- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен/а ли сте?
Аз съм почти на 14 (остава по-малко от месец).И съм девствен.И хич не ми дреме.Няма да ви моля за помощ.Просто искам да видите че не всеки се хвали насам натам че е смесил бяло с червено.А и ми е интересно да видя колко съфорумъри споделят моята съдба.
т.7
krem4et0
samo taka,da ne ti puka pi4!!!a ako pita6 men,mai ti e rano za sex,ne misli6 li?
i az sum devstven ama hi4 ne mi traka![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Е нали на 14 трябвало вече да си.Ама не ми пука.Първоначално написано от mokka
bate prevedi plsПървоначално написано от SandForGaara
Why Should I?
На 14 вече тря си пришпорил коня(преспал с момиче).
i koi ti kaza taq vurhovna glupost we momko ?
Why Should I?
Ами,*батко,почети малко във форума и пораспитай да видиш,*уе.![]()
ko da mu gledam na toq forum we bacetuka ima tolko izprosteli hora 4e nqma pove4e nakude ... (vupreki 4e vseki den me oprovergavat) tva si e prostotiq ot sekude na 14 trqalo da ebe6 razbira6 li .. e az kato sum ukasnql s 2 godini ne mn e stanalo ni6to spx ... nema ti ukape patkata ako zakusnee6 s nekoi drug den
![]()
Why Should I?
еми аз и не съм тръгнал да ръшван на секс.
НАЛИ ТОВА ГОВОРЯ ЧЕ НЕ МИ ПУКА КОГА И КАК ТРЯБВА ДА Е.
dobre de samo ne mi se karai![]()
Why Should I?
nema lo6o v tvaПървоначално написано от BluE_s
![]()
Why Should I?
Еми како да ти кажа,нямам срама.![]()
Но има умници които твърдят че на 14-15 бече трябва да си оправил момиче.
Аз не съм на това мнение.
И АЗ!!!!!! НАПЪЛНО СИ ПРАВ 14-15 НЕ Е ПРАВИЛНАТА ВЪЗРАСТ!Първоначално написано от SandForGaara
ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧНЕ ОТ 11-12
![]()
![]()
![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Евала![]()
И нас какво ни интересува, че си девствен? Какво толкова се хвалиш? Ако беше на 24 (а не на 13-14) и още беше девствен, тогава можеше да казваш, че не ти дреме.
Той не се хвали...просто в днешно време лапенцата си мислят, че управляватсвета и че ако не видят всичко преди да стана на 18 няма да оцелеят и според тяхната ценностна система(ако може да се нарече така изобщо) като правиш секс ставаш готин...Еми бъдете си готини. \/
За всички, които не искат да бъдат "готини" на такава възраст ще кажа само Евалата и още веднъж, заради това дето не се притеснявате да го признаете. =D>
По темата:На 17 съм и не съм девствена.![]()
Хахаха да бе, сигурно.Първоначално написано от Jessica^
Колкото курви пускат теми, че са го направили на 13, двойно повече постоянно изтъркват, че са девтвени и че се гордеят с това.
Ми гордейте си се, бе.
Т'ва си е въпрос на личен избор.
Никой не може да съди и да определя кое е правилното.
И сте жалки, защото прекалено много ви пука кой какво мисли.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Смятам, че е напълно нормално един човек на 14 да не е практикувал![]()
Ооо, ти си на цели 14 ненавършени години, не си правил секс и не се самуваш, че си девствен?! Ето това се казва дух! =D> Е, аз пък съм на 16, и аз съм девствена... ама с твоята борбеност да не се срамуваш от своята девственост не мога и насън да се меря, поклон!Първоначално написано от SandForGaara
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не съм.
Но дори да бях пак нямаше да ми пука нищо, че ей сегаслед 3 дена ставам на 20.. даже някои момичето го мисля за сладко и им става едно любопитно... и нали се сещаш
И това да НЕ си девтсвен на 14 е смешно
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ти по-добре им кажи да си го на*укат отзадНо има умници които твърдят че на 14-15 бече трябва да си оправил момиче.
по-хитро е да попиташ хората, които вече не са девствени, на колко години са го направили за пръв път, да видим кой е прав и кой е крив![]()
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
С оглед на приближаващете с бясна скорост към мен 23 години, смятам че е нормално да не съм девствена. Ама до 20 бях![]()