.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

ваучер на мтел

ще ми кажете ли колко е валиден ваучера на мтел от 10 лева ?яд ме е ,че си купих от 5 и валидността на картата ми е 1 месец ако 10 е по-оферта следващия път да знам

Re:

Няма такъв ваучер от 10лв,освен да ти заредят от карта на сметка или банкомат!
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Да наистина няма на Мтел за 10 лева Купи си от 15 и ти е 1 година валидността
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Да, ама след 11 месеца ти я спират

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Е за 11 месеца 'се ще я е изхарчил примата (:
    What you give is what you get!

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Защо? Аз имам 4 карти в които все има по нещо (Мтелски). Вивателската ми беше да ме търсят на нея, както и глубулската. Сега на който му трябва карта раздавам.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Защо? Аз имам 4 карти в които все има по нещо (Мтелски). Вивателската ми беше да ме търсят на нея, както и глубулската. Сега на който му трябва карта раздавам.
    Е според мен 11 месеца са си достатъчни за харченето на 5, 10 или 15 лв
    What you give is what you get!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Пише съ ВАЛЧЕР бееееееее
    Grumpy old madman

Град
    Стара Загорка
    Ако е постоянния ти телефонен номер да, но ако е за "ей така" едва ли. Е аз преди няколко вечери изговорих всичко в едната си карта де. Тъкмо я бях активирал.

ваучер се пише

VOUCHER
    ['vautʃə]
    1. поръчител, гарант

2. разписка, квитанция, бордеро, оправдателен документ

3. купон (за хранено и пр. -в хотел, почивна станция и пр.), ваучър, талон

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    ваЛчер !!!
    То и Ницше как го пишем? А правилното е НиТцше!

Ще го пиша както искам

ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР
    Grumpy old madman

Град
    Стара Загорка
    Тихо бе. Остави го така да си мисли. То и доста други думи има които не се изговарят правилно, но поне писането им...

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    ваЛчер !!!
    То и Ницше как го пишем? А правилното е НиТцше!

Ще го пиша както искам

ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР ВАЛЧЕР
    e, ти можеш както искаш да си пишеш... ама недей да обясняваш как е правилно и как не, че някой ще се научи да пише грешно (достатъчно такива има страната ни, стига толкова)
    пс примера ти не доказва нищо
    1. логиката не е правилна, ние защо пишем ШаХта, като "правилното" (както казваш) е Schacht (скхакхт)
    2. някои народи нямат определен звук за 'ш', 'щ', 'ч'... и се налага да използват съчетания като sh, sht, ch... ние да не вземем да пишем 'кх' (вместо 'ч')
    а 'у' и 'л' се бъркат... да, ама след като си имаме буква У защо да използваме Л

значи тези от 5 лева са валидни 1 месец а тези от 15 са валидни 11 месеца?нали сте 100% сигурни,че да знам следващия месец да не се прецакам пак така гадно

Град
    Стара Загорка
    набираш 1111 и се ориентираш по менюто или отиваш в най-близкия, най-далечни или офиса на Мтел между тях и задаваш въпроса си.

Не че не мога да го направя същото, ама защо не пробваш сам? Утре мен няма да ме има (ееххх че сме важни )

До преди половин година бях на мтел, като си вземех ваучер от 5лв и като го зареждах ми казваха "...Сметката Ви е 5 лева и хх стотинки, вашата карта е валидна до дд.мм.гггг.." та тази дд.мм.гггг (дата) беше поне 7-8 месеца след като съм заредила ваучера. Ако съм заредила септември (примерно) ми казваха, че ми е валидна до март поне... нещо такова си спомням, ама сега пък да са я направили месец не знам, защо не питаш сам наистина

kvi sa teq gluposti?sroka na vauchera na Mtel ot pet leva e 2 meseca.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си