.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Възможно ли е,да съм се заразил със СПИН?

в края на лятото правих секс с компаньонка като използвах презерватив, но тя ми лиза и топките върху които разбира се нямаше кондом. възможно ли е да се заразя със спин или с някоя друга болест при това положение? все пак нямаше пряк конакт с главичката на пениса ми.

7-ма т.
    ЦвЕтИт0

Град
    SF.

Re: въпрос

Цитирай Първоначално написано от edin_tam
    в края на лятото правих секс с компаньонка като използвах презерватив, но тя ми лиза и топките върху които разбира се нямаше кондом. възможно ли е да се заразя със спин или с някоя друга болест при това положение? все пак нямаше пряк конакт с главичката на пениса ми.
    NI6TO TI NEMA WE

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Доколото знам,няма опастност в твоя случай.При орална любов е възможно да се предаде СПИН,ако единя партньор има раничка в устата,кървящи венци,авти,лоша устна хигиена и т.н.

Надявам се всичко да е наред и да си жив и здрав.Нищо,обаче не ти пречи,да си направиш един тест.АНОНИМЕН И БЕЗПЛАТЕН Е
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Доколото знам,няма опастност в твоя случай.При орална любов е възможно да се предаде СПИН,ако единя партньор има раничка в устата,кървящи венци,авти,лоша устна хигиена и т.н.

Надявам се всичко да е наред и да си жив и здрав.Нищо,обаче не ти пречи,да си направиш един тест.АНОНИМЕН И БЕЗПЛАТЕН Е
    Направи си изслезване за всички предавани по полов път болести !
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Град
    Сливен
    Попринцип НЕ МОЖЕ , но ако ти си имал раничка на тестисите а тя е имала нейна си кръв в устата и ако тази кръв е попаднала на твоята раничка е ВЪЗМОЖНО ! Но най-добре отиди си направи един тест !

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Възможно ли е,да съм се заразил със СПИН?

Цитирай Първоначално написано от edin_tam

7-ма т.
    ЦвЕтИт0
    много се удивлявам на невежеството на коментиращите, и вероятно точно то ме задържа още тук!

разбира се, че можеш да се заразиш с всичко!
    защо си нарочил само гланса на пениса като предлекционна зона на контаминация - ей това не разбирам! млади и грамотни /уж!/ хора сте, а как не разбирате, че инфекциозния агент може да проникне във вашата система през ВСЯКО нарушаване на целоста на кожата - където и да е това! - на галавичка, на ствол, на бедро, на венец, на буза, на.......малкия пръст на левия крак....или на темето....все тая! може! има ли входна врата - може!
    а тя - входната врата не се вижда с невъоражено с оптика око.

бтв, скоро имаше тема от момче лекувано за хламидиален конюнктювит, споменал го между другото и питащ за нещо далеееч от това...като че хламидиалната инфекция е нещо банално като хремата, още повече развита в очия сак.....та и вие така...

А къде е опоменато,че "компаньонката" носи вируса на СПИН

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си