- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов ли търсите или секс?
1. В тийнейджърска възраст, малката, тялото не е готово за секс - за психиката да не говорим.
2. Не се излагай - говоря ти за физическа нужда. Ти като станеш на 40, ще спреш да правиш секс ли? Хайде помисли пак, преди да се изложиш следващия път. И кой говори за млади гаджета? Някои хора имат съпрузи и си правят секс с тях. Ама много сте се надули със своето "тийнейджърство"...само то е важно. Скоро обаче ще навлезете в истинския живот.
Абе...оф кфо ли да ти говоря като няма да ме разбереш?!
Оу, да, аз не разбирам. Ти не схващаш елементарни неща, които ти казвам. Божееееееееееее...
Но да, продължавай да храниш всички, които са големи...отвратително и тъпо е да се прави секс след 25 годишна възраст. Само комплексарите го правят.
Оф Боже!Толкова си глупава,че не е истина!Очевидно не си ме разбрала....казвах,че не намирам за нормално за ония лелички които си нямат сапрузи и се правят на мн млади!Иначе и на 70 е нормално човек да го прави с партниора си.Бати кухата лейка
любпвта и секса според мен върчят заедно...но мисля че за да изпиташ истинско удоволствие от секса трябжа да има любов
When life gives you a hundred reasons to cry..Show life that you have a thousand reasons to smile =)
Аз те разбрах и ти обясних, че говоря за нещо друго. И си спести мненията за интелекта ми, защото така само показваш, че ти си глупава.
т.9
krem4et0
Имам си и двете![]()
>>> House Music <<<
Еми любов но мисля че сексът върви ръка за ръка с любовта
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Аз лично си карам на любов засега и съм доволна...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Повече търся любов, секса е една нужда, едно хубаво нещо, което изживяваш с любимия човек.
Първоначално написано от sladkoto_neli
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от SandForGaara
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lele lele razmaza me
Prekaleno dulgo vreme vqrvah 4e ima liubov i trqbva da vqrvam v tova i 4e ne si4ko e samo sex no ve4e mi pisna ot si4ki izmi6liotini liubov nqma ima nekfo privurzvane kum nqkoi i si4ko e e taka da ti mine jivota da se zabavlqva6 i da si happy tui 4e samo sex !!
И двете търся![]()
Лично за мен любов не може без секс, а секс може без любов. Но най-хубаво е ,когато и двете са съчетани в 1 човек![]()
Smile!?
Първоначално написано от Jeuelle
Напълно подкрепям!Първоначално написано от ra4ence
Търся любовта,но когато човек я е намерил е нормално да се стигне и до секс,така и двете неща се допълват:P
mi tarsq i lubov i sex to ako s edin 4ovek se obi4ate sexa 6te e idealen i 6te mu se naslajdavate!![]()
любов търся...намерила съм човека...въпросът е има ли я любовта
сексът се намира доста лесно в повечето случай
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
любовта е най важна.... секс може да се намери на всеки ъгъл...