.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Помогнете ми, защото съм объркана

imam 2 vaprosa...kato si stimuliram klitora i kato svarsha se rasti4am i tazi te4nost ima mirizma ne e gadna no ima mirizna tova normalno li e ili poprincip kakvo se pravi mejdu tekovete...?

normalno e pri vazbuda da se uvlajni6 ,qvno e tova..
    ina4e az prosto se izbarsvam ili kogato priklu4im s priqtelq mi otivam da se podmiq, no ne sam usetila koi znae kolko da miri6e...

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Всичко относно миризмата си е индивидуално. Проблема се решава единствено със кърпички(има даже акива интимни, препоръчвам ти тях) Може да ти прозвучи странно, но тази миризма има за цел да възбуди мъжката половина и понякога успява а ако пъке прекалено силна има обратното действие. Просто потдържай личната ис и най-вече интимна хигиена и няма да има проблем
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Всичко е в рамките на нормалното,освен ако миризмата не е прекалено остра и неприятна.В такъв случай е много вероятно да имаш инфекция и се налага да отидеш на гинеколог за преглед.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Всичко е в рамките на нормалното,освен ако миризмата не е прекалено остра и неприятна.В такъв случай е много вероятно да имаш инфекция и се налага да отидеш на гинеколог за преглед.
    Nqmam kakvo drugo da kaja ,tova e nai-pylniqt otgovor

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя

+1
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    *in a pink dream*
    +1
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

da mnogo vi blagodarq.... ne e silna mirizmata lichna higiena imam dobra... prosto mi beshe interesno dali trqbva da q ima...a sled parviq tek da kajem se miq ili se zabarsvam ok mn mersi

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от drankaloto
    da mnogo vi blagodarq.... ne e silna mirizmata lichna higiena imam dobra... prosto mi beshe interesno dali trqbva da q ima...a sled parviq tek da kajem se miq ili se zabarsvam ok mn mersi
    emi da , po lichna precenka se zabyrsvash ili podmivash , ama po-dubre da go pravish da si chisticka i dovolnichka
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си