.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Любов или само секс?

zdraweite...ami moqta istoriq e takawa che xodix s edno mom4e 4 meseca..dori ne go hareswah mnogo i winagi toi tichashe sled men i t.n. no stana taka che s wremeto adski mnogo se wlubih w nego i sega mn go obicham no se razdelihme zashtoto go zarqzah zaradi drug..posle si osyznah greshkata i pogowirh s nego toi mi kaza che sled wreme moje pak da sme zaedno a dotogawa moje samo da se chukame ...i az mu powqrwah i sledowatelno praiwhme sex ...sled koeto az adski mnogo hlutnah ppo nego ..goworihme obqsnhih mu che mn si go like i t .n. i che shywstwata mi se wyrzodiha razni takiwa..xaxaxa i toi mi kazaaa CHE NE ISKA DA SI IMA PRIQTELKA weche zashtoto nqmal wreme za priqtelka i est az se pochystwah mn mn izpolzwanaaaa za plutsko udowolstwie hahaha i mi kajete sega tozi idiot li da go zaebaaa li ili ne Ili pak samo da sa chukam s nego ddz pak az mnogo go Obichammm a toi si prai takuw tashak s mene ;[ hxahxhaXAxahxhXAYHxayhxa mnooo mi e zle
    aa da i syshto me uwerqwa che ne me e izpolzwal samo da ne si mislq takiwa raboti ..az mu wqrwam ot edna strana shtoto ne e takuw chowek no wsichko sochiii naobratno i nz kakwo da si mislqqqq ahgahahh

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

май изобщо не ти дреме , че те използва само за плътски удоволствия (както ти казваш) ?
    Ако наистина го обичаш му покажи по някакъв начин или де да знам...ама май ти харесва да имате само сексуални отношения ?
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

``Ne te izp0lzval` blq blq p0znata ist0riq.. ebi g0..
    Never again will I hear you
    Never again will I miss you
    Never again will I fall to you
    never
    Never again will I kiss you
    Never again will I want to
    Never again will I love you
    Never!

Голям фен
    аз съм на мнението да го заебеш и тфа е кфо ще се занимаваш с него...просто си личи че в момента си връща за тфа че си го зарязала заради дуг...нз ти си решаваш но съм на меннието да не се занимаваш с него..

Иска само да те секса и нищо повече
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Много позната история... и аз така като теб си мислех ,че може би заради секса ще мога по някакъв начин да си върна бифшия ..но знаеш ли точно в такива моменти си личи какво е момчето за теб и какво си ти за него.
    При мен се получи следното :разбрахме се излязохме ,пихме кафе всичко 6 и той си мислеше ,че ще се изчукаме,но мен нещо ме спря ...спря ме това ,че го обичам страшно много и това той го знае..
    Учуди ме това ,че от този ден той започна да ме търси ..не аз него ,а той мен .
    Замисли се !Това е моят съвет! \/

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

oo0o ne w nikakuw sluchai nqma da se zanimawam s takuw zabluden hlapak....obicham go ama nqma da pozwolqwa da si prawi igrichki s men za towa da sa e*e w ystich hahahahaha Thks za sywetite wse pak

виж аватара и подписа на IrReplacaBle и сама си отговори
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Ако ти прави кеф "е*ете се" ( ) а, ако искаш да не страдаш просто го зарежи и се опитай да го забравиш докато не е станало късно и не е почнал да си прави к'вот иска с теб и ти да нямаш друг избор (заради обичта )
    Away from life!

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna
    Попринцип съм романтик.Но сега просто искам СЕКС!

Цитирай Първоначално написано от SandForGaara
    Попринцип съм романтик.Но сега просто искам СЕКС!
    Да де,ма кво общо има с темата?

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: lubow ili samo sex?

Цитирай Първоначално написано от kuchence
    mn go obicham no se razdelihme zashtoto go zarqzah zaradi drug..
    След това се отказах да чета нататък...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от 136179
    те в бъдеще
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Цитирай Първоначално написано от IrReplacaBle
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    те в бъдеще
    ами така де .. по-добре да се 'обичат' ...
    а авторката .. кажи какво реши, че ми се става кръстница
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Мега фен Аватара на koalka
    Бил е само за единия секс и затова ти е дал надежди, че може след това да сте заедно, а ти си му повярвала...Той всъщност нищо със сигурност не ти е казал, но пък и е дал надежди, а след като сте правили секс решението му е било окончателно...

според мен той е постъпил така, както и ти с него, с тази разлика, че той те унижава на физическо ниво, а ти на малко по-високо. Ако може да се нарече това да ходиш с някого без да го харесваш изобщо някакво ниво
    SMILE FOR ME NOW

XAXAAXXAXA Mila dokato mu vqrva6 6te si misli6 4e ne te izpolzva a pi4a si te 4uka i mu ne dreme xaxaaxa ti si baluk ot klasa ili si pada6 samo po sexa a ne po obvarzvaneto . Zemi pomisli malko i 6te vidi6 kolko qko te izpolzva

xaxa ne ma izpolzwa we tapaci weche sme zaedno godina i neshto

Град
    Гражданин на света !!! New York

bla-bla

аве виий аве осазнайте се фе те момчетата само за това мислат ебане обясниму мноу сериозно че ти не искаш да имаш само сехсуални отношения и ако ти каже не заебиго чупи са и тва е !!![/b]

Повече от фен Аватара на reni7o0o

Re: Любов или само секс?

zdraweite...ami moqta istoriq e takawa che xodix s edno mom4e 4 meseca..dori ne go hareswah mnogo i winagi toi tichashe sled men i t.n. no stana taka che s wremeto adski mnogo se wlubih w nego i sega mn go obicham no se razdelihme zashtoto go zarqzah zaradi drug..posle si osyznah greshkata i pogowirh s nego toi mi kaza che sled wreme moje pak da sme zaedno a dotogawa moje samo da se chukame ...i az mu powqrwah i sledowatelno praiwhme sex ...sled koeto az adski mnogo hlutnah ppo nego ..goworihme obqsnhih mu che mn si go like i t .n. i che shywstwata mi se wyrzodiha razni takiwa..xaxaxa i toi mi kazaaa CHE NE ISKA DA SI IMA PRIQTELKA weche zashtoto nqmal wreme za priqtelka i est az se pochystwah mn mn izpolzwanaaaa za plutsko udowolstwie hahaha i mi kajete sega tozi idiot li da go zaebaaa li ili ne Ili pak samo da sa chukam s nego ddz pak az mnogo go Obichammm a toi si prai takuw tashak s mene ;[ hxahxhaXAxahxhXAYHxayhxa mnooo mi e zle
    aa da i syshto me uwerqwa che ne me e izpolzwal samo da ne si mislq takiwa raboti ..az mu wqrwam ot edna strana shtoto ne e takuw chowek no wsichko sochiii naobratno i nz kakwo da si mislqqqq ahgahahh

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    Тва момче как се казва...? щот и аз познавам една подобна гад...може да е същата....

Според мен няма смисъл да се занимаваш с него. Той прото те използва, а обичта ти към него те заслепява и не можеш да мислиш трезво.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от IrReplacaBle
    май изобщо не ти дреме , че те използва само за плътски удоволствия (както ти казваш) ?
    Ако наистина го обичаш му покажи по някакъв начин или де да знам...ама май ти харесва да имате само сексуални отношения ?
    +35457

xaxa ne ma izpolzwa we tapaci weche sme zaedno godina i neshto
    Е по-нежно де,без обиди...
    A qui

hxahhxahxahaxhaxhaxhahxahax mi ne e samo sex..nqma ko da obqsnqwam...

...

Macka s negovite kamani po negovata glava ... Budi i ti s nego zaredi sexa ... nqkoi den mu call otidi napravete sex .. budi alko po vludqvashta i sled tova mu kaji 4e vsi4ko e svar6ilo 4e si go zabravila iii 4e samo za sex stava ... no dori i v tfa ne go biva mn dobre ... eto tova 6te go ubie i 6te go nakara da se zamisli !! ..
    Нарани ме! Знаеш го нали ?!Плаках! Ще плачеш и ти !Виках! нЕ отговори нали?!Молих! Ще молиш и ти !Исках! Но нямах нали ?!Лъгах! Но лъга и ти!Страдах! Знаеш нали ?Обичах!! Ще Обичаш и ТИ !!!! ;((fubar)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си