в даскало, пък мен не ме ебава за нищо, и аз ще стоя и ще гледам? Ако имаше мозък, той щеше да я остави, щот достатъчно го е наранила/изложила? Пък и голяма работа к'ва слава ще и' излезе, ако си мисли, че вече няма ..

Малката не знае какво иска. Не се занимавай, ако искаш нещо поне малко сериозно. А ако ти стига да се натискате от време на време /а като чета, и да се чукате/ и има кой да те пази от гаджето И, си се занимавай.

Град
    Там, където е сърцето...
    Е тя тая кво иска и с двамата ви ли...?! Баси кухата, то така нестава казваш и или с тебе или с него. Няма заради нея да се караш с някой и накрая тя да те прай на глупак.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Пич тебе май те е нещо шубе да не те натупа момчето с пресата Кво ти пук адали ходи с нея или не ,тя като ти връща целувките къв ти е проблема ...хващаи си я и да не те грее мистър права ми е косата!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен
    Колкото и подло да звучи,все пак любовта е битка и всеки се бори със всякакви средства,в случая просто ги скарай и е твоя

Град
    hate city plovdiv, майна
    Много ме е страх от момчето с пресата, страх ме е и от неговия приятел дето разправял че ме е ударил и съм се бил напикал... Мен не ми пречи да ходя с момичето ама тя не иска да остави гаджето щот била привързана....Аз ако бях на тоя пич на мястото да знам че гаджето ми харесва друг и се целува с него, повече нямаше да я погледна ама незнам тоя що така прави...Може да го е страх че няма да си намери друго гадже, което е много тъпо щот той е фешънче и би трябвало да му се лепят кат мухи на мед ама незнам...
    П.П. тука да сподела как момичето се гаври с него: Миналата седмица аз отивам да пуша и трябва да мина през нейната стая за да излена и те двамата на прозореца и нещо си лафят, и аз минавам и намигам на момичето и се усмихвам и тоя ме спира и вика що си я целувал и аз му викам щот искам, и тя му се смее и го дърпа и му вика да не се закача...

Тя добре се гаври с него, но и ходи с него, нали

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    чесно казано на мен не ми пречи много щот аз си зарибявам други момичета и тя не ми казва нищо щот е в такова положение

Значи...има ли проблем?

Супер фен
    чесно казано на мен не ми пречи много щот аз си зарибявам други момичета и тя не ми казва нищо щот е в такова положение
    Явно и харесва това положение...Ако и теб те удовлетворява..просто няма какво да правиш повече

Град
    hate city plovdiv, майна
    Значи...има ли проблем?
    Аз до ся никъде не съм казал, че има някакъв проблем просто исках да видя вие кво мислите

Ние какво можем да кажем...тук одобрение не е много вероятно да получиш.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Важното е че пак помислихте малко Официално весела коледа

Бъдни вечер е...

Град
    пловДИВ
    Важното е че пак помислихте малко Официално весела коледа
    Точно Весела коледа на всички
    Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка

Град
    пловДИВ
    Бъдни вечер е...
    Беше Май си пийнал малко тая вечер [-o< Коледа е мой човек
    Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми