zdraweite...ami moqta istoriq e takawa che xodix s edno mom4e 4 meseca..dori ne go hareswah mnogo i winagi toi tichashe sled men i t.n. no stana taka che s wremeto adski mnogo se wlubih w nego i sega mn go obicham no se razdelihme zashtoto go zarqzah zaradi drug..posle si osyznah greshkata i pogowirh s nego toi mi kaza che sled wreme moje pak da sme zaedno a dotogawa moje samo da se chukame ...i az mu powqrwah i sledowatelno praiwhme sex ...sled koeto az adski mnogo hlutnah ppo nego ..goworihme obqsnhih mu che mn si go like i t .n. i che shywstwata mi se wyrzodiha razni takiwa..xaxaxa i toi mi kazaaa CHE NE ISKA DA SI IMA PRIQTELKA weche zashtoto nqmal wreme za priqtelka i est az se pochystwah mn mn izpolzwanaaaa za plutsko udowolstwie hahaha i mi kajete sega tozi idiot li da go zaebaaa li ili ne Ili pak samo da sa chukam s nego ddz pak az mnogo go Obichammm a toi si prai takuw tashak s mene ;[ hxahxhaXAxahxhXAYHxayhxa mnooo mi e zle
aa da i syshto me uwerqwa che ne me e izpolzwal samo da ne si mislq takiwa raboti ..az mu wqrwam ot edna strana shtoto ne e takuw chowek no wsichko sochiii naobratno i nz kakwo da si mislqqqq ahgahahh

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка