- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баба ми и майка ми искат да ме побъркат
Имам чувството, че тия 2 патки (прочетете нататък, за да разберете защо ги наричам така) са си поставили за цел да ми съсипят Коледа и Нова година...
Като се срещнат, веднага почват да ме клюкарят една на друга кога какво съм се провинил, постоянно ме овикват... Понеже наскоро се опитах да им се опълча, и хоп - веднага звънят на баща ми...
Днес им казах, че ми съсипаха празничното настроение и те ми викат: "и какво от това ?"
Писна ми постоянно да бъда овикван, обсъждан, портен и т.н.![]()
Някакви идеи ?
ami ponqkoga sa takiva vazrastnite oba4e i ti ne im ora6tai vnimani tolkova mn a ti vsa6tnost na kolko si
Първо, да те питам на колко си години? Оплакването ти ми звучи като мрънкане на някое лигаво 13-годишно детенце.
Но нека приемем, че притеснението ти е основателно - за сега си зависим от тях, тъй че няма какво да направиш. Трай си. Живота е гаден, понякога. Учи, за да се измъкнеш по-бързо![]()
А до тогава може и да се опиташ да обсъдиш това с тях, но понякога на родителите не им пука как се държат.... ^^
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
На 15 съм, рядко се оплаквам, но вече доста време постоянно ме овикват...
Нито 1 път не са казали добра дума за мен от някъде 1 месец...
Сега понеже съм отвърнал на баба ми по-троснато, тя ми е сърдита и иска да и се извинявам![]()
Абе някак си ми е писнало да действам нпо принципа на помирението.Ще организирам една малка вендета в крайна сметка, след като не мога да им надвия по друг начин![]()
Dam...tova e mnogo losha sityaciq popadala sum v sushtata,np pri men e mnogo razlichno zashtoto kogato az im se opylchih te me gledaha kato izvynzemno i si zamulchaha SRY prosto sa si gadni i tfa e OSVEN DA IZBQGASH OT VASkoeto ne emnogo dobro reshenie.Drygiq nachin e da gi tyrpish dokato ti sysipvat jivota
![]()
BLQ BLQ
Най ме издразниха думите "И на мен к'во ми пука ?" - когато им казах, че са ми съсипали предколедното настроение![]()
слагаш едни тапи в ушите, пък те да си говорят колкото искат. Подминавай ги като кон с капаци и да видим дала ще се усетят. К'во да ти кажа, с баби на глава трудно се излиза, голямо мърморене голямо чудо...![]()
Спокойно и аз съм в същото положение, и на мен ми съсипаха Новата Година ама не ми пуака и съм ги оставила да си мрънкат и да пюят отрова по мой адрес.И сега замислям да мръдна от вкъщи на Нова Година да ги видя ко ша направят(не ти го препоръчвамщото после ще съм наказана поне 2 месеца)Пък сега учи повече че на 18 да отидеш да учиш в друг град,аз така го замислям, и там ще има свобода
![]()
primami gi v mazeto ubii gi i gi nareji na malki parchenca, posle gi sloji v turbi ot fantastiko zavarji gi i gi zakarai preznoshta na vitusha, vzemi lopata i mejdu borovete izkupai edna dupka dalboka 1m. Napahai turbite tam i gi zariii. Zarovi i drehite s koito si gi ubil i nariazal che da ne ostavash karvavi sledi.
Uspeh, posle kaji kak e minalo.
Aaa i ne zabraviai da narpavish snimki, che da ti ostanat za spomen
Хаха защо ли ми е познато?Мойте майка и баба не стига дето нон стоп се карат помежду си,ами отгоре на това не спират да се заяждат дружно с мен.Кажа ли нещо на едната,задължително разбира и другата.Майка ми ми скапа рождения ден и направи всичко възможно да ми скапе и Коледата,но нея ми я скапа уж най-добрия ми приятел.
![]()
![]()
![]()
Еми като ти правят живота непоносим, и ти им го върни.. например заключваш се в стаята си към 2-3 часа сутринта, пускаш някакъв метъл, усилваш до дупка да не могат да заспят.Или просто и ти започваш да ги излагаш пред познатите им. Да не ти пука, ще видиш как ще си променят отношението към тебе като им са развикаш
Успех
![]()
аз имам само 1 въпрос:
в първия си пост каза че кат се оперчиш звънели на баща ти - кво те е страх от него,той къде е?![]()
да не ти пука живей си животабез да ти дреме за нищо
![]()
![]()