.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

поддута съм мн яко

хора хелп плс утре ми е часа при заболекаря а в момента съм се поддула супер яко немога да изляза така плс кажете как да смъкна отока правя компрес с лед вече 10 мин нонищо не става

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Уу милата И аз така бях скоро ама и аз не можах да го махна ... на всичкото отгоре трябваше да ходя и до училище че имахме едни проектии Пред цялото даскало бях такава подууута тцтц
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

ако е торбичка с гной...я спукай аз поне преди така правех...с игла я боцкам около 2мм и след това я натискам с език или пръст

Град
    Улицата
    abe ne pravi ni6to po dobre preodolei srama za6toto ako puka6 ili neznam si kvo prai6 moje da stane nekoq infekcia i da stane6 mnogo po zle samo let ako iska6 slagai

ходих на зъболекар отвориха ми корена на зъба и тряя да смуча иначе пия антибиотик уж отока спадна обаче пликчето до заба си го имам още (инфекцията) и не мисля че намалява а мн боли.. ходя и на училище една такава подута

Супер фен
    Е, спокойно де, всичко ще се оправи!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    За оток, някакви бабешки методи евентуално, с белтък на яйце.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

сушена слива мн дърпа гнойта отока спада доста бтв май ще ми се размине ваденето на нерв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си