- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов ли търсите или секс?
В днешно време младото поколение е мнн зле.Все по-малко са сериозните хора които наистина вярват в любовта.Повечето са заблудените младежи които мислят само за секса и нищо друго.Вие от кои сте?
Любов...ама ВсЕ нЕ я нАмИрАм...
Още през 60те години на 20ти век сексът взе централно място в личния живот на младото поколение ,а разликата между секс и любов е огромна .
Аз лично съм на мнение, че ако има истинска любов сексът няма да е в
основата на една връзка.
Ами аз ще се въздържам от отговор защото моя липсва, а именно : И двете![]()
И двете.
В случая имам любов и секс![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Любов търся ама никога няма да намеря ;(
--> Ако не можеш да ги обедиш, объркай ги!
--> Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.
--> Не мразете нас за това което сме, за нещата които правим, мразете себе си, за това че само завиждате!
Lubovta e vsichko...
Любовта разбира се,но не6то не я откривам
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
И аз съм такаПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
в м0мента нищо...?![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
Попринзип съм романтик.Но сега просто искам да правя секс!![]()
Любовта и секса взаимно се допълват.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
На тази възраст всекчки малки курвета и пикльовци търсят само сеХ. Каквото и да ми говорите.![]()
Ти голям газар и батко ли си?Или си файшон някой?Първоначално написано от Freeminded
![]()
За мен винаги любовта е на първо място
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Мамка му,точно така щях да го кажа!!!!Първоначално написано от ivakavlad
мнооо хубава теми4ка и ако не беше подписа "би4 форевар" може би щях да ти повярвамПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Нали си мой човек,как иначеПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
От какво се дразниш?Че малки момичета са открили любовта и знаят какво е,а ти не нали?Завиждаш им?Типично...
А на тия момичета които са писали,че никога няма да я открият....не губете надежда!Все някога и вие ще намерите човека за вас!![]()
Искаш да ми кажеш, че аз не обичам? Очевидно не си правил/а хубав секс с човек, на когото държиш.Първоначално написано от lsd43
Да. От колко време го повтарям. Любовта допринася за секса и сексът допринася за любовните отношения.Първоначално написано от Jeuelle
Аз лично обожавам секса и обожавам мъжа си. Обожавам секса с него. Преди да тръгна с него, бях разгонена и то много, но просто не ме интересуваше секс без връзка.
За младите хора...секса е едно от основните неща.И когато истински обичаш някого секса е милиони пъти по-хубав,но за жалост някои от тук не са го изпитвали.Първоначално написано от lsd43
А кой ти каза, че сексът е важен само за младите хора? За чисто физическата нужда говоря. Всъщност за жените в по-напреднала възраст е много важно да правят секс.
Не говоря за ония разгонени лелки които навлизат в критическата и за да си докажат,че още ги бива се правят на мнооого интересни и си търсят млади гаджета.Говоря специално за тийновете.