- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Карат ли се родителите ви
Izvene moje i da se povtarqm no va6te 4esto li se karat! Za 6toto na6te se karat 4esto, ponqkoga sme spluteno semeistvo no ponqkoga ne se izdurja! Neznam kakvo da pravq! Molq vi ako imate nqkakvi syvete kum men za da gi spra molq otgovorete na vuprosa mi!![]()
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
Ами караници има мисля че във всяко семейство . И в моето го има ето днес прекарахме целия ден заедно и просто не се издържахме много . Но пък има и други дни където си прекарване страхотно . А за родителите ми не са се карали от години за което много се радвам защото когато се караха много малко им трябваше за да се разведат и това ще го помня цял живот , но сега всичко си е ок !
Карат се, разбира се.
Майка ми е си пада малко истерична, и честно казано ми става жалза потърпевшите от нейните прищявки.
Пробвала съм да ги спра, но видях, че само баща ми може да овладява положението, така, че спрях да се бутам между шамарите.
Иначе, освен да ги оставиш и да се надяваш,че положението ще се подобри, друг вариант не виждам.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Нащите,рядко се карат,е понякога се заформят конфликти,но чак до някакви помпозни скандали,не се е стигало.Нормално понякога да се получават недоразумения,стига да не е всеки ден....
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
То биваше и да не се карат. Аз нз родители дето изобщо не се карат
Преди са ставали големи скандали понякога, но вече не. Майка ми доста се е променила и промяната определено е положителна![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ами да, карат се понякога..ноо поне вече по-рядко!![]()
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Постоянно. Майка ми е голямо мрънкало и обича да доминира. Покрай нея постоянно се крещи и т.н.
Moite poatoqnno se karat nemoga da izdurjam i sa pred razvod! Nq1ma kak da gi spra! i otgore na vsi4koto sum na 12! imam mn malka nadejda da ostanat zaedno! Otkak se pomnq vse se karat !!!
izvinete me za pravotisnite gre6kiПървоначално написано от Анонимко
I na6te se karat postoqnno(pone za men) ujas !Moita maika su6to mnogo mrunka i samo gleda da se zaqde za ne6to!I vse ne6to ne im e nared,vse sa nedovolni,napravo ujas !I kato sa nedovolni ot sebe si,kakvoto i da pravq az te pak sa nedovolni!Naprimer sa nedovolni,kogato ne izlizam,a kogato izlizam pak sa nedovolni!A pomejdu si tolkova mnogo protivore4iq imat ,4e pove4e ne moje!Ta te ne mogat da se traqt,pove4eto puti se 4uvstvam sqka6 nqmam roditeli,za6toto te se durjat taka sqka6 samo ot sebe si se interesuvat!Mn gadno!![]()
![]()
![]()
моите са разведени..но понякога давам всичко да са заедно.. поне за 1 ден ... и да се карат все ми е едно искам да си имам семеиство![]()
Първоначално написано от [b
И моите са разведени...не е много приятно , но е по - добре отколкото да ги гледаш как всеки ден се карат и спорат за глупости .![]()
Всички родители се карат понякога,напълно естествено е.Моите се посдърпват поне веднъж месечно,но се сдобряват за има няма час-два.
Както казва майка ми:''То ако не е баща ти да се посдърпаме малко,няма да е интересно.''Все пак не винаги са на едно мнение.Пък и странно ,понякога ми се струва,че се скарват,за да изпуснат парата след натоварен ден.Хубавото е ,че винаги им минава бързо и сякаш нищо не се е случило...
![]()
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Ами да, карат се но най-често по работа защото имат общ бизнес и е неизбежно.Иначе мн си се обичат и двамата биха направили всичко за това семейство. Но като цяло не вярвам да има "идеално" семейство в което всички да се разбират перфектно и никога да не се карат. Това ще е просто нереално![]()
Moite ne se karat.Qvno nqma za kakvo mns a dobri otnosheniqta izob6to mejdy cqloto semeistvo.E ponqkoi pat na men mi 4etata konsko 4e se pribiram mn kasno i ne predyprejdavam i t.n. no tva sa momentni sastoqniq i ne bih go narekla karane a moje bi razpit.KOeto ponqkoga e yjasno.6tot smi kak da im kaja mi natiskah se s gadjeto i za tyi zakasnqh hah. Ta po temata i tova mi navqva na misalta 4e moje bi sme edno prekrasno,sploteno i o6te kakvo li ne semeitvo.Prosto peerfektnoto,za koeto mn se radvam i go pojelvam na vsi4ki![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Карат се,разбира се,но не много често.Разни хора-разни идеали,както написах в една друга тема.![]()
...доста са тези,които са ми дали...
![]()
Не се карат..Няма за какво.
Преди на почине татко се караха ,но рядко и предимно за дреболийки или за мен.Спомням си,че мама и тате се скараха,когато счупих любимата ваза на мама.Майка ми побесня,навика ме,а татко ме защити.Тогава се позкараха ,защото мама не одобряваше това,че баща ми ме ''поощрява'' за неща,които не трябва да правя.Веднъж татко имаше неприятности в работата,беше изнервен,а мама се позабави от работа.Казаха си няколко думи,после се извиниха един на друг и всичко премина.
Щом са в къщи и двамата, все ще се намери някаква видимо неоснователна причина да се скарат..за най-малкото нещо вдигат грандиозен скандал. Чудя се..как не им омръзва постоянно да се карат за простотии..присъствието на единия дразни другия..не могат да се разбират за нищо..![]()
Things will never be the same again
Хаха и при нас е така,обаче това ни го прилага на мене и на сестра ми успешно.Първоначално написано от Lake_bodom
Така де,резултатът при нас е "опа,пак опищяхме целия блок"
Отецът е смирен и делови,готви и е добър,така че (да чукна на глава)откакто се помня съм ги виждала изобщо да се карат веднъж.
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
mi ot kakto se pomnq seki den po nooo pyti se karat az sym sviknal voob6te ne mi prai vpe4etlenie ama po nqkoi pyt noo vikat i kat mi sa spi otivam pri tqh i az im sa karam i vikam ae q mlakvaite e ko ste sa razvikali samo ma tfaritei spirat
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy