- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Може ли съветче...
Здравейте първо и Честита Коледа на всички!
Няма да обяснявам подробно,а накратко... Най-добрата ми приятелка ходеше с най-добрия ми приятел,обаче постъпи много гадно и се на*ба с друг... Гаджето й не можа да издържи и с право я заразя. Всички я зарязаха включително и аз щото никога не съм очаквала,че би направила подоно нещо след като самата тя критикуваше момичетата от този тип (демек ку*ви)... Направи опит за самоубийство и вече втора вечер е в Пирогов... Изгуби абсолютно всичките си приятели обаче...не знам какво да правя. Зарекох се,че няма да я погледна след постъпката й обаче не знам защо ми стана супер кофти като си помислих,че е сама...Била е до мене когато съм имала нужда от рамо да поплача,подкрепяла ме е...вярно не е цвете за мирисане обаче някак си се поставям на нейно място и само като си представя как ли се чувства в момента и ми става много гадно. Тя сама си го направи ще кажете-да,така е обаче дайте ми съвет какво да направя. Че няма да сме приятелки вече няма,но да я оставя ли или да поговоря с нея,защото ми е мъчно,че вече няма никого до себе си...Да обаче аз се зарекох пред приятеля й,т.е. бившия,че няма да я погледна повече за дето постъпи така с него...Не знам какво да правя,дупер объркано ми е ;(
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!