- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сега или по-късно
HELP ME!!!haresvam si edno mom4e,no nz dali da mu kaja.edna fr mi kaza da iz4akam o6te malko i sega se 4udq sega ili po-kasno,no me e strah 4e ako mu kaza toi 6te me izbqgva i vsi4ko 6te e dotuk,a su6to taka me e strah 4e ako ne e sega 6te izgubq 6ansa si molq kajete kvo bihte napravili
kazvai mu sega ... spored men nqma smisul da 4aka6 i da uvyrta6 ...
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Защо всички момичета искат да е идеално?
При условие че харесват находчиви и наперени мъжаги?
Аз и моите приятели си казваме направо и почти 90% приемат.(говоря коато предлагаме на някого да излезе с нас)
+1Първоначално написано от FlippanT
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
da ti imam problemiteeee ... kazvai be..hxahxahxhaxha kfo chakash .. druga da mu kaje li ?????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti sama trqbvada si preceni6 kakvo da pravi6 no ponqkoga e po dobre i da se iz4aka ako iska6 moje da mukaje6 i sega i pokasno i rezultatite pak da sa edni i sa6ti ili 6te te ogree ili 6te othvarli kadet se vika pisk pe4eli pisk gubi trqbva sama da re6i6 Uspeh![]()
давай смело и като му кажеш пиши , нали сме наши хора
И според мен трябва да му кажеш сега...няма смисъл да отлагаш.Пък, и ако наистина ти е добър приятел не ми се вярва да си развалите приятелството..
а от кога се познавате, че като му кажеш ще те избягва??Първоначално написано от g_nr
ако сте приятели немисля така лековерно ще загърби това взаимотношение![]()
Първоначално написано от FlippanT
Какво чакаш?-Да съмне може би!![]()
Отивай и му казвай пък каквото ще да става!
Дори и да избяга има много други които ще харесваш,така че...не е първия,нито последния!Успех!
ами ако се познавате от скоро няма какво да губиш.... а ако сте приятели от доста време просто му намекни по някакъв начин така че след това резултата да не те разочарова
E 6to pak ti trqbva da mu kazva6?![]()
Podskaji mu s darjanieto si,4e go priema6 kato ne6to pove4e ot priqtel,toi ako proevqva interes 6te napravi ne6to...![]()
Mislq,4e e tupo da otide6 i napravo da mu kaje6 "haresvam te"![]()
Ами по-добре действай да не земе да те изпревари някоя... пък и дали ще му кажеш сега дали по-късно той отговора ще е един и същ.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Am kakvo da ti kaja az sam mom4e i obi4am da se obqsnavam v liubov na momi4e koeto haresvam i spored men po dobre mu go kaji sega
ili predi tva na kafence abe prekarvai pove4e vreme s nego i mu go kaji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре сега му го кажи.Защо да отлагаш за по-късно?Няма смисъл,каквото стане сега,такова и ако му кажеш например след 2 месеца,с тази разлика,че по-късно някоя може да те изпревари.
znae6 li parvo pomisli do kolko dobre go poznava6 i kolko ti e priqtel!posle ako re6i6 4e nqma kvo da gubi6 mu kazi...
...ako ne parvo go opoznai dobre i togava mu kazi!
i v dvata slu4aq moje da si otxvarlena ili 4uvstvata da sa vi vzaimni!
![]()
сега, сега е по-добре. не отлагай много-много, че току-виж накрая съвсем си се отказала........ а не бива, нали![]()
.......шшшшшшшвепсс.. вкусът на оригинала