.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Фен
    Град
    Плевен, 9та бомбаджийска :)

Баба ми и майка ми искат да ме побъркат

Имам чувството, че тия 2 патки (прочетете нататък, за да разберете защо ги наричам така) са си поставили за цел да ми съсипят Коледа и Нова година...
    Като се срещнат, веднага почват да ме клюкарят една на друга кога какво съм се провинил, постоянно ме овикват... Понеже наскоро се опитах да им се опълча, и хоп - веднага звънят на баща ми...
    Днес им казах, че ми съсипаха празничното настроение и те ми викат: "и какво от това ?"
    Писна ми постоянно да бъда овикван, обсъждан, портен и т.н.
    Някакви идеи ?

Град
    bulgaria
    ami ponqkoga sa takiva vazrastnite oba4e i ti ne im ora6tai vnimani tolkova mn a ti vsa6tnost na kolko si

Първо, да те питам на колко си години? Оплакването ти ми звучи като мрънкане на някое лигаво 13-годишно детенце.

Но нека приемем, че притеснението ти е основателно - за сега си зависим от тях, тъй че няма какво да направиш. Трай си. Живота е гаден, понякога. Учи, за да се измъкнеш по-бързо

А до тогава може и да се опиташ да обсъдиш това с тях, но понякога на родителите не им пука как се държат.... ^^
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Фен
    Град
    На 15 съм, рядко се оплаквам, но вече доста време постоянно ме овикват...
    Нито 1 път не са казали добра дума за мен от някъде 1 месец...
    Сега понеже съм отвърнал на баба ми по-троснато, тя ми е сърдита и иска да и се извинявам

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от Bummer
    На 15 съм, рядко се оплаквам, но вече доста време постоянно ме овикват...
    Нито 1 път не са казали добра дума за мен от някъде 1 месец...
    Сега понеже съм отвърнал на баба ми по-троснато, тя ми е сърдита и иска да и се извинявам

легни си в стаята , гледай си тв ... излезни с прятели ... недей да са навърташ ногу около майкати илии бабати и тфа е ;] прави се че не ги виждаш
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Фен
    Град
    Абе някак си ми е писнало да действам нпо принципа на помирението.Ще организирам една малка вендета в крайна сметка, след като не мога да им надвия по друг начин

Re: Баба ми и майка ми искат да ме побъркат

Dam...tova e mnogo losha sityaciq popadala sum v sushtata,np pri men e mnogo razlichno zashtoto kogato az im se opylchih te me gledaha kato izvynzemno i si zamulchaha SRY prosto sa si gadni i tfa e OSVEN DA IZBQGASH OT VAS koeto ne emnogo dobro reshenie.Drygiq nachin e da gi tyrpish dokato ti sysipvat jivota
    BLQ BLQ

Фен
    Град
    Най ме издразниха думите "И на мен к'во ми пука ?" - когато им казах, че са ми съсипали предколедното настроение

слагаш едни тапи в ушите, пък те да си говорят колкото искат. Подминавай ги като кон с капаци и да видим дала ще се усетят. К'во да ти кажа, с баби на глава трудно се излиза, голямо мърморене голямо чудо...

Град
    Na sedmoto nebe
    Спокойно и аз съм в същото положение, и на мен ми съсипаха Новата Година ама не ми пуака и съм ги оставила да си мрънкат и да пюят отрова по мой адрес.И сега замислям да мръдна от вкъщи на Нова Година да ги видя ко ша направят(не ти го препоръчвам щото после ще съм наказана поне 2 месеца)Пък сега учи повече че на 18 да отидеш да учиш в друг град,аз така го замислям, и там ще има свобода

primami gi v mazeto ubii gi i gi nareji na malki parchenca, posle gi sloji v turbi ot fantastiko zavarji gi i gi zakarai preznoshta na vitusha, vzemi lopata i mejdu borovete izkupai edna dupka dalboka 1m. Napahai turbite tam i gi zariii. Zarovi i drehite s koito si gi ubil i nariazal che da ne ostavash karvavi sledi.
    Uspeh, posle kaji kak e minalo.
    Aaa i ne zabraviai da narpavish snimki, che da ti ostanat za spomen

Хаха защо ли ми е познато? Мойте майка и баба не стига дето нон стоп се карат помежду си,ами отгоре на това не спират да се заяждат дружно с мен.Кажа ли нещо на едната,задължително разбира и другата.Майка ми ми скапа рождения ден и направи всичко възможно да ми скапе и Коледата,но нея ми я скапа уж най-добрия ми приятел.

Еми като ти правят живота непоносим, и ти им го върни.. например заключваш се в стаята си към 2-3 часа сутринта, пускаш някакъв метъл, усилваш до дупка да не могат да заспят. Или просто и ти започваш да ги излагаш пред познатите им. Да не ти пука, ще видиш как ще си променят отношението към тебе като им са развикаш Успех

аз имам само 1 въпрос:
    в първия си пост каза че кат се оперчиш звънели на баща ти - кво те е страх от него,той къде е? да не ти пука живей си животабез да ти дреме за нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си